Dreamer...ehm...Dreamer, no jo, já vím není to ono, když nemám na sobě smoking, v jedné ruce martini (protřepat, nemíchat) a v druhé bouchačku, ale co se dá dělat 8-)
Ja som si tie rany predstavoval nesúrodé, asymetické, proste jedna rana sem, druhá tam. Ale toto už je asi druhý alebo tretí obrázok, kde sú tie rany vykreslené ako presne symetrické - akoby ju bol udrel medveď. Ale vyzerá to tak lepšie. Cat vyzerá naozaj desivo. :)
Paradoxně mám Lady Stoneheart radši než Cat. Konečně dělá něco užitečného. Navíc, už jsem asi přišel na to proč ji GRRM oživil. Je to příběh Cat, a ne Robba nebo severské armády. A příběh Cat ještě neskončil.
@Hildegarda Možno tak pár čiar by bolo vedľa seba, ale ona sa nedrasla raz. Bolo to opísané akože mala obličej na cáry - pred chvíľou som si to pre istotu dohľadal. Predstavoval som si to proste ako šialený zmätok, skrze havrany, ktoré boli v metafore použité - nie proste škrabanie zhora nadol ako keď umývaš tabuľu, ale proste pomätený chaos :) To by aj mohol byť môj pocit, ale beztak tá tvár ma byť na cáry. Síce chápem, že to sa asi nikomu maľovať nechce.
Komentáře
http://www.videacesky.cz/skece/hra-o-stoly-late-night-with-jimmy-fallon
Možno tak pár čiar by bolo vedľa seba, ale ona sa nedrasla raz. Bolo to opísané akože mala obličej na cáry - pred chvíľou som si to pre istotu dohľadal. Predstavoval som si to proste ako šialený zmätok, skrze havrany, ktoré boli v metafore použité - nie proste škrabanie zhora nadol ako keď umývaš tabuľu, ale proste pomätený chaos :) To by aj mohol byť môj pocit, ale beztak tá tvár ma byť na cáry. Síce chápem, že to sa asi nikomu maľovať nechce.