Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire
Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire
Tyrion přijímá nový úděl. Jon se vrací na Pěst Prvních lidí. Daenerys se setkává s otrokáři. Jaime uzavírá dohodu se svými vězniteli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:-)
Hodnotit epizodu ale budu až po druhém shlédnutí večer...
A z ukázek dalšího dílu je asi jasné(teda - tak si to myslím), kdy
:-)
na poslednej scéne Tyrion+Bron+Pod som sa neskutočne smial.. Tell me detials :D :D :D
Keď si zobereš tak prvá polka knihy končí napríklad v prípade Daenerys keď
btw kedy už konečne bude
· Škatulata Malé rady se židlemi pobavila. =D
· Už se těším na rozbor pozitivního naklonění Lysy k Malíčkovi. :D
· Pro ty co v minulé episodě stále nechápali- i Jaime ví, že sedět rok v bahně šermíři nepřidá. ;)
· Docela se mi líbilo rozloučení s Horkým koláčem. Částečně proto, že jsem ho nikdy neměla moc ráda (a tak nějak nepobírala, co na něm jiní mají), částečně pro toho pečeného "vlka" (pěkná drobnost).
· Blackfish je fajn. Zatím ne tolik jako v knížce, ale vypadá to nadějně.
· Co mají tvůrci proti koním? A co pořád mají s těmi mimozemšťanskými symboly? (Nezmiňoval se někde někdo-rozhovory apod.-, jestli použili pravé zdechliny? :?: )
· Mel to sluší. :) (A Standa... Holt není knižní
sucharStanda...)· Barristan a Jorah pohromadě jsou úžasní. A překlady Missandei přesně tak zábavné, jak jsem doufala.
· V téhle sérii mi pořád něco chybělo a já nebyla schopná určit, co. Až dneska mi to došlo- pohled do Rosinýho výstřihu! =D
· Ramsay, zdá se, taky nebude Ramsay, ale začíná se mi zamlouvat (Ten s těmi dvěma šípy v hrudníku mu vážně neměl říkat "bastard"! To od něj nebylo pěkné. =D)
·Jaime.. :'-(
Dnešní díl se mi zatím líbil nejvíc. Dění v Astaportu je stále lepší, Emilia mi pomalu po otřesné druhé serii, kde jsem ji fakt nesnášela, přestává vadit. Těším se na příští
Cersei a Tyrion při stěhování židlí pobavili, sourozenci se nezapřou.
Edmur je ještě větší lůzr, než jsem si představovala, palec nahoru :D
Loučení s Horkým koláčem bylo dojemné, trochu se mi zamžil zrak.
Stannise neřeším, prostě je to jiná postava, ke které laškování s Mel sedí.
Závěrečná scéna byla perfektní. Pořád jsem si říkala useknou, neuseknou, pak se "Nevimjaksejmenuje" otočil k odchodu, skoro to vypadalo, že si Jaime může oddechnout a PRÁSK! :D Zajímalo by mě, jak na tohle reagovali nečtenáři.
U té scény, kde Jaime vysvětluje, že už mu to tak nešermíruje, tak jsem se v duchu smála těm, co na to minule nadávali :D.
Edmure je nejlepší. Je děsně sexy. :D A už víme, co od toho Gendryho nakonec Mel bude chtít :D.
edmure je boží! takovou čočku chudák dostal :D
moc se mi líbila scéna s posouváním židlí, to byl moc fajn moment...
a kdy už se konečně ze sama stane zabiják? :)
gentleman :D
Privádzalo ma to k smiechu. Ale neviem kde som na to reagoval.
- Niekomu hovorila I shall show you no mercy, zrejme Jorahovi, ktorého poslala cez kanály pomôcť dobytiu Meereenu
- epizóda sa volá Mhysa, čo na ňu okrikovali práve Méreňania.
- osmička sa volá Second Sons, takže tam zrejme dobyje Yunkai. I keď Meereen možno v tejto sérií ešte nebude
Ale tiež ma zaujíma ako chcú spraviť jej linku.
2) Konečne? :-| Veď tá bola pri konci knihy a bude v ôsmej epizóde.
Varga hoata úplně vynechají, Boltonovi muži (nikoliv Horovi) useknou Jaimemu ruku. Pak tam nechají pobyt Jaimeho a Brienne na Harrenhallu. Bolton pak předá Karstarkovi ručičku jako důkaz toho, že byla provedena pomsta - a Karstark tím bude mít jasno, že Bolton je na jeho straně. Taky nebude pochyb, že je loajální severu. Naopak s Jaimem vyjedná v tichosti, že je na straně Lannisterů a pošle ho do Králova přístaviště. Brienne je mu ukradená, tu dá medvědovi.
Taková zkratka.
Ostatně ten, co mu nadával, vypadal krapet překvapeně po těch dvou šípech v hrudníku. Takže mám zatím provizorní teorii-
ck, já jsem ten kdo za tím vším byl, mě se boj!asi si sa pomýlil