Hodnocení povídek 4. kola - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
13

Komentáře

• @Lady Sansa Vidis, ja som bola v tom, ze Morag je zenska ;)
  • @flanker.27 Neboj, aj na tvoje temy raz dojde, Premysle :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Morag Gratuluji k vítězství. A děkuji za Kris, moc mě to pobavilo a potěšilo.
    Byla jsem fakt zvědavá, kdo je autorem :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Já jsem fakt skoro radši, když téma zadá někdo jinej. Sice nápady mám, ale když bych je pak zadal, najednou bych si začal říkat, proč jsem zadal tohle, tamto by bylo lepší a tak. Takhle musím vyjít s tím co je a kupodivu mi to tak víc vyhovuje.

Taková paralela. Když jsem kdysi blahé paměti hrál první Settlery, měl jsem radši ty pozdější kola, kde byl hrad na pevně stanoveným místě od začátku. Když jsem v prvních kolech přemýšlel, kam ho umístit, pořád jsem se rozhodoval sem, tam, o pár polí blíž k horám nebo k vodě, až mi to nejlepší místo stejně zabral počítač... Zato když mě to vykoplo na konkrétní místo a "poraď si s tím co máš", šlo mi to nějak líp :)
  • @Hildegarda Fakt? No tak to se jdu zahrabat a už se tu nikdy neukážu, takhle tady zneuctit vítěze... :wall: :-) :-(
    Ale vážně, chlap nebo ženská?
  • Taky gratuluju vítězi, vítězství si zasloužil, povídka byla opravdu kouzelná ;-) Témata vypadají hodně zajímavě, těším se na příští kolo povídek :-)
  • upraveno 31. března 2013
    @Lady Sansa No ved ja taky nevim, Karle :)
    Ale ak to je chlap, tak sa omluvit musim ja :)

Morag je vsak zenske meno a poviedka mi prisla skor zenska ako muzska.
  • Zajímavé, tak jak sem procházel vítěze tak i přes ovlivnění písní tahle komunita miluje dobré až sladké konce. (Až na 11. což je ovšem ona výjimka, co potvrzuje pravidlo.)
  • Ano, všichni jsou sice navenek hrozní drsňáci a cynici, ale jakmile přijde na virtuální svět, kde nikdo nikoho nezná, všichni odhalí své romantické místečko v duši a ve skrytu u počítače slzí nad happyendy :-)
    Já jsem svou romamntickou duši nikdy neskrýval :)
  • @Lady Sansa Já už od druhé knihy vím že moje nejoblíbenější mužská postava umře. Takže na mě s tím nechoď :D
    upraveno 1. dubna 2013
  • Můžu se zeptat, jestli ty povídky vůbec budou pokračovat? Já jsem psala jako o život a teď se nějak nic neděje, tak jako nevím... :roll:

Ale přece Jarlu nezklameme, vždyť to mělo takový úspěch :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa Já si to velmi ráda přečtu :)
  • Já bych si také moc ráda zase něco přečetla :-)
  • Třeba bude přespříští kolo cena Sims Medieval :-p
    (co byste chtěli víc už fakt nikdo neví!)
  • upraveno 14. května 2013
    @Černá_Alison Já nemám nějakou výraznou potřebu uvěřejňovat svoje veledílo, nepotřebuju žádný ceny (počítačový hry kromě Spider Solitaire nehraji), prostě mě to přijde jako pěkný zvyk a hlavně to má na takový amatéry dobrou úroveň a všechny to baví, takže jestli by to někdo důležitější zase spustil, moc bych byla ráda :-)

@Krisa Pokud se za přičinění nějaké větší síly stane, že žádné 5. kolo nebude, nebudu předstírat, že jsem to dělala zbytečně a klíďo píďo ti to dám přečíst. Ale to je ta nejkrajnější možnost ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já myslím, že není od věci nějaká ta přestávečka. Já bych se třebas chtěl také zúčasnit dalšího kola, ale teď moc času nemám a dokonce jsem ještě ani nedočetl ty ze 4. kola.
  • Vždyť už je skoro dvouměsíční přestávka... A než se zas něco napíše...
  • Já bych to klidně nechala po seriálu. Teď bych stejně nepsala ani nečetla. :)
  • A co to vyhlásit oficielně, ale dát termín až až, ale bude to už vyhlášeno a nějaký ten termín pro orientaci bude, aby lidi věděli, že klidně mohou psát....to by někomu vadilo ?
    (pro ty co nezajímá seriál je to absolutně zbytečná a dlouhá pauza na nic...)
  • @Černá_Alison Témata jsou, psát se může. ;)
  • @Černá_Alison Mně to připadá jako dobrý nápad :-)
  • Mi to jako pouhému čtenáři taky přijde jako dobrý nápad a důvod se těšit :-)

Jaké že to jsou témata ?
    Jo, mohl by někdo nejmenovaný a někdo nejmenovaný (Alek a heavy) třeba říct, že se vyhlašuje s termínem do 30.6. třeba. Aby byla ta reservé.
  • Vyhlašuje se s prozatím neuvedeným termínem, který bude upřesněn ve vyhlašovacím článku, který vyjde v prozatím neurčeném termínu, nicméně v dohledné době :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Aneb slibuji, že slíbím, co jsem řekl, že slíbím. Geniální :-D
  • Samozřejmě jsem schopen s tím termínem ještě pohnout, není to žádné dogma ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. května 2013
    Hlasuji pro Vánoce! :idea: Takový hezký dáreček pod stromeček a navíc bude dost času na čtení ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.