@Hildegarda Němcko napadlo okolní státy a začalo velice precizně vyhlazovat jejich obyvatelstvo. Libye odmítla prodávat USA ropu. Jejich soukromý výrobek se jim rozhodli dál neprodávat a tak na ně za to USA zaútočila kvůli demokracii? Tak proč jim ta diktatura nevadila když s Libyí obchodovali?
@Everett_Young :roll: Nehovorim o pozadi, len ze mi vadia taketo spamove obrazky prifarbene krvickou. Mozes tam dat akukolvek krajinu, ponechat napisane a nic to nebude hovorit o dovodoch, pricinach, faktoch, spravnosti ci nespravnosti. Je to proste povrchne vytrhnute z kontextu.
@Hildegarda Jak chceš tohle vytrhnout z kontextu, to tak prostě je. A navíc se tam časem dostanou k moci větší svině než tihle "diktátoři", tím myslím Islamisty a podobou extremistickou pakáž. USA si pod sebou řeže větev a většina evropy jim s tím ještě leze do prdele. Teď mi třeba zvedlo kufr tohle:
Tak kde jsme? Já si myslel že Francie je křeťanská země a nemusí se podřizovat menšině mohamedánů.... Ale ustupovat a vzdávat se jim šlo vždycky nejlíp.
@Blackfish Francie se naopak vždycky profilovala jako naprosto sekulární země, ještě před časem tam zakazovali projevy náboženství ve veřejných budovách a školách - vč. křížků a šátků na hlavách.
Doporučení o respektování muslimských svátků nedávno padlo i v Británii...
Předpokládám, že ty "noční nájezdy na nevinné Afghánce" prováděli příslušní Slováci, že? Ti, kteří na něj "stříleli první". Kdy se ten pán vydá do Británie nebo Francie "slavit ramadán"?
Já mám asi fakt problém s lidmi, kteří mají v mítsnosti na hlavě kšiltovku - vůbec o tom pánovi nic nevím, ale jen ho vidím, tak mě nezajímá, co bude říkat...
@flanker.27 Já to mam kousek, nějakých 17 km do Mostu.První dva obrázky souhlasí u posledního váhám.Jinak město jim nechalo opravit nějaké baráky a budou mít nové hřiště.
@M1on u nás ve Vysokém Mýtě máme taky něco podobného jen to je dvou patrová budova ale bordel tam je podobný když to dostali tak urvali všechno topení a prodali ho ve sběrném dvoru...a v zimě si pak stěžovali že jim je zima :) tak jim město pořídilo nové...klasika
Komentáře
Osobne som posielala jeden vtip na dva riadky s frekvenciou pol roka, lebo hocico ine kolegom kazilo pracovnu moralku :twisted:
Ka len nemam rada taketo povrchne a "faktami" preplnene obrazky. A upozornujem, ze sa bavime iba o tom obrazku.
:roll:
Nehovorim o pozadi, len ze mi vadia taketo spamove obrazky prifarbene krvickou. Mozes tam dat akukolvek krajinu, ponechat napisane a nic to nebude hovorit o dovodoch, pricinach, faktoch, spravnosti ci nespravnosti. Je to proste povrchne vytrhnute z kontextu.
http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/8761-francie-mestska-vyhlaska-narizuje-respektovat-ramadan-a-zavrit-venkovni-zahradky.aspx
Tak kde jsme? Já si myslel že Francie je křeťanská země a nemusí se podřizovat menšině mohamedánů.... Ale ustupovat a vzdávat se jim šlo vždycky nejlíp.
Doporučení o respektování muslimských svátků nedávno padlo i v Británii...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/308746-afghanec-ktery-zastrelil-slovenskeho-vojaka-by-to-udelal-znovu.html
Předpokládám, že ty "noční nájezdy na nevinné Afghánce" prováděli příslušní Slováci, že? Ti, kteří na něj "stříleli první". Kdy se ten pán vydá do Británie nebo Francie "slavit ramadán"?
něco od nás pro změnu :)
když to dostali tak urvali všechno topení a prodali ho ve sběrném dvoru...a v zimě si pak stěžovali že jim je zima :) tak jim město pořídilo nové...klasika