Dany vyzerá ako Daisy z DA Arya má určité črty Maisie Williams, ale neviem či to má nieč značiť Quentyn tam vyzerá aksoi pristaro, ale ti kruhy pod očami a ten výraz by sa na Žábu hodil - ak je to Qunetyn, pche, taký rozkošný klučina a Dany ho zahodila kvôli Meereenu... To štvrté je skôr Rosalinda z nejakej telenovely Nymeria? Nu... Asi som si pod opisom perfektnej krásy urodzenej krvi Volantysu dosadil automaticky môj ideál - nehovorím, že správny - toto nie je moja pôvabná Nymeria. Táto vyzerá tak... Tvrdo... A tie vlasy? Ako Kleopatra To šieste vyzerá viac ako žena... No... Je to divný obrázok... Ak je to Jon, tak to sa asi začal farbiť po štýle Daaria, ak je to Robb, tak musí používať nejaký prípravok na zlepšenie rastu vlasov... To už skôr Jaquen Ách... Ak je toto Jeyne, tak hľa aká rozkošná deva. Za túto by sa oplatilo zahodiť kráľovstvo, či dve. Nie za nejakú Talisu - pri všetkej úcte k herečke Óne Chaplinovej, samozrejme.
Vyzrá síce ako z americkej starej reklamy na koláčiky ale budiž :D
Čekala jsem, že to schytám :D každý si je holt představuje úplně jinak a vzhledem k tomu, že na postavy z Písně se umělci z DA vykvajzli a raději portrétují herce, je to bída. Kruci asi budu trénovat kreslení a udělám si vlastní portréty :)
@Dreamer Ne, vůbec ne, mě se to líbí. I ten padesátilete Quentyn :-)
U mě je problém, že prostě některé postavy prostě splynuly s jejich seriálovým já (třeba Cersei nebo Arya) a já už zaboha nevím, jak jsem si je představovala předtím. :-(
Když já sem vybíravá a ty komiksové, rozmazané, nevybarvené nebo ve stylu Amoky (či jak se jmenuje ten co obkreslil skoro všechny postavy) se mi nelíbí :)
@Lady_Seans Padesátiletej? :D Mne tam príde tak na dvadsaťdva @Dreamer SnáĎ si si to nevzala moc osobne, to bol čisto môj názor a hodnotenie, som rád za každý obrázok :) @MissUtahraptor Holt, nie je to Jeyne, je aj staršia, ale krásna je. A dokonca aj tá Lucie Šteflová vyzerá milo a pekne
@Branislav_Gepeto No prostě ne na patnáct, nebo kolik mu má být, na tom se snad shodneme. :-) @Dreamer Když se teď dívám na tu Lyannu/Aryu, to je fakt nádherná holka. Sice si je tak vůbec nepředstavuju, ale obrázek je krásnej, takhle budu vypadat v příštím životě :-D
@Everett_Young Netvrdím, že nejsou. Tyhle dvě jsou zrovna fakt výborný, já jenom, že si prostě už nepamatuju nějaký původní představy, ve kterých Cersei byla trošku nevinnější a Arya taková dětinštější a ne takovej zakaboněnej pohled pořád.
Neboj, byla jsem jen zvědavá kolik jich tu projde, já pořád hledám nové, taky mám svou sbírku, ale chci víc :D a tak hledám a hledám, když občas narazím na něco, co se alespoň trochu blíží mojí představě nebo mi to přijde zajímavé, tak to sem hodím, pokud to tady ještě nebylo a čekám na konstruktivní kritiku, znovu si to kritickým okem projdu a zhodnotím a poupravím svou představu nebo naopak :) a jdu hledat dál, z každého obrázků si vezmu kousek a jsem blíž svojí představě.
