Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1151152154156157394

Komentáře

• @Everett_Young No vidíš, tak já jsem z toho zase byla hrozně unešená a Fassbender je naprosto nejlepší, pokud teda nemá žlutý vlasy. Hold názor je názor. (Ale je pravda, že kdykoli Fas. začne mluvit německy, tak já kvičím až do konce filmu a považuji to za zázrak, i když to celkově tak super není). A teď ať mi všichni nad dvacet let odpustí, ale mě hlavně X men, ten úplně první přijde hrozně zastaralej. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Lady Sansa
    Pro příště hlavně doporučuji koukat pořádně, ne s dabingem a hlavně u toho nespat ;)
    Avengers
    a) nejsou vážný akční film, dokonce ani v uvozovkách
    b) závěrečná bitva nemá 5 minut
    c) dabing je zlo, u Tonyho Starka přímo smrtelné zlo

K tomu sledování na mobilu se radši nebudu vyjadřovat, musela bych být sprostá.
  • @Nevada Já vím, já už jsem to kdysi začínala koukat na televizi, v originálu, v rámci možností čilá, ale nějak mě to opravdu nebavilo a hlavně američtina u všech postav = :wall: na entou.

a) já měla za to, že všechny akčňáky, kde se zachraňuje svět jsou vážné, za nevážný akční film považuju Kick-Ass, ale já tomuto žánru zase tak opravdu nerozumím :-)
    b) spala jsem, no... :-D
    c) dabing je zlo, ale americká angličtina je pro mě skoro na stejné úrovni, sledování filmů z mobilu ještě větší, ale já se obávám, že bych vždycky našla lepší výplň dvou hodin za bílého dne a počítač se mi do postele už tahat nechtěl (hrozně nesnáším, jak to hřeje na stehnech), tak jsem to udělala takhle. Ale normálně (ne přes počítač na fóru) bych to nikomu nepřiznala... ;-)
  • upraveno 30. dubna 2013
    Avengers byli skvělí! Byli jsme 2x v kině na 2D titulky a 1x na 2D dabing a pokaždé naprostá spokojenost (akorát Tony je trochu mimo, ostatní ale byli dost dobří). Ale kdybych to viděla na mobilu, tak by se mi to taky nelíbilo. Je to "velký akčňák", který potřebuje velké plátno (nebo aspoň velkou obrazovku) a dobrý zvuk.
    X-Meni jsou taky super. Líbila se mi První třída, Wolverine a X-Men 1. Dvojka a trojka mi přišly slabší.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 Nebo rovnou na usychající zeď po malování, co? To má taky podobnou hloubku :D.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Kolikokoli: Teď jsi urazila usychající zeď po malování. Koukej se jí omluvit :-D
  • U Transformerů má smysl řešit maximálně hloubku výstřihu Megan Fox :roll: a tvůrci se starají tak akorát o to, aby po natáčení neměli hluboko do kapsy, hledat v tom nějaké další hloubky je podle mého ztráta času.
  • Na Transformery jsem se z nevysvětlitelného důvodu nedodívala... :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Lady Sansa No vidíš, takže ještě nejsi úplně ztracenej případ :twisted:
  • @Everett_Young Pche pche pche, copak předtím jsem byla? ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Venku tma, doma nikdo, ideální podmínky na nějaký pěkný horor :twisted:
    Showgirls?
  • upraveno 30. dubna 2013
    @Nevada =D ...ne, na to nemám odvahu.
  • @Branislav_Gepeto to mám na pořadníku na pohádkové večery ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Já ti pošlu svoje okruhy ke státnicím - ty považuju za hodně solidní horor :)
  • Kašli na horor a dej Mary a Maxe ;)
  • Rychlá anketa: jaká je vaše nejoblíbenější (2D animovaná) disneyovka? :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Kolikokoli Lví král! Ale nejvíckrát jsem viděla Pocahontas a Krásku a zvíře :)
  • @Kolikokoli Hercules,Tarzan(Phill Colins),
  • Sakra, změna plánu, už nejsem doma sama, tak to bude asi spíš něco s DiCapriem :) ještě mi pár filmů s Leem chybí :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.