@Kachítos Tak to se omlouvám, já si nedokážu představit, že bych mohla mít net v mobilu, takže mi to nedochází. Já mám takovou tu nerozbitnou Nokiu, takže to ani není moc možný :-)
@Everett_Young Satane, jdi se vycpat :evil: / :-D Proč nikdo nemůže narůst tolik, kolik by potřeboval. Já jsem vždycky chtěla mít metr osmdesát a zaseknu se na 160-163 cm (jak kdo mě měří), kamarádka má dva metry a odjakživa chtěla být malinká, aby mohla chodit s klukem, kterej má metr sedmdesát, Lenka zase byla připravená dorůst svoje obrovitánský bratry a taky skončila dost nízko a Sofie má být rozkošná a sansoidní a takhle to dopracuje na švarcenegra :-(
@Lady_Seans Uznávám, že dva metry jsou pro holku trošku moc, obzvlášť s ohledem na úžasné pravidlo starších generací (které minimálně moji prarodiče omílají pořád dokola když vidí například v televizi něco co se jim nelíbí), že holka má být (na podpatcích) maximálně stejně vysoká jako její kluk, tudíž zákonitě o něco nižší. A hlavně hodně kluků má z vyšších slečen prostě strach když jsou vyšší než oni a nelíbí se jim to.
@M1on No jo, kluci asi obvykle na zámcích nedělají líbezné fotky v souborových šatičkách, co? Tak nic... :-D
A to si piš, že je tam špatný výběr. Na skladě by byly tyto kusy: 1) sice 2. na MS Evropy, ale neskutečně protivná, jede do Irska a všichni oslavovaly 2) postarší ženská, která si nedá domluvit, že už těm holkám nestačí 3) samozvaná vůdkyně, hrozně uřvaná 4) nedochvilná a nezodpovědná florbalistka
Komentáře
A to si piš, že je tam špatný výběr. Na skladě by byly tyto kusy:
1) sice 2. na MS Evropy, ale neskutečně protivná, jede do Irska a všichni oslavovaly
2) postarší ženská, která si nedá domluvit, že už těm holkám nestačí
3) samozvaná vůdkyně, hrozně uřvaná
4) nedochvilná a nezodpovědná florbalistka