Online rozhovor s Alekem :-)

upraveno 16. dubna 2013 v Webové záležitosti
«1345

Komentáře

• :applause:
  • Stačí, když ten dotaz pošlu pod přezdívkou, nebo se musím nějak zaregisatrovat?
  • netušim, snad ne
  • Stačí jen přezdívka, e-mail není povinný. Vyzkoušeno. :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    František z Prahy mě opravdu pobavil :-)
  • Další dotazy můžete pokládat zde, kde bude online pokračovat. Alek jistě rád odpoví. :-P
  • Nevíš, Aleku, kdy vyjde šestá kniha? :D
  • Františkovi z Prahy bych odpověděl, že na tom, že spoustu lidí baví Hra o trůny, není nic závadného, znám spoustu těch, kdo každé úterý a středu večer utíkají do fantasy světa Ligy mistrů. ;-)
  • Dobré odpovědi na položené otázky :).
    PS: Aleku, máš super jméno (příjmení) ;-)
  • To je fakt lepší "infantilní" fantasy než milionáři v trenýrkách.
  • upraveno 10. dubna 2013
    @Kolikokoli V latině znamená "slepá" jestli se nepletu :D

Edit, Pletu, už jsem latinu dlouho neměl, je to odvozené od řeckého ischion = kyčel
    :oops:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Nebo fantasy světa Ordinace, kriminálek, či "pěveckých" soutěží. Kdyby se lidi jen strachovali o svět a neměli něco co je baví, čím si pročistí hlavu, už asi lidstvo neni :-)
  • To je zlý, já už jsem to nestihla. A taková to byla příležitost! :-)
  • Ale tady je už to takový komorní, to už není vono :-)
  • Ale zase tady se nemusim tolik hlídat a nemusim nad tim tak přemejšlet :-)
  • Otázka:Co si myslíš o společné scéně Gendry a Mel?
  • Bojim se, bojim :-) Ale na druhou stranu je pro mě tahle změna (zřejmě vynechání Edrika a personifikace královských bastardů do jedné výrazné postavy) pochopitelná a pro seriálovou zkratku logická. A líbí se mi, že by asi mohlo dojít k výraznějšímu propojení Thorose a Mel...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Bojím se zeptat jak doslova to propojení myslíš.
  • dějových linek... achjo, jak malá :-)
    Nj, v souvislostí s debatou v jiném vláknu jsem prostě nemohla odolat ;)
    (Ale jako nepovažuju to za nic nereálného, známe D+D, že jo.)
  • To já taky ne. V té malé ukázce, co ukázali, je vidět, že Mel je okouzlená Thoosovou prací na Berikovi. Ale spíš čekám propojení s Gendrym.
  • Otázka: Arya, Sansa nebo Dany? Ale nějak sofistikovaně. :-)
  • Sofistikovaně? Jako ta hříčka „ošustit, opustit...“? :-) OK, tak vážně, i když asi jinak, než bys chtěl.

Arya - dokonalá hrdinka, která sama utáhne příběh. Čím blíže své rodině, tím ve skutečnosti dále - až by člověk tu knihu roztrhal, když je matce a bratrovi na dosah. Grrr! Vlastně tragický příběh, protože si člověk čím dál víc uvědomuje, že jejím osudem je ztráta vlastní identity, zpřetrhání veškerých vazeb, už nikdy se nesetká se svou vlčicí - ale snílkové pořád mají naději.

Sansa - vděčná postava, neberte to zle, ale přirovnal bych její roli k Ros v seriálu - sama o sobě ne moc zajímavá, nehrdinská, ale dokáže pospojovat sakra zajímavé postavy a skrze ní můžeme vidět velmi zajímavé scény. Právě díky ní a její obyčejnosti a „hlouposti“ (sorry, ale víte jak to myslim) jsou ostatní postavy zajímavé a výjimečné.

Daenerys - s ní si pořád nevím rady. Promyslím...

A co ty? Tatáž otázka ;-)
    Ou jé, přituhuje. To už tady fakt dlouho nebylo :-D
  • Tak to prr. Máme tu online s Alekem nebo online s heavym? :hand: (tenhle smajlík jsem ještě nikdy nepoužil :-)
    Ale to jako vůbec není špatný nápad :idea:
  • Jen abychom neudělali online s Nevadou. =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. dubna 2013
    @heavy_head A vida, pan Head, naše nová celebrita... :SeverusSnape:
    @heavy_head
    Nemůžu přece předbíhat starší, neasi! :roll: Tedy jako samozřejmě služebně starší :-P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.