@Hildegarda Ďakujem. :) Som síce Slovák, ale v detstve som každý rok prakticky celé prázdniny trávil u tety na Morave, takže čeština je pre mňa skoro rovnako prirodzená. :)
Imho nic nového pod sluncem, asi se nedalo realisticky očekávat, že by ten seriál pozastavili a čekali na George. Už takhle budou mít problém s "dětskými" herci. A GoT je teď pro HBO mašina na peníze... :) Podle mě není vůbec jisté, že se seriál dostane za pátou, šestou řadu, i když bych si to přála. Záleží na tom, jak si poradí s Hostinou a Tancem.
Já spíš doufám, že než dotočí Tanec, tak Martin napíše Vichry a než dotočí Vichry, tak Martin dopíše Sen. Asi utopie, ale i tak doufám, že seriál bude pokračovat. Ani by mi možná nevadilo, kdyby vznikly třeba 2 konce - jedna podle seriálu a další podle knih.
Rozseknutí Meereenského uzlu bylo hodně velké zklamání, na to, jakou dobu se o to pokoušel. Ale to nic nemění na obavě, že se spěch projeví na kvalitě.
Komentáře
Podle mě není vůbec jisté, že se seriál dostane za pátou, šestou řadu, i když bych si to přála. Záleží na tom, jak si poradí s Hostinou a Tancem.