Pod dneska pobavil, i když scény s ním měly pravděpodobně jako primární účel naplnit kvótu obnažených prsou (a jiných částí ženského těla). :D Hodnotit epizodu ale budu až po druhém shlédnutí večer...
a teda koniec dnešného dielu bol trochu hardcore :D ešte aj tá pesnička cez záverečné titulky bola super :) a lúbi sa mi nevedomosť pri scénach s Theonom kedže som nečítal ešte 4 a 5 knihu...
nečekáná a ani jsem si nemyslel že to tahle bude na kameru jsem myslel že že prostě a švihne a on bude kričet do kamery ale tohle bylo fakt husté a ten křik taky hroznej :(
scéna s podem a děvkama mě teda ani trochu nepobavila...zbytečně dlouhá, opravdu ztráta cennýho času, kterej mohli použít třeba na danyinu linku... emilia byla dnes opravdu dobrá :) škoda, že neuvedli, že stejně jako v knížce dany umí obstojně valyrijštinu... edmure je boží! takovou čočku chudák dostal :D moc se mi líbila scéna s posouváním židlí, to byl moc fajn moment... a kdy už se konečně ze sama stane zabiják? :)
Může mi sakra někdo říct, co se to stalo u toho Theona? Myslel jsem, že ten co mu pomohl k útěku je Ramsay. A teď vidím, jak zabíjí Boltony a ti mu přitom ještě nadávají do bastardů... Co to má být?
Komentáře
Hodnotit epizodu ale budu až po druhém shlédnutí večer...
na poslednej scéne Tyrion+Bron+Pod som sa neskutočne smial.. Tell me detials :D :D :D
edmure je boží! takovou čočku chudák dostal :D
moc se mi líbila scéna s posouváním židlí, to byl moc fajn moment...
a kdy už se konečně ze sama stane zabiják? :)