V Německu je tolik Mullerů (pardón, nechce se mi hledat u s kroužkem)? Tetička bydlí v Rakousků a je tam jak naděláno Schwarzů, aspoň teda u nich v okolí. Ona taky byla Černá a vzala si Schwarze :-)
@Everett_Young Dík, já už jsem unavená. Dneska jsem v baletu skákala moc vysoko a krásně vytáčela nohy, tak mi to pro jednou snad odpustíte ... :oops::-)
@Lady Sansa Jistě že, ale právě tohle tlačítko většinou dělá neplechu při psaní hesel a podobných věcí protože se vždycky plete kam nemá a pak člověk neví proč mu to nefunguje :) Máte také nějaké baletní závody nebo tak něco? Tady u nás se vždycky v červnu pořádá nějaké vystoupení pro veřejnost od ZuŠ a ostatních baletních uskupení z okolí pro veřejnost.
@Everett_Young Ne, my nejsme zuška, na to jsem ve svých devatenácti už trošku stará, ale vystoupení a hlavně soutěží teď v květnu a červnu máme hrozně moc, takže proto jsem minulej týden na počítač ani nešáhla a místo toho spala a velmi příležitostně četla, jak nás ten učitel šikanoval. A taky někde vyhrabal "zjednodušenou" verzi Šípkové růženky, kde mi byla svěřena Šeríková víla a zas tak primitivní to teda jako úplně není :-)
Komentáře
Starinka. To si pamatame len my starsi :))
kdyby to byl FB tak dám likeeeeeeeeee