Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1168169171173174394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Já, Legenda; Já, Padouch; Já, Max...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak jsem ty přerostlý obludy viděl, ale je to námět spíš na sranda topič :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Heh, a já jsem ještě ani neviděl tu původní verzi
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Na tohle se třesu jak ratlík. Jeff Bridges, Ben Barnes, Kit Harington, dráčci, potvůrky, pohádka - to někdo točil přímo pro mě!
    image
    Jen mám trochu pocit, že KH vybouchnul už v tomhle traileru... :-k
  • @Krisa taky bych řekla, že Kit tam bude mít tak maximálně nějaký pětiminutový štěk :D

Mně se ten trailer nelíbí :( jeden z nejhorších trailerů, který jsem poslední dobou viděla. Nemá to žádnou gradaci, žádný jednotící prvek nebo nějakou stavbu. Prostě napráskané digitálni rádoby kulervoucí obrázky plus rychlý střih a nudný (nebo žádný?) hudební doprovod. Je to škoda, zdá se, že by se z toho dalo vytřískat víc, tohle by mě do kina rozhodně nenalákalo, takže si počkám, co z toho vyleze.
    @Dreamer Vidíš, já si žádného traileru nevšimla =D
  • Na primě je zase Tywin
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Dreamer
    Ono je tam ten problém, že sú tak prakticky tie isté alebo mo podobné scény - ten démon sa tam ukázal niekoľkokrát, takže zbytočne dlhý trailer. Dosťzbabraný trailer :)
  • @Branislav_Gepeto to je další věc, která mi na tom vadila, jako by tam neměli co dát :)
  • Dufam, ze tam bude soundtrack od IM :twisted:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já jsem na to poměrně dost zvědavý. Bodrov není břídil a příšerky se mi líbily.
    Ramin Djawadi se v Pacific Rim docela činí.
    @Dreamer Já bych chtěla, aby dvojka byla tak dobrá jako jednička...moc bych si to přála :)
  • @Krisa Já taky, ten teaser jsem zatím viděla třikrát a znovu ve mně vyvolal pocit, že chci draka, model Bezzubka, Škyťák vypadá pořád sympaticky, lítací scéna je opět dechberoucí a nejspíš se dnes po sto padesáté pustím jedničku. :D

Jo a prý by tam měl mít nějaký štěk Kit Harington ;-)
    Dreamer napsal(a):

Jo a prý by tam měl mít nějaký štěk Kit Harington ;-)

Já vím :)

Bezzubku jsem už několikrát okukovala v plyšovém provedení (stejně jako baterii poníků), ale pak jsem vždycky zapla mozek a ujistila se, že bych s ním stejně nemohla nic dělat, protože by mi ho to malé čuně (čti malá zlopsice) sežralo.
  • @Krisa napsal(a):

@Dreamer Já bych chtěla, aby dvojka byla tak dobrá jako jednička...moc bych si to přála :)

image

Nebo aspoň jako tyhle dva kraťáky.
  • @MissUtahraptor o jejich existenci jsem dosud neměla tušení, zrovna koukám na ten vánoční, je boží a soundtrack zní taky skvěle :)
    @MissUtahraptor A ona ti vážně zasalutovala =D Bonekrapper je geniální. Já se chystám na seriál, na který jsem docela zvědavá (brácha ho viděl a prý dobrý).
    Ty jo! Povyrostl a potunil výbavu.
  • @Krisa Hm, toho jsem si všimla po odvysílání prvního dílu, řekla jsem si, že si počkám na víc reakcí a pak na to úplně zapomněla. Asi se taky poohlédnu- do června času dost. :D
  • upraveno 13. července 2013
    Vůbec jsem si nevšimla, že bude mít premiéru Před půlnocí. Kdo filmy Před ... nezná, ať nepřeskakuje, nečte obsahy a začne tímhle.
    Pozor, neobsahuje jedinou scénu s upíry :twisted:
  • @brbr jednou jsem to zkoušela, ale usnula jsem před koncem :)
  • @Dreamer :)
    Konverzacky nie su pre kazdeho :)
  • upraveno 14. července 2013
    Včera byl P. Dinklage na primě mám dojem v roli šíleného vědce ve filmu Superpes.
  • Dneska jsem byla na Univerzitě pro příšerky a strašně moc se mi to líbilo :) Kromě předfilmu o deštníkách (deštnících?), ten mi přišel divnej, ale jinak to bylo super :) Ale možná je to tím, že Příšerky s.r.o. jsou nejspíš můj nejoblíbenější animák ever, takže nejsem objektivní :D
  • @Melindaaaa ja som to tiez vcera videla. Muz sa stazoval na malo akcie, ale mne to prislo strasne roztomile. Uz ten uvod s tym holubom predznamenaval super podivanou :)
  • @Hildegarda Muži to asi neocení tak jako my :D Můj mužný doprovod ocenil taky hlavně holuba :D Mně se nejvíc líbil ten, co se v českém dabingu jmenoval Hňahňa :D (už jen to jméno :D:D)
  • Tak opět Medvědí bratři... Lepší a lepší s každým dalším zhlédnutím... :applause:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.