My máme Google? Ja som na nete hľadal a našiel som len český.
Inak počul som, že v Googli vraj skoro nikde nepracujú medzi sivými stenami - vraj to tam majú skoro luxusné, aby to podporovalo ich fantáziu a predstavivosť.
@Branislav_Gepeto hej, google je aj u nas ale testy su fakt brutalne, tak sa pekne snaz :) najblizsi slovensky vyvojarsky tim je vsak v Zurichu. Spoluziacku tam zavolali na x-te kolo pohovoru, ale nakoniec ju nevzali, ale kamosa do NY k vyvojarom ano. Tu je hlavne podpora pre slovensky trh.
Aha, Zurich. Veď toto. Ja som hľadal centrá vyznačené na mape. Česko ho tuším malo na svojom území - ak som správne hľadel - na Slovenskom území nič nebolo, tak som myslel, že z ekonomických dôvodov dali Čechom robiť aj naše :P:D
Neboj sa, ja som to nehľadal, pretože by som sa ta plánoval prihlásiť :D
@Hildegarda Pochybujem, že by som tam kedy mal čo robiť - asi by ma ani neprijali. Ja som typ lenivého človeka, čo by sám nič nenaprogramoval, ale nápadov by bolo habakuk. Len ak by sa našiel ktosi, kto by to robil za mňa :D
@Branislav_Gepeto Ä ! presne, ja to mám takisto tieš presne takto ! 8-O:-):roll: no jako vidiš, jako som už spomínal a uvádzal, tiež mám napady, docela konkrétne, technické, "mieracie priamo na "komoru", v takom hi-tech oblasti, že vyššia už snád ani -zatial- neni, takže doslova ne milionové, ale miliardové, v konečnom dosledku, - mno, ale, co z toho mám ? tieš zatial nic, prtže, bud ma ignorujú, alebo sa mi ujdú len nejaké reči, blbé, alebo občasné nadávky, a viac-menej zosmiešnenia, znevažovanie, atd.. :/( :// :twisted::roll: nj, inak, to by ani mňa neprijali, tiež neviem "chodiť v rade" ;:D) :-#
heh, btw., ale mne už to viacerí predpovedali, že skončím -doslova,takmer podla tohto známeho sloganu : bud jako "*žebrák", nebo :king:."
To mám podobné. Nejde o tom, že by som bol šialený, skôr len moje ambície siahajú príliš ďaleko. Ale iné si spraviť neviem. Takže buď skončím ako vodca nejakej firmy alebo ako niečo absolútne drobné vyživajúce z ruky do úst. Zatiaľ to vyzerá na druhú možnosť :D
@Branislav_Gepeto Uvažoval jsi někdy o tom že bys něco z tvých sebraných spisů poslal do nějakého nakladatelství? Nemyslím rovnou nějakou monster ságu o deseti dílech, ale třeba bys mohl začít s nějakými satirami. To je celkem tvůj šálek čehokoli co piješ.
@Everett_Young Napadlo. A tu je ten problém s lenivosťou vyššie. Ja nápady mám, nehovorím, že dobré, ale mám. Ale neviem sa donútiť ich konkrétne spísať - vlastne kritizovať GRRMa za jeho pomalosť je z mojej strany pokrytectvo. A takisto je otázne, či by to vydali. A ak by to aj vydali a nebolo by to tak úspešné, mohlo by to znamenať spálenie mostu.
Ale rád by som sa dostal k napísaniu jednej fantasy série, ale predtým, než začnem, by som si musel spísať mytológiu, aby som ju mal usporiadanú a nespravil prešľap. Zatiaľ mám napísaný len počiatok vzniku sveta.
@flanker.27 Veď hovorím, že sa na ňu ponáša, ale je to bližšie verzia. A hej, tie kruhy pod očami sú divné :D
@Tom Pripomína mi to jeden komiks, kde hrala postava hru Viruswar alebo čo a svoj vírus pomenoval Demokracia. Demokracia napadla Irák. Čínski vedci objavili liek na Demokraciu.
Komentáře
kto sa ma vecne pozerat na tie sive steny bez moznosti otvorit okno?!
Inak počul som, že v Googli vraj skoro nikde nepracujú medzi sivými stenami - vraj to tam majú skoro luxusné, aby to podporovalo ich fantáziu a predstavivosť.
ale testy su fakt brutalne, tak sa pekne snaz :)
najblizsi slovensky vyvojarsky tim je vsak v Zurichu. Spoluziacku tam zavolali na x-te kolo pohovoru, ale nakoniec ju nevzali, ale kamosa do NY k vyvojarom ano. Tu je hlavne podpora pre slovensky trh.
Neboj sa, ja som to nehľadal, pretože by som sa ta plánoval prihlásiť :D
Mozem ta uistit, ze o barak mas postarane :)
no jako vidiš, jako som už spomínal a uvádzal, tiež mám napady, docela konkrétne, technické, "mieracie priamo na "komoru", v takom hi-tech oblasti, že vyššia už snád ani -zatial- neni, takže doslova ne milionové, ale miliardové, v konečnom dosledku, - mno, ale, co z toho mám ? tieš zatial nic, prtže, bud ma ignorujú, alebo sa mi ujdú len nejaké reči, blbé, alebo občasné nadávky, a viac-menej zosmiešnenia, znevažovanie, atd.. :/( :// :twisted: :roll:
nj, inak, to by ani mňa neprijali, tiež neviem "chodiť v rade" ;:D) :-#
heh, btw., ale mne už to viacerí predpovedali, že skončím -doslova,takmer podla tohto známeho sloganu : bud jako "*žebrák", nebo :king:."
Ale rád by som sa dostal k napísaniu jednej fantasy série, ale predtým, než začnem, by som si musel spísať mytológiu, aby som ju mal usporiadanú a nespravil prešľap. Zatiaľ mám napísaný len počiatok vzniku sveta.
Na druhú stranu, s tými intrigami, sexom a incestom a hlavne hostinami Pieseň niekedy takú telenovelu pripomína :D
@Tom Pripomína mi to jeden komiks, kde hrala postava hru Viruswar alebo čo a svoj vírus pomenoval Demokracia. Demokracia napadla Irák. Čínski vedci objavili liek na Demokraciu.