Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1189190192194195368

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 12. dubna 2013
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Lady Sansa TO my nechodíme nikam. Na plavání jsme chodili leda tak na základce, a pak samozřejmě v létě k rybníku. To že takového kreténa pustí aby někoho něco učil je asi tak v pořádku jako když tady dělá inspektora u autoškoly člověk který je na jednu nohu chromej protože ho srazilo auto :wall:
  • @Everett_Young Ó bože, tak to je ještě horší! Další důvod, proč nebudu v následujících minimálně deseti letech dělat autoškolu, kdyby tam náhodou přišel zrovna tenhle. :-)
    @Lady Sansa Ty inspektoři jsou jen okresní :D
  • Ale tak kdyby se přestěhoval... :-) Člověk nikdy neví, hlavně když na koupi auta budu mít tak asi v padesáti, když teď musím část příspěvku na balet žebrat od rodičů.
    @Lady Sansa No tak, pojď do toho, neboj se, ta autoškola je od toho aby tě tam naučili řídit, ne aby tě tam stresovali. A zkoušky? Jízdy nejsou těžké a test si dáš přinejhorším na podruhé.
  • @Everett_Young Stejně nevím na co mi to bude dobrý, ale abych byla in, tak o tom možná budu přemýšlet ;-)
    @Lady Sansa Já ti řeknu přesně k čemu. ROdiče budou chtít abys je všude vozila protože (jak budou jistě argumntovat) do teď vozili oni tebe :D
    @Lady Sansa Tak to potom jo, já bydlím v 15 000 městě na Vysočině, odtud je to všude daleko :D
  • Taky se hlásím k suchozemským tvorům, nerada se mačím ve vodě, moje noční můra během povinného plaveckého výcviku na prvním stupni bylo lovení puků, nedokážu pod vodou otevřít oči ani se neumím potopit ke dnu, takže v mém případě to vypadalo spíš jako boj o život a stejně se mi nikdy poslepu nepodařilo ten puk vyšmátrat :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer: Nééé, lovení puků mi nepřipomínej. Jak já na ty plavecké výcviky nerad jezdil.
  • A ve froně na skokánek jsem vždycky všechny pouštěla před sebe a páru jsem taky nesnášel, protože nás pak vždycky ošplíchalo ledovou vodou z hadice. Na konci jsem dostávala diplom s želvou :D
    @Dreamer Do páry jsme nikdy nešly. Ale nesnášel jsem plavání na rychlost. V plavání na výdrž jsem měl vždycky hodně ale na rychlost ne.
  • @Dreamer Lovení puků jsem ještě docela dávala, ale plavání s destičkou mezi nohama, to jsem se vždycky topila, protože jsem to nemohla utáhnout. Vysvědčení s želvou jsem taky permanentně dostávala, až ve čtvrté třídě jsem se pochlapila a dotáhla to na kapra :-)
    Nejhorší byla ale pančelka Racková, která nás nutila si foukat vlasy do sucha, takže jsme potom nestihli oběd, kór když většina fénů byla rozbitá. :onfire: :wall: :spike: :other:
  • koukam že želva,žába,kapr,delfín byly všude.
  • Já dostávala delfínka, ale to proto, že jsem právě vždycky zbožňovala potápění a lovení puků :D :D Jediný co jsem na plavání neměla ráda byla plaveká čepice...fuj :D
    Dokonce jsem jeden čas chodila na akvabely, ale můj sen se zbořil ve chvíli, kdy nám dali ultimátum, že se musíme naučit provaz a rozštěp, což je pro mě a moje nejzkrácenější šlachy na světě nadlidskej úkol :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Miluju lovení puků, miluju potápění a miluju skákání do vody! Nesnáším plavání v místech, kde nedosáhnu - mám hrůzu z vody a z toho, že se utopím. Triatlon na soustředění, který začínal přeplavaním přehrady tam a zpět pro mne byl utrpením. Nejhorší věc na světě je "potápení hlavy ze srandy" - to dokážu být neuvěřitelně hysterická.

Může za to plavání ve školce, kdy jsme museli skočit do bazénu (byl 4m hluboký, protože byl skokanský), chytit se tyče a plavat s tyčí. Já ale tou tyčí dostala po hlavě a začala se topit.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Já mám naopak plavání rád a to právě na rychlost, je to jeden z těch sportů, kterým se snažím věnovat.

BTW plavání na základce jsem taky nesnášel :-)
  • Já to nesnáším doteď, protože vždycky přijdu z bazénu, ještě týden mě bolí nohy a navíc mám po plavání takovej hlad, že bych namístě snědla pečenýho vola. :-)
  • Lovení puků bylo super (hm, možná jsem v minulém životě byla pes :-)

Není to zas tak dávno, kdy na veleslavné FF UK vyžadovali uplavání 50 m (nebo to bylo 100?) pod 2 minuty. Kdo to nedal musel povinně na plavání. Na některé filozofy/archiváře/psychology... byl boží pohled :twisted:
  • Jo, já mám pak taky hlad, navíc nesnáším, když mám pak na sobě mokrý plavky a vůbec se i nerada nakládám ve vaně :)
    Ja keď som sa kúpavaval, tak mi tiež veľmi rýchlo vyhladlo. Asi keď sa človek nakŕmi tou chlórovou vodou...
    Skôr duch Sansi :D
  • Z plavání mám hlad a jsem z něho strašně unavenej a někdy se mi motá hlava.
  • @MissUtahraptor To je spíš Viserys s prsama :D.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.