Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

upraveno 15. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

Tyrion přijímá nový úděl. Jon se vrací na Pěst Prvních lidí. Daenerys se setkává s otrokáři. Jaime uzavírá dohodu se svými vězniteli.

Read the full story here

2456712

Komentáře

• upraveno 15. dubna 2013
    Kolikokoli napsal(a):

@M1on Co co? :D Jako díl je super a scény s Podem pobavily, co chceš víc? :D

No například, že předchozí příspěvky byly o něčem jiném, alespon si mohla napsat, že si viděla novej díl
    :-)
  • Pod dneska pobavil, i když scény s ním měly pravděpodobně jako primární účel naplnit kvótu obnažených prsou (a jiných částí ženského těla). :D
    Hodnotit epizodu ale budu až po druhém shlédnutí večer...
  • kedze cely topic je o novom diele a vcera bola premiera, ja s tym problem nemam ;)
  • díl super, líbilo se mi, jak je ztvárněn mladej Tully.
    A z ukázek dalšího dílu je asi jasné(teda - tak si to myslím), kdy
    Sam potká modrookého kamaráda... - i proto, jak divně odešel Duch

• @Kolikokoli
    na poslednej scéne Tyrion+Bron+Pod som sa neskutočne smial.. Tell me detials :D :D :D
  • a teda koniec dnešného dielu bol trochu hardcore :D ešte aj tá pesnička cez záverečné titulky bola super :) a lúbi sa mi nevedomosť pri scénach s Theonom kedže som nečítal ešte 4 a 5 knihu...
  • @Branislav_Gepeto
    Keď si zobereš tak prvá polka knihy končí napríklad v prípade Daenerys keď
    dobije Astapor čo bude v prípade seriálu asi už v 4. - 5. dieli... keď vyčerpajú jej dejovú líniu z 3. knihy v tejto sérii tak som zvedavý čo bude v 4. sérii... podla mna si niečo vymyslia čo v knihe nebolo

btw kedy už konečne bude
    svadba Tyriona a Sansy?
  • Ach to Mel x Stannis bolo strašné..ale Mel s tým novým účesom, jednoducho nádherná. Btw kto
    odrezal ruku Jaimemu? V minulom dieli hovorili že to bol nejaký Bolton? A ako dlho sa bude Ramsay zahrávať s Theonom? Alebo to nakoniec nie je Ramsay?
    So...
    · Škatulata Malé rady se židlemi pobavila. =D
    · Už se těším na rozbor pozitivního naklonění Lysy k Malíčkovi. :D
    · Pro ty co v minulé episodě stále nechápali- i Jaime ví, že sedět rok v bahně šermíři nepřidá. ;)
    · Docela se mi líbilo rozloučení s Horkým koláčem. Částečně proto, že jsem ho nikdy neměla moc ráda (a tak nějak nepobírala, co na něm jiní mají), částečně pro toho pečeného "vlka" (pěkná drobnost).
    · Blackfish je fajn. Zatím ne tolik jako v knížce, ale vypadá to nadějně.
    · Co mají tvůrci proti koním? A co pořád mají s těmi mimozemšťanskými symboly? (Nezmiňoval se někde někdo-rozhovory apod.-, jestli použili pravé zdechliny? :?: )
    · Mel to sluší. :) (A Standa... Holt není knižní suchar Standa...)
    · Barristan a Jorah pohromadě jsou úžasní. A překlady Missandei přesně tak zábavné, jak jsem doufala. image
    · V téhle sérii mi pořád něco chybělo a já nebyla schopná určit, co. Až dneska mi to došlo- pohled do Rosinýho výstřihu! =D
    · Ramsay, zdá se, taky nebude Ramsay, ale začíná se mi zamlouvat (Ten s těmi dvěma šípy v hrudníku mu vážně neměl říkat "bastard"! To od něj nebylo pěkné. =D)
    ·Jaime.. :'-(
  • Línej titulkář by potřeboval pomoc, nemáte někdo překlad písničky z dnešního dílu, nebo kde bych ho našel? Díky;-)
    @hlawoun Tak nějak útržkovitě je to v Bouři v rozhovoru Sansy s Marge a Olennou. (Celé nevím.)
    Žil byl jeden medvěd, medvěd! Celý černý a hnědý, co všechno sněd...
    Ach, pojď, praví mu, pojď si na med! Na med? Dí on, já jsem medvěd! Celý černý a hnědý, co všechno sněd!
    A už jdou cestou necestou odtamtud sem. Odtamtud sem! Sem! Tři hoši, a koza s medvědem!
    Tancoval a točil se, celou cestu k městu! K městu! K městu!
    Oh, sladká byla, nejkrásnější ze všech, ta panna s medem ve vlasech!
    Ve vlasech! Ve vlasech! Ta panna s medem ve vlasech!
    Ucítil v letním vzduchu med. Medvěd! Medvěd! Celý černý a hnědý, co všechno sněd.
    Ucítil v letním vzduchu med!
    Čichal, řval a cítil ho hned! V letním vzduchu med!
    Ach, já jsem panna, čistá slovem, pohledem! Nikdy nebudu tančit s medvědem! S medvědem! S medvědem! Nikdy nebudu tančit s medvědem!
    Vysoko do vzduchu ji zved. Ten medvěd! Medvěd!
    Já chtěla rytíře, a tys medvěd! Medvěd! Medvěd! Celý černý a hnědý, co všechno sněd!
    Kopala a plakala, ale on jí slízal z vlasů med. Z vlasů med. Z vlasů med. Slízal z vlasů všechen med!
    A pak si povzdechla, zavýskla, do vzduchu kopla hned! Můj medvěd, zpívala! Můj medvěd, co všechen sněd! Pak spolu odešli oba dva hned, medvěd i s pannou, co ve vlasech měla med.
    Vzhledem k tomu, že jsme v diskusi ke třetímu dílu, tak to do spoileru nedávám. Kdo nechce vědět co bylo v aktuálním dílu, nechť jeho ctěné oko přeskočí o příspěvek dál.

