Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1240241243245246368

Komentáře

• nn, jen prostě už nechtěl být válečný Pikatchu, ale pěstovat si zeleninu na zahrádce.
  • upraveno 14. srpna 2013
    Pri tom som stále plakal, prvý pkmn film mi celkovo hral na city stále.

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Oni majú v Západozemí make-up? :)
  • @Branislav_Gepeto Pochybuješ snad o tom? :-s
    @MissUtahraptor Len som netušil, že majú normálne očné tiene alebo ako sa to volá :)
  • @JoeGyry Ale to je z filmu, ne?
  • @JoeGyry Aha, ten jsem radši vynechala i při mém loňském Pokémonovém opáčku... :D
  • @Branislav_Gepeto ale ne, to si jen dotyčná vyplakala oči do modra anebo nedopatřením narazila na něčí pěst :anxious:
    @Dreamer Možno Aerysova žena :) Zapadá vôbec do IceFire, pretože v popise je akási Ysmay a sedí mi to inak len na Cersei
  • upraveno 14. srpna 2013
    @Branislav_Gepeto není to obrázek k Písni, čekala jsem, kterou truchlící lady k němu přiřadíte :) i když nepočítala jsem s tím, že se někdo pozastaví nad líčením, ponaučení pro příště :-k
    upraveno 14. srpna 2013
    @Dreamer No tak ja osobne by som ju priradil k Cersei alebo trocha seriálovej Márdž, akurát smútok (emócia, nie zvyk nosiť čiernu) ani na jednu nesedí :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer
    To první je Val?
    Ten druhý znám v originále. :-P
  • @Montezuma3 ano, je to Val. Ten druhý by mi mohl připomínat Ygritte. Samozřejmě, pokud zapomenu na Martinovu poměrně výstižnou charakteristiku zahrnující křivé zuby, nemyté vlasy a pršák a osobní antipatie :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. srpna 2013
  • upraveno 16. srpna 2013
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Si žere humry místo aby psal...
  • @Thorar Si může dělat co chce :hand:
    upraveno 16. srpna 2013
    @M1on Si teda nemůže, má psát jak protrženej :evil:

Mu spíš závidim, taky bych si dal :-)
  • @Thorar Preco maju vsetci tie detinske podbradniky? Este som to nikdy nejedla, tak ma pouc :)
    upraveno 16. srpna 2013
    @Hildegarda Protože Amerika :-) Igeliťáky.... Humr se vetsinou serviruje vcelku nebo rozpulenej a ty si ho pracne dolujes z krunyre, proto ten divnej dvouzubec a jeste kleste atd, je to docela prace pro cloveka co to ji prvne a dost se zasvini.

Edit: jen to upravim takhle to byva v tech obyc typickejch americkejch restaracich, jinak v luxusnich uz ti to pripravi tak, ze ho snadno vyndas, abys prave nebyla pokecana od vseho. U nas je to jen v tech luxusnich, nejake humrarny u nas nehrozi diky tomu ze si je nemuzem vylovit za barakem :-)
    @Thorar a jak chutná?.Jediný co jsem jed byly krevety.
    upraveno 16. srpna 2013
    @M1on Pro mě osobně je humr to nejlepší co jsem kdy jedl. Ale chuť ti nedokážu přirovnat, rozhodně nechutná jako krevety, které nemám rád :-)
    @Draconos tento starý Aemon, Mistr na Zdi, on je targaryen ?
    prtže som raz zazrel, nekdo spomenul teoriu, že je z nejakého iného rodu, tušim na "R" začína to meno (raeggar, al tak nejak, ted si nevzpoemenu ://
  • ..a btw, taká 1 malá myšlenka, čo tu ešte nikoho nenapadla (alebo som ju tu ešte nevidel od nikoho - ak je Targaryen, .. -===>> nástuupnické práva na velkotrón má on, najma on, jako posledný z targaryenov, ne nekdo iní
    ..aspon by mal mať..
    (
    -==> potom napr. Robert, ted, joffrey, tywin, tommen, sansa, malíček, atd..hocikto..(vhodný) - až po ňom, až po targaryenoch,
    (ked by sme to zobrali po rodoch, nástupnické práva rodov, jako (v)celku, tak prvý boli Targ., tak prvý idú ich členovia, až potom další, atd..
    )
    Tak na to nemám slov :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.