Příklad: první obrázek - líbí se mi oči, přijdou mi takové dětské a nevinné, navíc mají pěknou barvu, takže to přilepím ke svojí myšlenkové koláži. druhý obrázek - krásné rovné havraní vlasy, takové jaké by Lyanna mohla mít Jon/Robb - zajímavé vlasy, barva na první pohled hnědá, ale na slunci do ruda, nos přímý, rovný, evokuje mi povahu Starků čest upřímnost, charakter Nymeria - možná jsem měla dodat "Sand", líbí se mi ten povýšenecký samolibý výraz, ostré hranaté linie tváře značící tvrdost a neústupnost Quentyn - široký nos, smutný naivní pohled, navíc se mi líbí ten hadr, co má na sobě :D
A to máte při čtení stálou představu? Nebo se časem mění, vyvíjí? Já bych si asi nedokázala celou dobu představovat jednu konkrétní tvář (určitého herce/herečku), spíš je to takový zamžený neurčitý obraz, jako přes závoj mlhy, občas vystoupí víc do popředí a zjeví se mi nějaké konkrétní ostré rysy, ale pak se to znovu přemění a obraz se zdá být vzdálenější, neurčitý :)
Já si u většiny postav našla pár FanArtů blízkých mé představě a ty mi pomáhají se jí držet. A to docela dobře, třeba Jon mi díky tomu (naštěstí) "naskočí" ihned ten můj a pak mi teprve dojde, že někdo mohl myslet toho seriálového. :D
Komentáře
Arya má určité črty Maisie Williams, ale neviem či to má nieč značiť
Quentyn tam vyzerá aksoi pristaro, ale ti kruhy pod očami a ten výraz by sa na Žábu hodil - ak je to Qunetyn, pche, taký rozkošný klučina a Dany ho zahodila kvôli Meereenu...
To štvrté je skôr Rosalinda z nejakej telenovely
Nymeria? Nu... Asi som si pod opisom perfektnej krásy urodzenej krvi Volantysu dosadil automaticky môj ideál - nehovorím, že správny - toto nie je moja pôvabná Nymeria. Táto vyzerá tak... Tvrdo... A tie vlasy? Ako Kleopatra
To šieste vyzerá viac ako žena... No... Je to divný obrázok... Ak je to Jon, tak to sa asi začal farbiť po štýle Daaria, ak je to Robb, tak musí používať nejaký prípravok na zlepšenie rastu vlasov... To už skôr Jaquen
Ách... Ak je toto Jeyne, tak hľa aká rozkošná deva. Za túto by sa oplatilo zahodiť kráľovstvo, či dve. Nie za nejakú Talisu - pri všetkej úcte k herečke Óne Chaplinovej, samozrejme.
Vyzrá síce ako z americkej starej reklamy na koláčiky ale budiž :D
U mě je problém, že prostě některé postavy prostě splynuly s jejich seriálovým já (třeba Cersei nebo Arya) a já už zaboha nevím, jak jsem si je představovala předtím. :-(
@Dreamer SnáĎ si si to nevzala moc osobne, to bol čisto môj názor a hodnotenie, som rád za každý obrázok :)
@MissUtahraptor Holt, nie je to Jeyne, je aj staršia, ale krásna je. A dokonca aj tá Lucie Šteflová vyzerá milo a pekne
@Dreamer Když se teď dívám na tu Lyannu/Aryu, to je fakt nádherná holka. Sice si je tak vůbec nepředstavuju, ale obrázek je krásnej, takhle budu vypadat v příštím životě :-D
@Everett_Young Netvrdím, že nejsou. Tyhle dvě jsou zrovna fakt výborný, já jenom, že si prostě už nepamatuju nějaký původní představy, ve kterých Cersei byla trošku nevinnější a Arya taková dětinštější a ne takovej zakaboněnej pohled pořád.
Příklad: první obrázek - líbí se mi oči, přijdou mi takové dětské a nevinné, navíc mají pěknou barvu, takže to přilepím ke svojí myšlenkové koláži.
druhý obrázek - krásné rovné havraní vlasy, takové jaké by Lyanna mohla mít
Jon/Robb - zajímavé vlasy, barva na první pohled hnědá, ale na slunci do ruda, nos přímý, rovný, evokuje mi povahu Starků čest upřímnost, charakter
Nymeria - možná jsem měla dodat "Sand", líbí se mi ten povýšenecký samolibý výraz, ostré hranaté linie tváře značící tvrdost a neústupnost
Quentyn - široký nos, smutný naivní pohled, navíc se mi líbí ten hadr, co má na sobě :D
karty z deskovej hry ? kde si ich našiel pls. :;( :-$