Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire
Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire
Tyrion přijímá nový úděl. Jon se vrací na Pěst Prvních lidí. Daenerys se setkává s otrokáři. Jaime uzavírá dohodu se svými vězniteli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Takze neviem, preco si si taky isty ;)
a kolko má búrka kapitol dokopy? aby som si urobil predstavu kde sa tá 28. kapitola nachádza :D
Vždycky jsem si říkala, jak se můžou na první pokus trefit hořícím šípem do lodičky, takže Edmure mě vyloženě potešil :)
Iwan Rheon je boží, boží, boží!!!
Nejlepší byla malá rada. Asi zatím nejvtipnější scéna v seriálu vůbec. Musel jsem si jí dokonce i na chvilku stopnout abych to rozdýchal.
Nevím proč, ale měl jsem na konci pocit, že si ze mne někdo dělá prdel. Ta píseň na konci se mi vůbec nelíbí.
Tohle jsem napsal před sledováním na Twitter. Mi nějak nedošlo, že ta krutá scéna bude už v tomhle díle :-)
No každopádně skvělý díl, tenhle by se moh dostat do mého top ten celého seriálu. Dvě vynikající humorný scény, bordel vůbec nevadil (konečně našli děvky, na který se dá koukat), ze závěrečnýho songu jsem byl lehce rozpačitej, ale proč ne... jen bych dělal míň střihů, Theon např. nemusel být rozkouskovanej.
Jediný pozitivní je snad jenom to, že tam byl Brynden, což snad značí, že má nadále v knihách nějakou roli narozdíl od chudáka Edrica.
uvidíme.
každopádne pozerať sa to dalo.
Jinak povedený díl, Theona mi začíná být líto. A chudáci malí Lannisterci. :-(
Konečně - už jsem si tu uprostřed těch nadšených výkřiků, jak to bylo boží, začala připadat jako úplný mimoň.
Předpokládám, že Ducha jsme v této sérii viděli naposledy :(
Nechápu to nadšení z několika málo scén s "Ramsaym". Jen doufám, že D+D nepodlehli obecné mánii "Ramsay je tak roztomilý, tak skvělý, tak úžasný", takže se ho nepokusí vylepšit a vykreslit v lepším světle. V knize to astaporští zjistili až při koupi otroků.
Řekotočí v úvodní znělce je super! A dost se mi líbí Černá ryba, vybrali dobrýho herce.
Nechápu, jak si herci při scéně Malý rady dokázali jakž takž udržet kamennou tvář... :D
Loučení s Hot Pájem bylo hodně dojemný, pro mě jeden z nej momentů epizody.
Doufám, že se v příštích dílech začnou víc věnovat Jonovi, zatím nám ho moc neukázali.
Ještě mě pobavila narážka na meereenský uzel. :)
A myslete si o mně, co chcete, ale asi nejvíc mě potěšilo, že v tomhle díle zmínili Rhaegara... =D
A ten konec... "and Jaime screamed." Křičela jsem s ním.