Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire
Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris - Ice & Fire
Jon je předveden před Manceho Nájezdníka, Krále za Zdí. Přeživší členové Noční hlídky ustupují na jih. V králově přístavišti Tyrion žádá svou odměnu. Malíček předkládá Sanse svou nabídku. Cersei hostí Tyrelly. A Daenerys se plaví do Zálivu otroků.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A abych sebestředně nemluvila jen o své výšce, ale vyjádřila se taky k epizodě, kterou jsem už konečně viděla, tak teda nic moc, hlavně Jon na začátku na mě nezapůsobil, ale i první díl druhé série byl slabej, tak doufám, že se to rozjede... :-)
A zevraj najlepsi je treti a stvrty diel, tak uvidime...
Dobrého nikdy není moc, a zlého moc netřeba ! ;-)
Královo přístaviště je celkem fajn. Kupodivu mě docela baví i Natalie Dormer. Dinklage, Gleeson vynikající, Gillen správně uchylnej. Stále si stojím za tím, že Turner je celkem pěkná ale jako herečka naprosto tragická.
Shae, Ros a Talisa mi pokaždé, když se objeví na scéně, působí něco, co by se dalo označit za mimořádně silnou alergickou reakci:-)
:-P Prostredie za Zdí v seriáli je omnoho lepšie než v knihe, v seriáli je zvolené prostredie, v ktorom sú dostatočné ekologické podmienky pre prežitie armády Divokých... GRRM sa má čo učiť...
Na ktorej časti tela? :twisted: Ono to má aj svoj odborný výraz na E....