Kde koupit Píseň ledu a ohně?
Andtom ze mě na srazu tahal info, kde lze ságu sehnat, tak toho musím využít a chytit další ovečku do spárů podmanivého Martinova světa. Malý zájem jsem vycítil taktéž u Vannaxe, tak můžete, pánové, objednávat. ;) Názvy částí ságy naleznete v Biografii a podorobnější popis je ZDE.
- Fantasy Shop
- Daemon
- Brloh (pro bratry, kterým v měšcích chrastí slovenské zlaťáčky).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Každá kniha vychádza asi na 30-40 hodín počúvania, to je len také malé upozornenie! :)
Samotnýmu mi není moc jasný proč, protože všechny atributy, se kterými on pracuje, mi sedí nebo přinejhorším nevadí - snaha o realistický rytířský svět, intriky, vzácná magie... dokonce i to zabíjení hlavních postav bych mu odpustil, kdybych za tím neviděl jen jednoúčelové snažení o vybočení z řady ;)
No a pak, on to nemá ze svý hlavy, on nezastírá, že čerpá z Války růží a také římské historie, kde tohle zabíjení bylo na denním pořádku. ;)
"Vídíš?! Tamten? To je Eddard, ale ten stejně umře. No a tamten?! Tak to není jeho syn, ve skutečnosti... A vidíš tu dívku v rohu, tam? No, tak ta nakonec otráví tamtoho u stolu, ale nebude o tom... Jé, teď se tam mihl Duch!!!... o tom vědět. A ty děti krále stejně nejsou jeho, protože královna..."
A pak mě nejspíš někdo praští ovladačem po hlavě...:)
someone: no já neznám slovenské nakladatele, ale moc bych na to nesázel, že by se v brzku pustili do překladu. Každopádně dosud tak určitě neučinili. A další dva roky, než se tak možná stane, to bych na tvém místě nevydržel :-))
druhá věc je kazit mu překvapení tím, že mu všechno vyklopím, ačto sám nečetl =)
Ale uznávám, že bezelstné zkazení překvapení má taky něco do sebe :-)
Daemon: Romány A Game of Thrones (1996, Hra o trůny), A Clash of Kings (1998, Střet králů), A Storm of Swords (2000, Bouře mečů) a A Feast for Crows (2005, Hostina pro vrány) tvoří první čtyři díly epické fantasy ságy Píseň ledu a meče. Spolu s Lisou Tuttleovou napsal Martin rovněž...
Někteří lidé mi pijou krev.
Jinak krásný nový vzhled.
Bouře mečů
Hostina pro vrány