@Hildegarda To jo, na tohle si dávám pozor (díky pádlování znám nejrůznější prostydnutí, záněty, bolesti...), takže nosím tílka a hlavně většinou mám tričko v sukni :)
@Hildegarda To je dobrá věcička. Včera jsem hnala převléct jednu holčičku, která sedla na vodu a vyhrnulo se jí triko, že jí koukala záda - to by se jí docela hodilo...
:D Já už ho hodila do pračky. Ale na rozdíl od toho pána, mám bránu přímo na pupíku (ještěže to tričko není o trošku delší, to už bych se asi styděla =D ).
@Anvil Ty bláho, to by byla moje smrt! Plavání nesnáším, proto takovou činnost zásadně neprovozuji. Loni mě kamarád hodil na soustředění do vody a trenér se strašně divil, že umím plavat, protože to za těch 15 let ještě neviděl :D
@M1on Ten pán, který to natáčí se strašně vtipně směje :-) @Branislav_Gepeto Co je divného na neplavání? My jsme chodili v septimě jednou za čtrnáct dní plavat a ke konci roku jsem potom bývala výrazně často nachlazená, protože neumím ani šipku a ten buzerantskej trenér (béčko samozřejmě vychytalo takovou hrozně milou a sexy slečnu) se mi za to posmíval a když jsem se nemohla odhodlat ), abych skočila, tak šel kopl mě zezadu. Já jsem tak nesnášela jeho chlupatý břicho, jeho křivý nohy a nejvíc jeho kostičkovaný plavky. Z těch jsem dokonce měla noční můry :onfire:
Komentáře
@Branislav_Gepeto Co je divného na neplavání? My jsme chodili v septimě jednou za čtrnáct dní plavat a ke konci roku jsem potom bývala výrazně často nachlazená, protože neumím ani šipku a ten buzerantskej trenér (béčko samozřejmě vychytalo takovou hrozně milou a sexy slečnu) se mi za to posmíval a když jsem se nemohla odhodlat ), abych skočila, tak šel kopl mě zezadu. Já jsem tak nesnášela jeho chlupatý břicho, jeho křivý nohy a nejvíc jeho kostičkovaný plavky. Z těch jsem dokonce měla noční můry :onfire: