Kde koupit Píseň ledu a ohně?

upraveno 21. června 2009 v Píseň ledu a ohně
Andtom ze mě na srazu tahal info, kde lze ságu sehnat, tak toho musím využít a chytit další ovečku do spárů podmanivého Martinova světa. Malý zájem jsem vycítil taktéž u Vannaxe, tak můžete, pánové, objednávat. ;) Názvy částí ságy naleznete v Biografii a podorobnější popis je ZDE.
2

Komentáře

• upraveno 28. dubna 2011
    Zbavuji se několika knížek, včetně Střetů králů I a II a Bouře mečů I, vice zde http://books.chrasty.cz
  • upraveno 28. dubna 2011
    Heh, Physics of the Impossible (v češtině) mám právě na stole. :-)
  • upraveno 11. června 2011
    Zdravím, poradil by mi někdo, třeba na základě zkušeností, kde u nás koupit A Dance with dragons,
    až to dvanáctého vyjde? Ale hlavně ne eshopy, kde je dodací lhůta "15-28" dní prosím.
  • upraveno 11. června 2011
    myslim ze neoluxor na vaclavaku to jisti :-)....teda intenzivne v to doufam....
  • upraveno 12. června 2011
    Tam bude asi narváno, skoro abysme u nich udělali předobjednávku :-)
    stejne bych zkusil eshop: http://www.bookdepository.co.uk/Dance-with-Dragons-George-Martin/9780002247405

maj tam blbej datum, asi na aktualizaci prdi
    Díky. Zatím tak nejlíp to vychází na britském amazonu při dodání 3-10 dnů za 600, ale nejlepší bude ten neoluxor, snad to tam brzo přidají..
  • upraveno 31. července 2011
    Kdo byste měl zájem, tak mám Tanec v angličtině na prodej, je úplně nový, nebyl ani otevřen, prodávám ho za 400+pošta, více zde (mám tam i pár dalších knih na prodej).: http://books.chrasty.cz

Důvod prodeje je ten, že jsem měl tu knížku předobjednanou asi rok a půl z Amazonu, zapomněl jsem na to, mezitím jsem si pořídil Kindle a čtu na něm, takže knížka mi přišla a co teď já s ní:)
  • upraveno 2. srpna 2011
    Nevíte, kde bych mohl sehnat Hostinu pro vrány 1??? Vůbec nikde tenhle díl nemají.
  • upraveno 3. srpna 2011
    Zdravím, dá se kopit Bouře meču a Hostina pro vrány ve vázané podobě? Nebo je tomu tak jen u prvního a druhého dílu?
  • upraveno 3. srpna 2011
    Zatím ne, ale co ti brání se informovat přímo na stránkách Talpressu?
  • upraveno 3. srpna 2011
    Elwin: Odpověděli jsme ti už v http://www.icefire.cz/comment/35157#comment-35157
  • upraveno 9. srpna 2011
    Dá se někde v ČR koupit Hostina pro vrány, nebo je totálně vyprodáno?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 9. srpna 2011
    Zkusila bych menší knihkupectví v menších městech.
  • upraveno 10. srpna 2011
    Hostinu jsem viděla v Neoluxoru na Václaváku.
  • upraveno 11. srpna 2011
    Tak už ani v Neoluxoru není. Snad začnou tisknout v co nejbližší době. :) Každopádně díky.
    Zatím můžeš skáknout do Městské knihovny v Praze - vypadá to, že na Mariánském náměstí jich je docela plno. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. srpna 2011
    Aktuální stav - od každé části Hostiny 4 svazky, vše půjčeno, 1 rezervace. Další pobočky, kde to je, jsou pro první část: Lužiny (1, půjčeno, 1 rezervace), Břevnov (1, půjčeno, 1 rezervace) a Opatov (2, půčeno, 2 rezervace), pro druhou: Lužiny (1 svazek, půjčeno, 1 rezervace), Opatov (2, půjčeno, 4 rezervace).
    Teď jsem se podíval na internetové stránky a vážně jo. Holt smůla, no. :-/ :-)
    Kdo začal s Písní ledu a ohně až letos, ať si raději počká na opravenou verzi Hostiny pro vrány, která bude na jaře 2012 (vázaná i paperback). Jednáme s distributorem a majiteli práv o novém vydání paperbacků s jinými obálkami. Včas dáme tady na stránkách vědět, kdy co bude vycházet a poskytneme náhled obálek. Hledáme také někoho, kdo by se ujal sběru chyb a oprav v dosud vydaných titulech, abychom mohli hromadně opravy zapracovat v nějakých dalších vydáních (jako nám to dělají fanoušci Zeměplochy). V téhle komunitě fanoušků Martina to zatím jaksi nefunguje, což je škoda...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. srpna 2011
    Jaro 2012 je dlouhá doba ;o)
    Aspoň mají všichni ti kritici chyb v překladu dostatek času ty chyby označit (třeba na http://icefire.cz/chyby-v-knihach). Já na to určitě budu při čtení myslet, ale bohužel nemám tak bystré oko a chyby gramatického rázu moc nevnímám...

nakladatel: díky za info
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. srpna 2011
    Až to budu číst příště, budu na chyby myslet, jenže knihy mám momentálně beznadějně rozpučovaný (co začal seriál, jsem najednou ten dobrej kamarád).
  • upraveno 12. srpna 2011
    uz ma nebavilo vyvolavat po vsetkych knihkupectvach...tak som nasiel vsetky diely v elektornickej podobe na nete...takze hor sa do hostiny pro vrany :) ak chce niekto poslat kludne nech sa ozve...a gramatickych chyb tam je ozaj kopec, biju do oci ako Tyrionova krasna tvar
  • upraveno 13. srpna 2011
    No, v pirátských kopiích na netu se to hemží chybami, protože proč by si pirát dával práci s nějakými korekturami. Prostě to jen naskenoval někde v pracovní době ve své firmě (kde má málo jiné práce), převedl do nějakého formátu a hned spěchal to zpřístupnit na nějakém "sharu". My máme zájem opravovat chyby v papírovém legálním vydání.
  • upraveno 13. srpna 2011
    To můžu potvrdit, v těchto verzích je hafo chyb, ale tyto vůbec nevypovídají o tištěných knihách. Ale proti gustu...
  • upraveno 15. srpna 2011
    Jednou bude mít Hostina s nežádoucí inovací překladatelky velkou cenu... :-)
  • upraveno 15. srpna 2011
    Pokud jich čtenáři hodně spálí a zůstane jen pár kopií, tak možná. :-)
  • upraveno 28. srpna 2011
    Zdravim, mam na predaj Boure mecu I a II a aj hostinu pre vrany I a II, ak by mal nietko zaujem tak sa ozvite na mail, na cene sa dohodneme. Knizky su v 100% stave boli len raz precitane, bez problemov poslem fotky na mail - juro88@gmail.com.
  • upraveno 28. srpna 2011
    nakladatel: a plánujete aj nejaké legálne vydanie kníh v e-book forme?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.