@Montezuma3 No tak nechť se lidé učí tu krásnou francouzštinu nebo španělštinu, která je průměrnýmu Čechovi, kterej tam nemá práci, rodinu nebo kamarády ale úplně k ničemu :hand: Já německy umím a jsem za to ráda. :-)
Já vím, že tak obvykloe nemluví, ale holt jsem si k ní neměl moc šanci vybudovat pozitivní vztah... Znal jsem jednu pěknou jemnou Němku, ovšem ta mluvila perfektně česky (studovala bohemistiku).
Jo a ještě v sobotu odjíždím do Německa na tři týdny, na soutěž a na workshop, takže se mi to nesnažte znechutit. Oproti těm Rusákům, co tam vždycky přijedou, mi přijdou Němci jako úplný (i když trošku upjatý a perfekcionistický) zlatíčka. :-) Já vím, neměla bych všechny házet do jednoho pytle, ale prostě nepochopím, proč Ruska Katja jezdí do Německa na dobrovolnickej workshop, kde se spravují starý hroby, když neumí ani slovo německy a když se jí celý dva týdny naprosto nechce nic dělat a snaží se z toho jenom vyvlíknout. A takoví tam jezdí samí Rusové. :spike:
Nova představila svůj podzimní televizní program...... Budou na žádost diváků pokračovat ve stávajících seríálech hip hip hurá hip hip hurá ..... :spike:
Komentáře
Já německy umím a jsem za to ráda. :-)
Znal jsem jednu pěknou jemnou Němku, ovšem ta mluvila perfektně česky (studovala bohemistiku).
Já vím, neměla bych všechny házet do jednoho pytle, ale prostě nepochopím, proč Ruska Katja jezdí do Německa na dobrovolnickej workshop, kde se spravují starý hroby, když neumí ani slovo německy a když se jí celý dva týdny naprosto nechce nic dělat a snaží se z toho jenom vyvlíknout. A takoví tam jezdí samí Rusové. :spike:
(aani ne tento odkaz, ale vobec, originalne M.l.p. :P lol )
"... v dohledné době není vysílání seriálu "Hra o trůny" plánováno."
Ale koupili licenci i na další dvě série.