Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

upraveno 15. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

Tyrion přijímá nový úděl. Jon se vrací na Pěst Prvních lidí. Daenerys se setkává s otrokáři. Jaime uzavírá dohodu se svými vězniteli.

Read the full story here

1356712

Komentáře

• upraveno 15. dubna 2013
    @Anvil
    Sansu vydali v 28.kapitole Burky. Catelyn bola kapitola az v 51. Kapitole

Takze neviem, preco si si taky isty ;)
    navíc že bude svatba řekl Tywin už radě(mělo to být v tohle dílu) a to ještě byl Robb v cajku
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    FireAndBlood napsal(a):

@Branislav_Gepeto
    asi si sa pomýlil

ale svadba Tyriona a Sansy bola niekde v prvej polke knihy... potom nasledovala krvavá svadba, svadba Joffreyho a Marge a nakoniec svadba Petyra a Lisy... skôr sa to malo volať Búrka svadieb a nie mečov :D
    Tyrion si bral sansu neskôr, bude to v ôsmej epizóde, to je známo.
    Anvil napsal(a):

@FireAndBlood

Sansu dali Tyrionovi až potom, co se stala dědičkou celého rodu, tzn. až po Robově smrti, jsem si tím celkem jist.
    Kdeže, Tyrion bol so Sansou ženatý, keď jej šiel oznámiť tú smutnú zvesť.

• @Anvil
    ako napísal @Branislav_Gepeto už boli dávno svoji... svadba Tyriona a Sansy je prvá spomedzi všetkých svadieb... teda keď nerátame jak dojde Robb z vojny so svojou novou ženou, ktorú predstavuje Catelyn...
  • @Hildegarda
    a kolko má búrka kapitol dokopy? aby som si urobil predstavu kde sa tá 28. kapitola nachádza :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Myslím, že asi 60.
    A svatba Tyrion Sansa byla první
  • Moje chyba, máte pravdu samozřejmě.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tenhle díl by fakt dobrej. Většina už byla řečena, tak jen rychle.

Vždycky jsem si říkala, jak se můžou na první pokus trefit hořícím šípem do lodičky, takže Edmure mě vyloženě potešil :)
    Iwan Rheon je boží, boží, boží!!!
    Zajímavé, dnešní epizoda byla nějaká srandovní.
    Nejlepší byla malá rada. Asi zatím nejvtipnější scéna v seriálu vůbec. Musel jsem si jí dokonce i na chvilku stopnout abych to rozdýchal.
    Nevím proč, ale měl jsem na konci pocit, že si ze mne někdo dělá prdel. Ta píseň na konci se mi vůbec nelíbí.
  • Mě titulková písnička připomněla True Blood, takže mi to ani nijak zvlášť nevadilo, spíš naopak :) ale doufám, že se z toho nestane pravidlo.
  • @Montezuma3 Verze evolve byla pěkně na prd. Tam ta písnička začala hrát ještě když ho píchal do oka :D.
  • Moje teorie týkající se Theonovy linky: Myslím, že tvůrci krapet přeskočej k dobytí Kailinské držby, případně Pahorku. Ramsey zkrátka využije Theonovy důvěry už nyní, mučení přijde posléze...

• Tohle jsem napsal před sledováním na Twitter. Mi nějak nedošlo, že ta krutá scéna bude už v tomhle díle :-)

No každopádně skvělý díl, tenhle by se moh dostat do mého top ten celého seriálu. Dvě vynikající humorný scény, bordel vůbec nevadil (konečně našli děvky, na který se dá koukat), ze závěrečnýho songu jsem byl lehce rozpačitej, ale proč ne... jen bych dělal míň střihů, Theon např. nemusel být rozkouskovanej.
  • @alek Idem tiez pozerat. Dufam, ze mi to po tom Bostone zdvihne naladu...a dufam, ze tentoraz to bude presne to, comu chcu tak verit manzelovi kolegovia - nehoda.
  • Nehoda je, řekl bych, už zcela vyloučena. Ale to je na jiný topic. Užij si #ulickatrestu
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Strašně se mi líbí jak Malíček říká to druhé "I know"
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak za mne: Pchchch, co to jako bylo? Doslova kurvení Stannise, Mel si jede na loďce asi pro Gendryho, Tormund půjde za Zeď, veselé Theonovy eskapády a Podrick v bordelu... Tohle je něco, kde jenom vystupujou některý postavy se stejnýma jménama jako v knihách.

