Kde koupit Píseň ledu a ohně?

upraveno 21. června 2009 v Píseň ledu a ohně
Andtom ze mě na srazu tahal info, kde lze ságu sehnat, tak toho musím využít a chytit další ovečku do spárů podmanivého Martinova světa. Malý zájem jsem vycítil taktéž u Vannaxe, tak můžete, pánové, objednávat. ;) Názvy částí ságy naleznete v Biografii a podorobnější popis je ZDE.
13»

Komentáře

• upraveno 28. srpna 2011
    Zatím ne, je to příliš drahé, majitelé práv chtějí další velké zálohy na e-books a 25 % z čistého příjmu. Možná si na to vyděláme za tři roky, když utichnou vášně kolem obálek...
  • upraveno 8. září 2011
    Na anglickym Amazonu je krásná akční cena na Hru o trůny. Neví někdo, jak se s Kindlem proboxovat z USA na UK obchod?

http://www.amazon.co.uk/Game-Thrones-Book-Songs-ebook/dp/B004GJXQ20/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1315214686&sr=1-2
  • upraveno 20. září 2011
    Zdravím, kdybyste měl někdo na prodej Hostinu pro vrány, obraťte se prosím na mě, nějak se domluvíme, nesnášim e-booky a sehnat se to v Plzeňskym kraji snad nikde nedá. I kdybyste byli jen ochotni mi jí zapůjčit, vrátím brzo a nepoškozenou :) muj e-mail: martinr@students.zcu.cz
  • upraveno 25. září 2011
    Pro info: Jednu Hostinu jsem viděla v knihkupectví v Galerii Harfa.
  • upraveno 29. září 2011
    Mám dotaz na ty, kteří si koupili Tanec v originále. Na webu Talpressu prodávají Tanec za 539Kč a je uvedeno 1040 stran. U nás v Berouně ovšem mají Tanec (UK edition) za 422Kč a je tam uvedeno 704 stran. Knihy mají i rozdílné ISBN... Jsem z toho poněkud jelen... Rozdíl 336 stránek více než podezřelý (evidentně nepůjde jen o velikost písma), nicméně knihkupectví v Berouně je solidní...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. září 2011
    Třeba je jiný rozměr knihy. Není originál ve větším formátu? A v češtině to má asi i víc znaků.
  • upraveno 29. září 2011
    pozriem doma akú mám verziu a napíšem ti.
  • upraveno 29. září 2011
    Rozměry knížek nevím. Myslíš, že by ten rozdíl udělal téměř třetinu počtu stránek? Mimochodem oboje je v originále
  • upraveno 29. září 2011
    Nevím jak přesně koresponduje počet stránek s číslováním v knize, ale moje poslední očíslovaná je 1016 (to bude asi ta verze s 1040), ISBN 978-0-553-80147-7, vydavatelství Bantam, kupováno z BookDepository.com. Přibližně 27x18 cm.
  • upraveno 29. září 2011
    moja ma isbn 9788_0_00_224739_9, vydal harpercollins, londýn, story končí na strane 959. kúpené cez eurobooks.

je to krásna, veľká, voňavá kniha. vôbec sa nepodobá (žiaľ) na naše preklady...
  • upraveno 30. září 2011
    sarven: díky, btw eurobooks je to berounské knihkupectví...
  • upraveno 3. listopadu 2011
    Má Talpress v kamenném obchodě stejné ceny jako v e-shopu?
  • upraveno 5. listopadu 2011
    zdravím. zrovna se přidávám do vašich řad.. :)
    škoda, že to nakladatelství netisknout ve větších nákladech.. Hostinu pro vrány jsem už nemohl jikde sehnat..a na aukru je to za 1500.. což už je trošku parazitujicí cena.. počítám, že bude nějaký dotisk.. a hlavně aby byl co nejdřív překlad Tance s draky..
    Hostina pro vrány bude vázaná + opravený dotisk na jaře příští rok :-) (http://www.talpress.cz/)
    Včera mi v kamenném obchodě Talpressu říkali, že tak nějak po novém roce... Tak uvidíme, co si pod tím představují:-)
  • upraveno 17. listopadu 2011
    nevím, kam jinam to dát... rozhoupávám se ke koupi Tance s draky a chci se vás znalých zeptat, zda je nějaký rozdíl mezi americkým a britským vydáním

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias=aps&field-keywords=dance+with+dragons&x=0&y=0

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias=stripbooks&field-keywords=dance+with+dragons&x=0&y=0
  • upraveno 17. listopadu 2011
    Myslim, že není. Jen trochu jiná obálka a možná lehce jiná sazba. Já bych volil tu, kterou seženu v ČR, mylsím, že Neoluxor má americký.
  • upraveno 18. listopadu 2011
    Prodávám komplet sérii (8 knih) na tady jmenovaném aukčním portálu a myslím, že za dobrou cenu.
    Jestli máte někdo zájem , tak se podívejte. Hostina je ve stavu nová.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.