Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1213214216218219368

Komentáře

• @Lady_Seans jop, prostě obyčejná sympatická holka s jiskrou v oku :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. května 2013
    Dany vyzerá ako Daisy z DA
    Arya má určité črty Maisie Williams, ale neviem či to má nieč značiť
    Quentyn tam vyzerá aksoi pristaro, ale ti kruhy pod očami a ten výraz by sa na Žábu hodil - ak je to Qunetyn, pche, taký rozkošný klučina a Dany ho zahodila kvôli Meereenu...
    To štvrté je skôr Rosalinda z nejakej telenovely
    Nymeria? Nu... Asi som si pod opisom perfektnej krásy urodzenej krvi Volantysu dosadil automaticky môj ideál - nehovorím, že správny - toto nie je moja pôvabná Nymeria. Táto vyzerá tak... Tvrdo... A tie vlasy? Ako Kleopatra
    To šieste vyzerá viac ako žena... No... Je to divný obrázok... Ak je to Jon, tak to sa asi začal farbiť po štýle Daaria, ak je to Robb, tak musí používať nejaký prípravok na zlepšenie rastu vlasov... To už skôr Jaquen
    Ách... Ak je toto Jeyne, tak hľa aká rozkošná deva. Za túto by sa oplatilo zahodiť kráľovstvo, či dve. Nie za nejakú Talisu - pri všetkej úcte k herečke Óne Chaplinovej, samozrejme.

Vyzrá síce ako z americkej starej reklamy na koláčiky ale budiž :D
  • Já bych brala ještě tu Dany. Dál je to od nespokojenosti po znechucený nesouhlas. :D
  • @Branislav_Gepeto Ty máš čas se dívat na americký reklamy na koláčiky? :-)
    upraveno 28. května 2013
  • Čekala jsem, že to schytám :D každý si je holt představuje úplně jinak a vzhledem k tomu, že na postavy z Písně se umělci z DA vykvajzli a raději portrétují herce, je to bída. Kruci asi budu trénovat kreslení a udělám si vlastní portréty :)
  • @Dreamer Náhodou na DA je toho celkom dosť, len treba hľadať ;) :D
  • @Dreamer Ne, vůbec ne, mě se to líbí. I ten padesátilete Quentyn :-)

U mě je problém, že prostě některé postavy prostě splynuly s jejich seriálovým já (třeba Cersei nebo Arya) a já už zaboha nevím, jak jsem si je představovala předtím. :-(
  • Když já sem vybíravá a ty komiksové, rozmazané, nevybarvené nebo ve stylu Amoky (či jak se jmenuje ten co obkreslil skoro všechny postavy) se mi nelíbí :)
  • upraveno 28. května 2013
    upraveno 28. května 2013
    @Lady_Seans Padesátiletej? :D Mne tam príde tak na dvadsaťdva
    @Dreamer SnáĎ si si to nevzala moc osobne, to bol čisto môj názor a hodnotenie, som rád za každý obrázok :)
    @MissUtahraptor Holt, nie je to Jeyne, je aj staršia, ale krásna je. A dokonca aj tá Lucie Šteflová vyzerá milo a pekne
  • @Lady_Seans Možná proto že někteří herci se na ty postavy prostě hodí. A zrovna Lena i Maisie jsou tam vybrané přesně.
    @Branislav_Gepeto No prostě ne na patnáct, nebo kolik mu má být, na tom se snad shodneme. :-)
    @Dreamer Když se teď dívám na tu Lyannu/Aryu, to je fakt nádherná holka. Sice si je tak vůbec nepředstavuju, ale obrázek je krásnej, takhle budu vypadat v příštím životě :-D

@Everett_Young Netvrdím, že nejsou. Tyhle dvě jsou zrovna fakt výborný, já jenom, že si prostě už nepamatuju nějaký původní představy, ve kterých Cersei byla trošku nevinnější a Arya taková dětinštější a ne takovej zakaboněnej pohled pořád.
    Neboj, byla jsem jen zvědavá kolik jich tu projde, já pořád hledám nové, taky mám svou sbírku, ale chci víc :D a tak hledám a hledám, když občas narazím na něco, co se alespoň trochu blíží mojí představě nebo mi to přijde zajímavé, tak to sem hodím, pokud to tady ještě nebylo a čekám na konstruktivní kritiku, znovu si to kritickým okem projdu a zhodnotím a poupravím svou představu nebo naopak :) a jdu hledat dál, z každého obrázků si vezmu kousek a jsem blíž svojí představě.

Příklad: první obrázek - líbí se mi oči, přijdou mi takové dětské a nevinné, navíc mají pěknou barvu, takže to přilepím ke svojí myšlenkové koláži.
    druhý obrázek - krásné rovné havraní vlasy, takové jaké by Lyanna mohla mít
    Jon/Robb - zajímavé vlasy, barva na první pohled hnědá, ale na slunci do ruda, nos přímý, rovný, evokuje mi povahu Starků čest upřímnost, charakter
    Nymeria - možná jsem měla dodat "Sand", líbí se mi ten povýšenecký samolibý výraz, ostré hranaté linie tváře značící tvrdost a neústupnost
    Quentyn - široký nos, smutný naivní pohled, navíc se mi líbí ten hadr, co má na sobě :D
    upraveno 28. května 2013
    Ó, to nie, hádam by si nebol k Sanse až tak krutý.
  • A to máte při čtení stálou představu? Nebo se časem mění, vyvíjí? Já bych si asi nedokázala celou dobu představovat jednu konkrétní tvář (určitého herce/herečku), spíš je to takový zamžený neurčitý obraz, jako přes závoj mlhy, občas vystoupí víc do popředí a zjeví se mi nějaké konkrétní ostré rysy, ale pak se to znovu přemění a obraz se zdá být vzdálenější, neurčitý :)
    Mne sa tiež vybavujú len určtié rysy, raz seriálové, inokedy pbrázkové či vlastné...
  • Já si u většiny postav našla pár FanArtů blízkých mé představě a ty mi pomáhají se jí držet. A to docela dobře, třeba Jon mi díky tomu (naštěstí) "naskočí" ihned ten můj a pak mi teprve dojde, že někdo mohl myslet toho seriálového. :D
  • Ten se mi zrovna nelíbí, vadí mi tam ta trvalá a podivné oblečení a šperky :D
    @Askia mne ano, pekná, :oops: (možno až príliš moc "modelkovsky" :D stýl
    karty z deskovej hry ? kde si ich našiel pls. :;( :-$
  • @Askia Jedna z mých oblíbených. Sedí mi na těch čerstvých třicet, je kudrnatá a celkově cerseiovská. :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Askia Slušná, ale mně se víc líbí ta zpívající :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.