Jediný pozitivní je snad jenom to, že tam byl Brynden, což snad značí, že má nadále v knihách nějakou roli narozdíl od chudáka Edrica.
    Flankere tak zrovna na tebe jsem si hned vzpomněl, respektive na naši při před rokem, když jsem ten díl viděl. Říkal jsem si, že se ti scéna Stannis-Mel nebude líbit :D

@Kolikokoli Jo bylo pěkně na prd.
  • tak pokud Mel nevrhne trojčata, tak mi to ani neva
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To je jenom ta nejviditelnější špička ledovce. Měnění charakterů mě sere obecně, navíc bezúčelně přepálený scény jen aby to bylo kůl, změny změny změny. Proč, proč se na to vlastně ještě dívám. Proč mám vždycky naději, že všechno pokurvení už skončilo a teď už to bude lepší. :wall: :wall: :wall:
    to je ale rychlost. super díl.
  • lepší diel ako predošlé. základný problém sa však nerieší a je to naťahované. škoda. tretia séria mala šancu byť lepšia ako prvá, ale tá šanca je už trochu stratená.
    uvidíme.
    každopádne pozerať sa to dalo.
  • Jen tak mimochodem, všimli jste si, jak hrozně vysoký je Blackfish (anebo Robb malý)? V té scéně při pohřbívání Hostera ční Brynden nad Robbem a Cat jak Eifelovka :-)
    Jinak povedený díl, Theona mi začíná být líto. A chudáci malí Lannisterci. :-(
  • flanker.27 napsal(a):

To je jenom ta nejviditelnější špička ledovce. Měnění charakterů mě sere obecně, navíc bezúčelně přepálený scény jen aby to bylo kůl, změny změny změny. Proč, proč se na to vlastně ještě dívám. Proč mám vždycky naději, že všechno pokurvení už skončilo a teď už to bude lepší. :wall: :wall: :wall:

Konečně - už jsem si tu uprostřed těch nadšených výkřiků, jak to bylo boží, začala připadat jako úplný mimoň.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A já se přidám. Vrací se mi averze ze druhé série. Nelíbí se mi změny, naopak nejvíc si užívám to, co se aspoň trochu drží knih. Černá ryba nemastný, neslaný, jeho pokec s Catelyn - a vlastně všechny scény z Řekotočí - bez náboje. I to seřvání Edmura vyznělo dost blbě, když jsme "netušili" kdo to je, proč tam je, proč se na něj Robb zlobí, natož proč se snaží zapálit loď s mrtvolou... Dát Řekotočí až do třetí série byla chyba.
    Předpokládám, že Ducha jsme v této sérii viděli naposledy :(
    Nechápu to nadšení z několika málo scén s "Ramsaym". Jen doufám, že D+D nepodlehli obecné mánii "Ramsay je tak roztomilý, tak skvělý, tak úžasný", takže se ho nepokusí vylepšit a vykreslit v lepším světle.
    smeagollk napsal(a):

škoda, že neuvedli, že stejně jako v knížce dany umí obstojně valyrijštinu...

V knize to astaporští zjistili až při koupi otroků.
  • Kam to odjíždí Melisandra ? Nevzpomínam si z knížky že by odjížděla z Dragonstone.
  • Mě teda druhá řada vyléčila z očekávání, že se budou držet knížek. Snažím se je při sledování vytěsnit z paměti (to, že jsem je četla před 2 rokama docela pomáhá), a zatím si třetí sérii užívám. :) Jediná věc, která mi vadí, je, že to zatim působí ještě roztříštěnějc než loni, některý scény mohli sloučit, nedělat tolik střihů...

Řekotočí v úvodní znělce je super! A dost se mi líbí Černá ryba, vybrali dobrýho herce.
    Nechápu, jak si herci při scéně Malý rady dokázali jakž takž udržet kamennou tvář... :D
    Loučení s Hot Pájem bylo hodně dojemný, pro mě jeden z nej momentů epizody.
    Doufám, že se v příštích dílech začnou víc věnovat Jonovi, zatím nám ho moc neukázali.
    Ještě mě pobavila narážka na meereenský uzel. :)
    A myslete si o mně, co chcete, ale asi nejvíc mě potěšilo, že v tomhle díle zmínili Rhaegara... =D

A ten konec... "and Jaime screamed." Křičela jsem s ním.
  • @sveva Zmínili tam i Aegona. Snad poprvé nebo podruhé. Nečtenáři si asi říkali "WTF?" :D.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.