Dnešní díl se mi zatím líbil nejvíc. Dění v Astaportu je stále lepší, Emilia mi pomalu po otřesné druhé serii, kde jsem ji fakt nesnášela, přestává vadit. Těším se na příští
    "drakarys".

Cersei a Tyrion při stěhování židlí pobavili, sourozenci se nezapřou.
    Edmur je ještě větší lůzr, než jsem si představovala, palec nahoru :D
    Loučení s Horkým koláčem bylo dojemné, trochu se mi zamžil zrak.
    Stannise neřeším, prostě je to jiná postava, ke které laškování s Mel sedí.
    Jsem zvědavá jakou ďábelskou hru Ramsay vymyslel :twisted: chudák Theon ještě neví, s kým má tu čest. Sakra, jak mám Iwana nesnášet? Zatím se rýsuje další skvěle zahraný záporák alá Viserys a Joff.

Závěrečná scéna byla perfektní. Pořád jsem si říkala useknou, neuseknou, pak se "Nevimjaksejmenuje" otočil k odchodu, skoro to vypadalo, že si Jaime může oddechnout a PRÁSK! :D Zajímalo by mě, jak na tohle reagovali nečtenáři.
  • Škatulata byla opravdu LOL. Velmi vtipná scéna a přitom nikdo nic neřekl. I když to s tím Podem na konci nemělo absolutně chybu :D. Nezdá se! :D
    U té scény, kde Jaime vysvětluje, že už mu to tak nešermíruje, tak jsem se v duchu smála těm, co na to minule nadávali :D.
    Edmure je nejlepší. Je děsně sexy. :D A už víme, co od toho Gendryho nakonec Mel bude chtít :D.
    A Ramsay je největší svině. Jak se pousmál, když Theona pouštěl... grrr! :spike:
  • Amputace byla horší něž jsem si myslel, že bude.
  • @DanielSvatoš V jakém smyslu slova? :D
    nečekáná a ani jsem si nemyslel že to tahle bude na kameru jsem myslel že že prostě a švihne a on bude kričet do kamery ale tohle bylo fakt husté a ten křik taky hroznej :(
    scéna s podem a děvkama mě teda ani trochu nepobavila...zbytečně dlouhá, opravdu ztráta cennýho času, kterej mohli použít třeba na danyinu linku... emilia byla dnes opravdu dobrá :) škoda, že neuvedli, že stejně jako v knížce dany umí obstojně valyrijštinu...
    edmure je boží! takovou čočku chudák dostal :D
    moc se mi líbila scéna s posouváním židlí, to byl moc fajn moment...
    a kdy už se konečně ze sama stane zabiják? :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Stark z hor napsal(a):

díl super, líbilo se mi, jak je ztvárněn mladej Tully.
    A z ukázek dalšího dílu je asi jasné(teda - tak si to myslím), kdy

Sam potká modrookého kamaráda... - i proto, jak divně odešel Duch

v spoiler informáciach pre štvrtú epizóde je označený ako
    gentleman :D

Privádzalo ma to k smiechu. Ale neviem kde som na to reagoval.
    FireAndBlood napsal(a):

