@M1on To nevadí. Když budeš říkat moc odborný věci, tak to nikdo nepozná. :-D Správně, běžte si diskutovat o fotbale, o politice a o vrtačkách a nás slípky nechte na pokoji.
@Krisa To je taky slušný. Já už jsem po třech měsících růžových vlasů nic extra nepředváděla. Chtěla jsem přejít na oranžovou, ale učitel v baletu mi to zatrhl, a tak jsem toho nechala, takže teď už jsem zase naprosto normálně nudná. A se zvonáčema se laskavě nechlub! Doteď dostáváme od tetiček zásoby hadrů a vždycky tam nějaký jsou, tak si je nechám, jakože na práci,což znamená, že prostě jen tak leží ve skříni :-)
@Lady Sansa Ty zvonáče ti závidím. Já mám jedny echt parádní - se zvýšeným pasem a rozšiřují se už od stehen, takže nohavice mají dole na šířku 40 cm :twisted:
@Thorar Se klidne můžeš taky přidat ;) Taky máš rád pocit čerstvě oholeného podpaží, jemný dotek heřmánku na tvoji pokožku a nic tě nerozpálí více než čistoskvoucí prádlo díky novému Arielu Professional?
@flanker.27 Napadají mě 2 varianty podoby toho výrobku a nevím, která se mi nelíbí víc =D
@Krisa Zase vedle, to je Grumpy cat ;) (hoď si to do googlu, jestli neznáš) P.S. Je to hrozný, když ti někdo odpovídá na něco jinýho než říkáš, že jo :D
Komentáře
Správně, běžte si diskutovat o fotbale, o politice a o vrtačkách a nás slípky nechte na pokoji.
@Krisa To je taky slušný. Já už jsem po třech měsících růžových vlasů nic extra nepředváděla. Chtěla jsem přejít na oranžovou, ale učitel v baletu mi to zatrhl, a tak jsem toho nechala, takže teď už jsem zase naprosto normálně nudná. A se zvonáčema se laskavě nechlub! Doteď dostáváme od tetiček zásoby hadrů a vždycky tam nějaký jsou, tak si je nechám, jakože na práci,což znamená, že prostě jen tak leží ve skříni :-)
Taky máš rád pocit čerstvě oholeného podpaží, jemný dotek heřmánku na tvoji pokožku a nic tě nerozpálí více než čistoskvoucí prádlo díky novému Arielu Professional?
@flanker.27 Napadají mě 2 varianty podoby toho výrobku a nevím, která se mi nelíbí víc =D
@Krisa Raději si nepředstavuju...
P.S. Je to hrozný, když ti někdo odpovídá na něco jinýho než říkáš, že jo :D