Ono je to špatně poznat. Vypadá to taky trochu jako aligátor, jenom si nejsem jist, jestli je aligátor poháněn pádlem, vesly nebo má-li už šroub :-o8-O
To co sem Krisa dala a je to pramice a tvrdí, že to je kánoe je ve skutečnosti nástavec na záda aligátora, který je pod hladinou a hrabe nohama, aby Krisa nemusela veslovat, to dá rozum, že jo.
Malý Abdul : "Ale paní učitelko, říkala jste, že si každý může donést do školy něco, co reprezentuje jeho náboženství. Charlie donesl krucifix, Kato má sošku Buddhy, Isaac má jeho knihu modlitební knihu. Já tomu nerozumím." "Ano, to jsem říkala, ale ty jsi donesl tikající batoh, kterého se jiné děti bojí!!"
Čtyři studenti se před zkouškou vydali na chatu na chlastačku. Samozřejmě přípravu na zkoušku podcenili. V pondělí ráno před zkouškou chtěli zachránit to, co se ještě dalo. Zavolali tedy profesorovi s omluvou, že u auta píchli kolo, mají defekt, a asi nestihnou zkoušku. Profesor, správný člověk, jim vyhověl a zkoušku o dva dny odložil. Studenti se na posunutý termín připravili vzorně. Profesor je rozsadil do 4 místností a rozdal jim zadání se dvěma otázkami. První, za 10 bodů, byla z učiva a byla jednoduchá. Druhá, za 90 bodů, zněla: Které kolo?
Komentáře
Čteš mi myšlenky, ale říkal jsem si, že to už by Krisa nerozdýchala :)
"Ano, to jsem říkala, ale ty jsi donesl tikající batoh, kterého se jiné děti bojí!!"
V pondělí ráno před zkouškou chtěli zachránit to, co se ještě dalo. Zavolali tedy profesorovi s omluvou, že u auta píchli kolo, mají defekt, a asi nestihnou zkoušku.
Profesor, správný člověk, jim vyhověl a zkoušku o dva dny odložil.
Studenti se na posunutý termín připravili vzorně.
Profesor je rozsadil do 4 místností a rozdal jim zadání se dvěma otázkami. První, za 10 bodů, byla z učiva a byla jednoduchá. Druhá, za 90 bodů, zněla: Které kolo?