Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris - Ice & Fire

Jon je předveden před Manceho Nájezdníka, Krále za Zdí. Přeživší členové Noční hlídky ustupují na jih. V králově přístavišti Tyrion žádá svou odměnu. Malíček předkládá Sanse svou nabídku. Cersei hostí Tyrelly. A Daenerys se plaví do Zálivu otroků.

Read the full story here

«134567

Komentáře

• And now it begins... again. :D
  • Nevím proč ale místo "Cersei hostí Tyrelly" jsem přečetl "Cersei trolluje hosty" :D
  • a ja to nekoukam opět
  • Velikonoční překvapení od HBO: Epizodu můžete vidět na HBO GO, i pokud nemáte předplatné.
  • Co znamená tahle věta: Game of Thrones starts now on HBO and replays at 10PM and 11PM. Share this photo on your profiles if you’re watching. ?????? Proč jsou uvedeny 2 časy??? To budou letos zase dva díly v den vydání jako loni??? Jinak moc se těším!!!
  • to jsou jen opakovačky
  • Stejnak to udělali, aby zjitili skutečnou sledovanost a taky dunutili předplatit si HBO go.
  • Stejnak to jistí torrent :D
  • Ale náhodou ty DVD, těch předchozích serii jsou moc pěkný...
  • tak čakam na titulky xD a bude to fajn ! :D
  • je to dobrý - z nových postav je dobře zahranej Kraznys a Tormund
    Mance zatím nic moc(ale třeba to rozjede), líbilo se mi, jak byl zahrán Jon Snow..
    no, a Missandei -to je prostě kočka, dámy prominou...
    ;-)
  • Perfektní díl. A na HBO GO je ta kvalita fakt dobrá. Díky, že nebylo třeba čekat celý den na titule :D.
  • upraveno 1. dubna 2013
    @Kolikokoli celej den se asi čekat nebude konkurence je dobrá motivace ;-)
  • @M1on No, já hlavně nechápu, proč čekat na amatérské (neznamená horší) titule, když už jsou ofiko dávno na netu (na tom HBO). Přijde mi to trochu zbytečné.
  • M1on napsal(a):

Stejnak to udělali, aby zjitili skutečnou sledovanost a taky dunutili předplatit si HBO go.

Tak z toho stejně nic nebude. Myslím, že nejsem sám, kdo by na HBO GO rád za díl zaplatil, ale ono to prostě nejde. Dokud tam bue ta vazba s klasickým předplatným, tak se HBO GO nerozjede... :-(
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 1. dubna 2013
    Myslím, že nejsem sám, kdo by na HBO GO rád za díl zaplatil, ale ono to prostě nejde.
    + nefunguje na Linuxu a potom se někdo diví, že GoT je nejstahovanější seriál . :-?
  • @Kolikokoli Já bych řek, že to je naopak.Amaterské titulky dělaj fanoušci (korekturu dělá člen zdejšího fora).Officiální titulky může dělat někdo, kdo bere překlad jen jako práci a překládá vše a ani nemusel číst knihy.
  • @M1on Proto neříkám, že amatérské jsou horší. U těch oficiálních aspoň člověk ví, že budou dobře načasované a bez hrubek.
  • řešení je nepoužívat titulky vůbec
    (aspoň si člověk trochu osvěží angličtinu)
    ;-)
  • Stark z hor napsal(a):

řešení je nepoužívat titulky vůbec
    (aspoň si člověk trochu osvěží angličtinu)
    ;-)

já to dělám třeba tak že nejdřív koukám bez titulků a až to vyjdou tak se kouku i s nima a vídím co jsem nepochytil
    jinak se Aj ani neučím
  • Já koukám s eng a někdy, když se mi chce na ten díl dívat znovu, tak si to pustím s cz.
  • Margaery a její charita pobavila, zbytek průměr. A kde je sakra "Boy"? >:((
  • @TeresaGreyjoy Toho tipuju až tak od 2./3. dílu - vlastně možná i později. Co říkáte na povinnou minutku pro Ros? :D
  • nějak ji tak nacpat museli :) ale postelovou scénu měla jíná běhna tak asi zvětšují obsazení prostitutek :)
  • upraveno 1. dubna 2013
    Postřehy z prvního dílu: Duch trhající nemrtvého vypadá nebezpečně i roztomile zároveň, Manceho dědeček zkouší Jonovu důvěryhodnost, Bronn si užívá svého rytířství, Tywin je hnusný na Tyriona (Tyrion vypadá smutně :-( ), Cersei poprvé čelí Margaery se sklenkou vína v ruce (je těžké dívat se Margaery do očí), Drogon rybaří a vypadá u toho nebezpečně i roztomile zároveň, Daenerys shání armádu a je nucena přihlížet amputaci bradavky (je těžké dívat se Missandei do očí), malá holčička háže Daenerys míček a vypadá u toho nebezpečně i roztomile zároveň :-k Barristan je zpět ve formě, harpyje si nečistí zuby...uf těším se na další díl :)
  • Při miniscéně Ros a Shae jsem na obrazovku zuřivě řvala NIKOHO NEZAJÍMÁTE, DEJTE MI STANNISE. Asi tak, no.
  • a Sam je za blbce protože nevypustil ptáky :)
  • @TeresaGreyjoy Přesně :D. Ale ne... na Shae se těším a Tywinova výhružka mě pobavila
    (o tom, že příští Tyrionovu děvku pověsí :D)
    .

A já věděla, že Malíček Aryu v Harrenově poznal. Všichni, že né, že určo nevěděl, že je to ona... prdlajs!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. dubna 2013
    Dreamer napsal(a):

Postřehy z prvního dílu: Duch trhající nemrtvého vypadá nebezpečně i roztomile zároveň, Manceho dědeček zkouší Jonovu důvěryhodnost, Bronn si užívá svého rytířství, Tywin je hnusný na Tyriona (Tyrion vypadá smutně :-( ), Cersei poprvé čelí Margaery se sklenkou vína v ruce (je těžké dívat se Margaery do očí), Drogon rybaří a vypadá u toho nebezpečně i roztomile zároveň, Daenerys shání armádu a je nucena přihlížet amputaci bradavky (je těžké dívat se Missandei do očí), malá holčička háže Daenerys míček a vypadá u toho nebezpečně i roztomile zároveň :-k Barristan je zpět ve formě, harpyje si nečistí zuby...uf těším se na další díl :)

A vypadá u toho nebezpečně a roztomile zároveň :D
    Dievčatko hádže Dany lotpičku? Žeby budúca
    obeť Drogona?
    DanielSvatoš napsal(a):

a Sam je za blbce protože nevypustil ptáky :)

Tak keď tu to zameškal, tak v Hostine si to vynahradil
    a vypustil vtáka na Fialku :twisted:

Nemáme ho z čoho obviňovať.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kolikokoli napsal(a):

A já věděla, že Malíček Aryu v Harrenově poznal. Všichni, že né, že určo nevěděl, že je to ona... prdlajs!

Ja som nehovoril, že ju nespoznal, ja som sa bavil na vtípku Holy Shit he can teleport! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.