Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1182183185187188394

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 14. srpna 2013
  • @Nevada Nemohol by tento príbeh byť príbehom Man of Steel 2? Celkom by to pasovalo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Thorar
    Neklikám! :hand: :)

@Draconos
    Netuším, neznám ani předlohu. Ty animované filmy jsem objevila v podstatě náhodou.
  • upraveno 14. srpna 2013
  • upraveno 14. srpna 2013
    @Draconos určite to nebude predloha. Už to aj potvrdil Snyder po tom čo pri predstavovaní Supermana 2 čítal Harry Lennix pasáž z komixovej predlohy toho animáku ľudia si hneď domysleli že práve Millerov komix bude predloha ale Snyder to vyvrátil.

a vďaka bohu za to, so všetkou úctou k Millerovi ale ten komix príšerný..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Draconos
    Titulky na to jsou na titulky.com. Film např. na rapidmoviez.
  • @JoeGyry ja o tom viem iba to čo napísali na csfd ale vyzerá to byť zaujímavo.
  • Moja oblubená rozprávka v detstve :-o :-D
  • upraveno 15. srpna 2013
    Jéé 3 moje príspevky za sebou 8-)
  • No už vlastne 4 :D
  • Šesť :other:
  • Nemože to dakto zmazať!? :D :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Draconos Spamééér! Ukažme si na něj. Lord Alek Payne už si brousí svůj popravčí BANsword těš se :D

• S největší pravděpodobností další z řady nudných nezajímavých romantických komedií, ale Hugha Granta po letech někdo vystřídal. A ten někdo je Domhall Gleeson! A je tam nádherná Rachel McAdams. A taky Little talks. :-)

Nemůžu si pomoct, trailer jsem viděla asi už desetkrát a zdá se mi to být velmi sympatický projekt :-)
  • @Lady_Seans a já prozměnu znám tenhle trailer

Dirty Paws
  • upraveno 18. srpna 2013
    @brbr Já jenom, že romkom je takovej podřadnej žánr, nikdo tomu nepřiklání moc velkou váhu. Notting hill mě moc nebavil, Lásku nebeskou si moc nepamatuju, zbytek jsem neviděla. A já ty režiséry stejně moc neřeším, nejsou vidět, a tak nevnímám, kdo dělal co :-)

@M1on to taky vyzerá pěkně. Ale mě se stejně víc líbí to "moje" ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mě se líbí oboje, a není to jen kvůli Of Monsters And Men v pozadí :-)
  • K tomu Batmanovy, Bale je dobrej, ta Nolanova trilogie je dobrá. A Man of Steel je sračka první velikost, nemám rád Supermana už vůbec. A ještě ten blbeček v hlavní roli. Ať na to Bale nepřistupuje, zkazil by se tím jen Batman. Ten z celé té DC partičky za něco stojí. (Ještě jsem slyšel že chtějí natáčet Aquamana a Antmana....)
  • @Blackfish tolik nenávisti na pár řádků, Henry je sympaťák :-P filmu by prospělo zkrácení nebo vyškrtnutí závěrečné demolice a více Russella, taky dávám plus za nezvykle sympatickou Lois.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Dreamer Filmu by prospělo vyškrtnutí celého scénáře, popřípadě film vůbec netočit.
  • Mě jenom ten název přijde dosti povrchní, prostě film o menovi ze stýlu. Ale neviděla jsem to, takže k obsahu věru nemám co říci :-)
    @Blackfish Antman je od Marvela
    A novej Aquaman (restart DC 52) je docela dobrej :-)
  • @Thorar To jako mají v Marvelu roupy a dělají mravenčího muže? Ať je to, co je to, já se tomu pravděpodobně vyhnu. Proč sakra někdy nemůžou udělat (Zvíře)woman nebo aspoň kompromis (Zvíře)person? :-)
    @Lady_Seans Antman je klasika, je to jeden z prvních Avengerů už od začátku, akorát filmově ho úplně vynechali :-)

She-Hulk ti nestačí? :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Lady_Seans Superhrdinek je hodně, akorát většina z nich je ztvárněna tak sexisticky že by tvůrci byli ukřižováni feministkami =D
  • @Thorar O She-Hulk jsem v životě neslyšela, ale potom, co jsem se podívala, co to vlastně je, tak ne, nestačí :-)

@Everett_Young No právě, to by chtělo revoluci! A nemyslím Scarlett Johannson (nevím, jak se to píše) v koženým oblečku s výstřihem až do pasu. Já bych chtěla nějakou racionálně uvažující dívku/ženu, normálně oblečenou, bez super schopností, nelibující si v násilí, ani ne přecitlivělou, ani ne "předrsněnou". A většina, co je na výběr, tomu zrovna neodpovídá. Leda Moira z První třídy docela uchází :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.