@MissUtahraptor To som skoro prehliadol. Jeminé. Ja chcem malú šlemu :D
@Montezuma3 Nie, Mendenhall - tie obrázky som sledoval a komentoval v poradí. Ale aj tá kryštáľová je fascinujúca. Ja sa všeobecne jaskýň desím - taká jemná klaustrofóbia :D Ale ja mám aj arachnofóbiu aj strach z výšok - proste mám pridobrú predstavivosť a viem si predstaviť rozličné katastrofické scenáre. Aj dnes pri sledovaní filmu Muž na hraně sa mi sem-tam skrútil žalúdok. :) Nerozumiem, čo v tom videu kecá, ale je to zaujímavé :D
@Tom Což o to, ta číča se mi líbí, ale je mi jí líto, protože si dokážu představit jak trpí (mám za sebou dost návštěv ortopedie, 5 operací kolen, apod.)
@Hildegarda Ale dinosauři dost pravděpodobně nežili ve stejných podmínkách jako my (prý bylo jiné složení vzduchu, proto měli jinou tělesnou stavbu než dnešní živočichové - to by ti vysvětlil Ugla). Navíc je prokázáno, že Ligři (což je ta kočička na obrázku) mají opravdu zdravotní problémy (ortopedické, samci jsou sterilní, apod.).
Komentáře
"..vostmilouštej.." ? :D :p =D
To som skoro prehliadol. Jeminé. Ja chcem malú šlemu :D
@Montezuma3
Nie, Mendenhall - tie obrázky som sledoval a komentoval v poradí. Ale aj tá kryštáľová je fascinujúca.
Ja sa všeobecne jaskýň desím - taká jemná klaustrofóbia :D Ale ja mám aj arachnofóbiu aj strach z výšok - proste mám pridobrú predstavivosť a viem si predstaviť rozličné katastrofické scenáre. Aj dnes pri sledovaní filmu Muž na hraně sa mi sem-tam skrútil žalúdok. :)
Nerozumiem, čo v tom videu kecá, ale je to zaujímavé :D
A ti chudacikovia dinosaury, ako ti museli trpiet!
Navíc je prokázáno, že Ligři (což je ta kočička na obrázku) mají opravdu zdravotní problémy (ortopedické, samci jsou sterilní, apod.).
Ta cica je bohuzial krizenec, ku ktorym sa priroda nesprava prave laskavo, lebo je to vlastne proti prirode. Evolucia nepusti.