@Branislav_Gepeto
    Keď si zobereš tak prvá polka knihy končí napríklad v prípade Daenerys keď

dobije Astapor čo bude v prípade seriálu asi už v 4. - 5. dieli... keď vyčerpajú jej dejovú líniu z 3. knihy v tejto sérii tak som zvedavý čo bude v 4. sérii... podla mna si niečo vymyslia čo v knihe nebolo

btw kedy už konečne bude
    svadba Tyriona a Sansy?
    1) Nu, ono to tak vyzerá, že v desiatke dobije Mereen
    - Niekomu hovorila I shall show you no mercy, zrejme Jorahovi, ktorého poslala cez kanály pomôcť dobytiu Meereenu
    - epizóda sa volá Mhysa, čo na ňu okrikovali práve Méreňania.
    - osmička sa volá Second Sons, takže tam zrejme dobyje Yunkai. I keď Meereen možno v tejto sérií ešte nebude
    Ale tiež ma zaujíma ako chcú spraviť jej linku.

2) Konečne? :-| Veď tá bola pri konci knihy a bude v ôsmej epizóde.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Dreamer napsal(a):

Závěrečná scéna byla perfektní. Pořád jsem si říkala useknou, neuseknou, pak se "Nevimjaksejmenuje" otočil k odchodu, skoro to vypadalo, že si Jaime může oddechnout a PRÁSK! :D Zajímalo by mě, jak na tohle reagovali nečtenáři.

Epizódu som nevidel, ale ten Boltonov muž sa volá Locke. Neviem ale či ju teda odsekol priamo on.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 15. dubna 2013
    @Branislav_Gepeto tak nějak jsem si to taky myslela.

Varga hoata úplně vynechají, Boltonovi muži (nikoliv Horovi) useknou Jaimemu ruku. Pak tam nechají pobyt Jaimeho a Brienne na Harrenhallu. Bolton pak předá Karstarkovi ručičku jako důkaz toho, že byla provedena pomsta - a Karstark tím bude mít jasno, že Bolton je na jeho straně. Taky nebude pochyb, že je loajální severu. Naopak s Jaimem vyjedná v tichosti, že je na straně Lannisterů a pošle ho do Králova přístaviště. Brienne je mu ukradená, tu dá medvědovi.
    Taková zkratka.
  • Kdy uvidíme Berica, ať to trochu "ožíví" :twisted:
  • Může mi sakra někdo říct, co se to stalo u toho Theona? Myslel jsem, že ten co mu pomohl k útěku je Ramsay. A teď vidím, jak zabíjí Boltony a ti mu přitom ještě nadávají do bastardů... Co to má být?
  • @speedy Mi to přišlo jako že si hraje. =D
    Ostatně ten, co mu nadával, vypadal krapet překvapeně po těch dvou šípech v hrudníku. Takže mám zatím provizorní teorii-
    Ramsay "pustí" Theona- Ramsay na něj pošle pár anonymních vojáků- Ramsay "zachrání" Theona- Ramsay chystá další lumpárnu a nakonec udělá čáry-máry-fuck, já jsem ten kdo za tím vším byl, mě se boj!
  • speedy napsal(a):

Může mi sakra někdo říct, co se to stalo u toho Theona? Myslel jsem, že ten co mu pomohl k útěku je Ramsay. A teď vidím, jak zabíjí Boltony a ti mu přitom ještě nadávají do bastardů... Co to má být?

Právě to je na tom nejhorší! Neviděl jsi, jak se uculoval, když ho pouštěl? Parchant jeden! A to, že mu nadává do bastardů - dyť jo! :D
    @Branislav_Gepeto
    asi si sa pomýlil
    ale svadba Tyriona a Sansy bola niekde v prvej polke knihy... potom nasledovala krvavá svadba, svadba Joffreyho a Marge a nakoniec svadba Petyra a Lisy... skôr sa to malo volať Búrka svadieb a nie mečov :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Tak dokoukáno. Nejzábavnějším momentem bylo jednoznačně Podovo couvání pryč a pak taky vyjednávání o neposkvrněné. Závěr až nechutně ironický a moc moc doufám že
    Iwan Rheon je opravdu Ramsay.
    Zatím nejlepší díl série.
  • @FireAndBlood
    Sansu dali Tyrionovi až potom, co se stala dědičkou celého rodu, tzn. až po Robově smrti, jsem si tím celkem jist.
  • Podle mě příště bude ještě lepší
    vzpouření přeživších smrt Joera Mormonta, Astrapor v plamenech Drakarys
    :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.