@Everett_Young Já ti věřím, že to je dobrá hra, stejně tak může být dobrá hra jakákoliv válečná, ale ty taky principielně hrát nebudu, protože nesnáším téma :-) Zkrátka upřednostňuji hry konstruktivní před destruktivními a nejraději mám, když lze to destruktivní zcela vypnout :-)
@Blackfish Mno že to vypadá stejně, to jasné. Graficky se nic neměnilo. Snad jen nějaké textury mají vyšší rozlišení. Spíše mě trápí to padání Ale to může být systémem. Visty na to snad nejsou zas až tak moderní.
Já hraju Age of empires, Counter strike 1.6. (hlavně po LANu), Roller coaster Tycoon (hlavně 3 s datadiskama,-je to skvělý!), občas Track manii, a pak nejrůznější chodičky, nejlépe infantilní, kde se sbírají penízky a podobně :D- hodně jsem hrála Kao the Kangaroo, ale teď nemůžu sehnat dvojku a trojku, takže jsem smutná :D, samozřejmě Mario, ale to hlavně na Nintendu. A starý hry jako Hocus, Jazz Jackrabbit.... A taky jsem asi před rokem a půl našla strašně bezva nasírací hru- A flipping good time :D Taky taková chodička, skákačka a navíc je zadarmo, protože to programoval snad nějaký student :)
@Arutha Díky, vypadá to dobře :) Až bude čas, tak to vyzkouším! :D (pustila jsem si to na youtube, nějakou verzi na xbox...na můj vkus je tam strašně žvanění, ale stejně se na to mrknu! :))
Jo Jazz:-) Zrovna teď na něj poslední týden vzpomínám, protože jsme dostala The night of the rabbit :-) a Roller coaster jsem si vyprosila minulý měsíc, protože jsem hrávala dvojku. Akorát přiznám, že se mi dvojka líbila víc v mnoha ohledech jednoduššího ovládání. Na Dust se chystám :-)
Komentáře
Hlavně - je tam ta možnost jako v Settlerech vypnout soupeře, aby mi nakazili hru? :-)
Ale není na steamu :( je to na GOG?
Doporučil bych Knight and Merchants se skvělím dabingem a hudbou =D
Spíše mě trápí to padání Ale to může být systémem. Visty na to snad nejsou zas až tak moderní.
@Černá_Alison Double Dík :-)