Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
12346

Komentáře

• Já mám 160 plus mínus.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @brbr :applause:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No co, takový Pipin Krátký byl uznávaný bojovník.
  • Já mám 160-165, podle toho, kdy se změřím a jestli je ten metr rovně. Normálně si sice připadám docela malá, kór když můj malý Vašek má metr devadesát, ale tady jak vidím to není žádný problém. To jsem ráda! :-)
    A abych sebestředně nemluvila jen o své výšce, ale vyjádřila se taky k epizodě, kterou jsem už konečně viděla, tak teda nic moc, hlavně Jon na začátku na mě nezapůsobil, ale i první díl druhé série byl slabej, tak doufám, že se to rozjede... :-)
  • Priemernych 166 cm
    A zevraj najlepsi je treti a stvrty diel, tak uvidime...
    Jon nic moc, ale Tormund je borec. Ten herec na něj sedí. A Ygritte je taky dobrá.
  • Ygritte je hlavně nádherná a má super hlásek, možná překoná i Melisandru (s hlasem, v ničem jiném je opravdu srovnávet nebudu ;-) )
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Neříkej hop, dokud nevyjde 6. a 7. díl knihy ;)
    @Hildegarda Třetí a čtvrtý díl z těch 166 cm? :D
  • @flanker.27 Zle som napisala. Treti a stvrty diel z tych 150 dielov z tych 166 cm celkom ujdu ;)
  • 155 cm :D tak na mě nikdo nemá :D
  • @Everett_Young A to si připadám malá. Ale jak se tak dívám, tak mezi ženskou částí fora jsem úplná Brienne :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :roll:
    @Nevada Tak copak se nám nelíbí tentokrát? ;-)
    @Hildegarda A z které strany z těch 150 dílů z těch 166 cm? Shora, zdola, zepředu nebo zezadu?
  • @Nevada Já věděla, že to přijde. Takové spammování tady :D.
  • @flanker.27 Tusak ma nesklamal, vedela som ze sa spytas ;)
    @Hildegarda Přece bych tě nemohl zklamat :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Souhlasím s většinou zde přítomných, že největší castingovým zklamáním je představitel Manceho. Nejde ani tak o to, že tomu knižnímu není vůbec podobný, ale hlavně nemá žádné charisma a nevyzařuje z něj síla. Vypadá jako úředník, který se nechal zarůst a navlíkli ho do kožešin. To už by se na krále nájezdníka hodil Ian Glen i Liam Cunningham. Zatím je pro mě vše, co se děje za Zdí zklamáním. Nelíbí se mi vybraná lokace (žádné stromy) ani vybraní herci. Dokonce opadlo i prvotní nadšení z Ygritte a to jsem ji měl v sáze rád. Scény s Jonem mi na rozdíl od knihy nepřišli roztomilé ani romanticky úsměvné. Spíš mě seriálová Ygritte nudí a prudí.
    Královo přístaviště je celkem fajn. Kupodivu mě docela baví i Natalie Dormer. Dinklage, Gleeson vynikající, Gillen správně uchylnej. Stále si stojím za tím, že Turner je celkem pěkná ale jako herečka naprosto tragická.
    Shae, Ros a Talisa mi pokaždé, když se objeví na scéně, působí něco, co by se dalo označit za mimořádně silnou alergickou reakci:-)
    upraveno 4. dubna 2013
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.