Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1212213215217218368

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To mi pripomenulo ten morbídny vtip

Čo sa vznáša nad masovým hrobom?

Kolektívny duch.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Askia Ten druhej, válím se smíchy =D
    Miluju nekorektní a nenávistné vtipy!!!
  • @Branislav_Gepeto a musí tam i ti, co se smáli, až se za břicho popadali? :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jak tak na to koukám, v pekle bude spousta príma lidí - aspoň si tam o Písni pokecáme kotel v kotel.
    upraveno 27. května 2013
    Idete tam všetci, čo ste šírili tieto ohavné morbídne vtipy a tí, čo ich podporovali svojou smiechovou atmosférou. Hodnotíme to ako spolupáchateľstvo. :twisted:

A ja dostanem zase zamestnanecké prémie, že som to rozpútal.
  • @Branislav_Gepeto Chceš prémie? A tak dobře, já ti je na konci měsíce udělím :twisted: :twisted:
    :D Vandrovce né! Toho sa všetci na mojom oddelení boja
  • "Hele Ádo, viděls Lidice?"
    "Ne, vypálíš mi je?"

Tálibánec převlečený za ženu si jde pro letenku.
    Referentka se ho ptá: "Co to bude? Holčička nebo chlapeček?"
    Tálibánec se pousměje: "Dvojčata..."

Víte, proč spáchal Hitler sebevraždu?
    Protože mu došel účet za plyn.

Víte, co prolétlo lady Dianě hlavou okamžik před smrtí?
    Motor.

Jednu rezervaci na pěkně velký kotlík, prosím.
  • @Vlcacka myslím, že už bys měla začít balit :twisted:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Připomnělo:
    Co prolítne hlavou komárovi, když narazí na čelní sklo auta? Zadeček.
  • Po aktivu důstojnického sboru odpovídá ruský generál na dotazy svých podřízených.
    „Dojde ke třetí světové válce?”
    „Je to dost pravděpodobné.”
    „A kdo bude naším nepřítelem?”
    „No, možná Čína.”
    „Ale my máme jen 150 milionů obyvatel, a jich je půl druhé miliardy. Můžeme nad takovou přesilou zvítězit?”
    „V moderní válce je důležitější kvalita, ne kvantita. 5 milionů Židů bojovalo v několika válkách proti 50 milionům Arabů, a vždycky vyhráli.”
    „A soudruhu generále - máme dost Židů?”
  • upraveno 27. května 2013
    nj, tieš mám zbožnujem takéto VELICE "politicky nekorektné" vtípky, takého druhu
    na ktoré ked si človek spomene,
    tak aj po 15tich rokoch sa smeje tak,..
    .. "až sa za mríže popadá" :twisted: :dance: :spike:
    ´´chytá
  • @Vlcacka Diana neee :D :D
    Bohové ne, na Krakens Onieons sa mi skoro podarilo zabudnúť... Ty sa v tom vyžívaš :twisted:
  • Z příznání Ády H.

- Jako ubrus jsem používal mapu světa. Jednou mě Heinrich vyrušil u snídaně. Podrobil jsem si Evropu.
    - Když sem v mládí maloval obrazy, všichni se mi smáli. Pak mě napadlo přemalovat mapu Evropy. Smál jsem se jenom já.
    - Pobyt v bunkru Evu dost otravoval, nakonec to vypadalo, že mi jednu střelí
    - Když jsem posílal na poznávací stáže armády mladých děcek, byla nasraná celá Evropa. Neska by na Erasmus chtěli všichni. Asi sem předběhl dobu.
    - Efektivnější než okupace je nechat Čechy, ať se o tu svoji zemi staraj sami.
    - Můj oblíbený dětský časopis byl Ohníček - z her jsem vždy nejvíce miloval vybíjenou
    - Doufám, že ten českej Ústav pro studium alternativních režimů zohlední, že za mě měli práci všichni a po mých dálnicích jezdí poláci dodnes. A přitom mě tak srali!
    - Nejradši mám reakce jako "tohle je ze slabšího soudku" - dřív jsme do slabších soudků sypali, co z takových kverulantů zbylo...
    - Angela Merkel je fakt dobrej stratég. Sem utratil skoro celý Německo a výsledky nic moc. Ona si teď kupuje celou Evropu za cenu jedný divize a ještě jí za to tleskaj. Respekt.
    - měl jsem sex během Versaillské konference. Ale pak jsem si uvědomil, že se mnou akorát tak vyjebali.
    - Kdybych žil dnes vymyslel bych místo holocaustu T-mobile a kolcentráky
    a to nejlepší : Ve Hře o trůny nejvíc fandím Joffreymu.
  • @Tom :D
  • @Branislav_Gepeto Vždyť tenhle je takový slušný!!! =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 Na sedmnáct nějakej starej, ne? Ale jinak pěkný :-)
  • @Dreamer

Daenerys - možná
    Lyanna/Arya - určitě ne - špatná barva očí, jiný tvar obličeje.
    Quentyn - určitě ne - Quentyn má být tak o deset let mladší
    Jon/Jana - nevšiml jsem si že by se Jon nechal v některé sérii přeoperovat
    Nymeria - tady bych i souhlasil
  • upraveno 28. května 2013
    Ad Jon/Jana, je to portrét kluka, má sice delší vlasy a plnější rty, ale nepřipomíná mi holku o nic víc než, Krisa odpustí, Kit Harington, když si oholí to chmýří :D Quentyna jsem si představovala nějak takhle, ty kruhy pod očima připisuji zármutku, který mu způsobila Daenerys svým odmítnutím ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.