Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
a po vzoru herní předlohy i restart Tomb Raider
popis: Bylo to animované a japonské myslím i když si nejsem jistý ale bylo to asijské a celkem brutální (lítali tam hlavy a podobně) v televizi říkali že je to 18+
děj:pamatuji si jen že tam byla nějaká nakažlivá nemoc kterou chytl hlavní hrdina a proto odešel z vesnice hledat lék...taky se tam válčilo byli tam i palné zbraně
nedělám si moc naděje že by někdo věděl o co šlo ale naděje umírá poslední :)
a k tomu 18+: běželo to někdy kolem půlnoci takže tam byla hláška že děti mají jít spát...tak jsem to myslel (né nahotinky)
ale hlavy tam lítali to si pamatuju že ten týpek někomu ustřelil hlavu šípem :) nebo jsem měl jen velkou představivost ?
Doporučte mi nějaký dobrý historický nebo válečný film prosím :)
(nj, ano, ten) :o :spike:
tie titulky správ z
"from-not-so-too-far-future" :
16.február, 2 039
Správy.
Zo zahraničia :
- Kim čong Hun, čerstve menovaný a korunovaný nástupce doterajšieho vudce KLDR, Kim čong-una, pri neoficiálnej návšteve a prohlídke své tajnej raketovej odpalovacej základni Komurg-Chu-Cpe-No hrímal o rozhodném, nelítostném, a zničujícím úderu na "satana", (usa), ..pokial nebudú ihned obnovené humanitárne dodávky pod hlavičkou osn (v podstate ovšem zo "západu" -usa, kanada, Europa, Rusko, čína, Japonsko, JužnáKorea), + obilniny, a iné "siate-sklizne" zo severo-americkích, a kanadskích obilních lánov a sýpok)-; dodávky potravín, liečiv, šatstva, spotrebního zboží, energetickích zdrojov, elektroniky, prístrojov, nástrojov, strojov, vozidiel, civilních aút, náhradních dielov, luxusního zboží, atd..a iních komodít, ktorích má inak sebestačný štát, a úspešný budovatel jeho politiky a filozofie "Chu-Cpe", vyspelý priemyselno-polnohospodársky moderný štát, "momentálne chronický" nedostatok.. :twisted: :king:
navíc mě Zimní válka zajímá takže to je na zítřek jasná volba
ano, a hento može byť hoc aj pohádka - ale tá výstavba,štruktúra deja - je velmi presvedčivá, až "reálističná", hustá, doslova prehustená (ani 1 veta, ni 1 záber navyše by sa tam už asi nikde nevopchal.. ), takmer nič zbytočné, žiadna "vata" takmer.. :-$ :arrow:
@DanielSvatoš Zkus třeba Vlak
Na svojí dobu je to neuvěřitelně natočený a vyloženě antihrdinský s dost drsným koncem...