Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris - Ice & Fire

Jon je předveden před Manceho Nájezdníka, Krále za Zdí. Přeživší členové Noční hlídky ustupují na jih. V králově přístavišti Tyrion žádá svou odměnu. Malíček předkládá Sanse svou nabídku. Cersei hostí Tyrelly. A Daenerys se plaví do Zálivu otroků.

Read the full story here

12346

Komentáře

• Já mám 160 plus mínus.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @brbr :applause:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No co, takový Pipin Krátký byl uznávaný bojovník.
  • Já mám 160-165, podle toho, kdy se změřím a jestli je ten metr rovně. Normálně si sice připadám docela malá, kór když můj malý Vašek má metr devadesát, ale tady jak vidím to není žádný problém. To jsem ráda! :-)
    A abych sebestředně nemluvila jen o své výšce, ale vyjádřila se taky k epizodě, kterou jsem už konečně viděla, tak teda nic moc, hlavně Jon na začátku na mě nezapůsobil, ale i první díl druhé série byl slabej, tak doufám, že se to rozjede... :-)
  • Priemernych 166 cm
    A zevraj najlepsi je treti a stvrty diel, tak uvidime...
    Jon nic moc, ale Tormund je borec. Ten herec na něj sedí. A Ygritte je taky dobrá.
  • Ygritte je hlavně nádherná a má super hlásek, možná překoná i Melisandru (s hlasem, v ničem jiném je opravdu srovnávet nebudu ;-) )
    @Lady Sansa Melisandra toho
    na Jona zkoušela hodně. Ale překonat Ygritte ještě ne :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Neříkej hop, dokud nevyjde 6. a 7. díl knihy ;)
  • No já bych se hlouběji do toho nepouštěla,
    každá má přece jen svoje metody
    , to se potom těžko porovnává :-)
    @Hildegarda Třetí a čtvrtý díl z těch 166 cm? :D
  • flanker.27 napsal(a):

@Kolikokoli Co je malý to je hezký :)

Ženský je dost, když je o pěst větší než kýbl ! :-)
    Dobrého nikdy není moc, a zlého moc netřeba ! ;-)

• @flanker.27 Zle som napisala. Treti a stvrty diel z tych 150 dielov z tych 166 cm celkom ujdu ;)
  • 155 cm :D tak na mě nikdo nemá :D
  • @Everett_Young A to si připadám malá. Ale jak se tak dívám, tak mezi ženskou částí fora jsem úplná Brienne :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :roll:
    @Nevada Tak copak se nám nelíbí tentokrát? ;-)
    @Hildegarda A z které strany z těch 150 dílů z těch 166 cm? Shora, zdola, zepředu nebo zezadu?
  • @Nevada Já věděla, že to přijde. Takové spammování tady :D.
  • @flanker.27 Tusak ma nesklamal, vedela som ze sa spytas ;)
    @Hildegarda Přece bych tě nemohl zklamat :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Dreamer napsal(a):

Tak mě napadá, když tak pěkně přeskočili bitvu na Pěsti, co když

podobně ošidí i bitvu o Zeď? Záběr do dálky na zamžené siluety pochodujících Divokých, sem tam Mamut. Poté se setmí, Jonovi létají zapálené šípy kolem uší, titulky. Začátek dalšího dílu, Jon kontroluje škody po bitvě. Nebo na konci jednoho dílu Val tahá Jona za rukáv, aby jí helfnul s těhotnou sestrou a na začátku další epizody, Jon vylézá z porodního stanu, je dobojováno a naproti mu kráčí Melisandra s upečeným orlem v ruce :D
    ,,Napadlo mě, že máš možná hlad"
    :)

Nu, ja by som sa nedivil, keby má dôjsť k boju a naraz len text "HBO sa rozhodlo zúčastniť sa kampane proti sexu a násiliu, preto následovné scény nahradíme krátkym dokumentom o Křemílkovi jarném"
  • Však v ukázkách je vidět, jak Mance šplhá na Zeď. Myslím, že vynechali Pěst, aby byla Zeď víc epická (a měli na ni víc peňazí).
    Kolikokoli napsal(a):

Však v ukázkách je vidět, jak Mance šplhá na Zeď. Myslím, že vynechali Pěst, aby byla Zeď víc epická (a měli na ni víc peňazí).
    To bol Tormund myslím... Vlastne tam ani nemá čo robiť :D ďalší čo sa teleportuje
  • Mance
    šplhá na zeď :D no možná u knižního Manceho bych si to ještě zvládla představit, ale nevěřím, že by Manceho dědeček něco takového zvládl, možná by na šplhající ze zdola mohl hulákat, kam mají šlápnout, s tím šplháním to ale vidím bledě.
  • Souhlasím s většinou zde přítomných, že největší castingovým zklamáním je představitel Manceho. Nejde ani tak o to, že tomu knižnímu není vůbec podobný, ale hlavně nemá žádné charisma a nevyzařuje z něj síla. Vypadá jako úředník, který se nechal zarůst a navlíkli ho do kožešin. To už by se na krále nájezdníka hodil Ian Glen i Liam Cunningham. Zatím je pro mě vše, co se děje za Zdí zklamáním. Nelíbí se mi vybraná lokace (žádné stromy) ani vybraní herci. Dokonce opadlo i prvotní nadšení z Ygritte a to jsem ji měl v sáze rád. Scény s Jonem mi na rozdíl od knihy nepřišli roztomilé ani romanticky úsměvné. Spíš mě seriálová Ygritte nudí a prudí.
    Královo přístaviště je celkem fajn. Kupodivu mě docela baví i Natalie Dormer. Dinklage, Gleeson vynikající, Gillen správně uchylnej. Stále si stojím za tím, že Turner je celkem pěkná ale jako herečka naprosto tragická.
    Shae, Ros a Talisa mi pokaždé, když se objeví na scéně, působí něco, co by se dalo označit za mimořádně silnou alergickou reakci:-)
    upraveno 4. dubna 2013
    Chmur napsal(a):

Nelíbí se mi vybraná lokace (žádné stromy)

Shae, Ros a Talisa mi pokaždé, když se objeví na scéně, působí něco, co by se dalo označit za mimořádně silnou alergickou reakci:-)

Načo stromy? Veď Divokí zakurujú výkalmi stád imaginárnych srniek a losov
    :-P Prostredie za Zdí v seriáli je omnoho lepšie než v knihe, v seriáli je zvolené prostredie, v ktorom sú dostatočné ekologické podmienky pre prežitie armády Divokých... GRRM sa má čo učiť...

Na ktorej časti tela? :twisted: Ono to má aj svoj odborný výraz na E....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.