@Dreamer Strašně mi vadí ten obleček. Jinak se mi ovšem Anička Hedevejová líbil, tuhle ženskou neznám. :-) Představ si ale, že když jsem do googlu napsala Marvel hrdinky a nebylo mi to schopný nic najít, jenom Marvel hodinky a Marvel drinky. Pche pche pche. :-D
@Rolandzee-Zafira-Winterfell No sory, ale tak snad můžu požadovat nějakej kompromis mezi 70´s puťkami a marveláckými hrdinkami, které bys ve skutečnosti asi těžko hledal (nebo tvoje holka doma nosí dominovskej obleček?) Ale když vyhrála Hejnová MS, tak to předpokládám nikomu nevadilo (jo, vím, ty jsi Slovák, otázka pro mé krajany).
Dovolím si jednu zkušenost z dovolené. Jezdili jsme taková ta parta rodin na kola a jeden večer s klukama nebyla rozumná řeč, dívali se na film a mě a kamarádku tam nechtěli, že prý potřebujou chvilku klučičí společnosti. A tak jsme se zeptali maminek, jestli se můžeme jít vykoupat do rybníku. Doprostřed vesnice, nebylo ještě ani jedenáct. Rodiče nám to zakázali, a tak jsme si šli číst a další den dostali kluci náhodou stejný nápad a jim to taky ve dvou pochopitelně dovolili. My jsme slabší pohlaví, mohli by nám ublížit, smiřte se s tím. A rovnou zástěry a k plotně s váma! A bylo nám tehdy třináct a čtrnáct, to už jsme s plínek vyrostly. Mě prostě ty kecy, že holky jsou podřadný a slabý pohlaví vadí. Jsem asi dětinská. ale neskutečně mi vadí.
@Dreamer A tu zase moc nemusím já. A starýho Batmana jsem neviděla. :-)
@Thorar Většinu jich neznám, ale všechny jsou tak nějak na jedno brdo. Ta poslední vypadá celkem normálně, pokud by nestála na hromadě mrtvých pánů. Jo ještě Gwyneth Paltrow z Ajronmena jsem měla ráda :-)
@Everett_Young Vadí. Ale ne tak moc jako ty ženský, který ještě k tomu nasadí super svůdnej sexy výraz (jako na tom obrázku kousek nahoře). Právě proto klukům v baletu zakazujeme tancovat v ehm, normálních baletních úborech. Na jejich poklad v bílých punčoškách není opravdu nikdo zvědavej. :-)
@Lady_Seans :o =D btw., tak práve ten obrázek kousek nahore, ten je myslím už docela ok.,až strízlivý, víceméne striedmy (no..zvačša), už jen taký bežný fotomodeling.glamour (okrem tích ich šiat - proč tam majú takmer všetky tak moc čiernej, takmer každá1 v latexovích,/koženich oblečkov :-D
no všetky tie komixovky - najmenej na úrovni intelektuálskych režisérov jako napr. od Aaronofski, Almodóvar, a pod., a podobních filmoch, napr. Cloud Atlas, atd.. ;D =D
@Everett_Young keď čítam nejakú knihu/komix alebo pozerám nejaký film/seriál nemám rád 2 typy postáv: 1. starých protivných ľudí, ktorým každí akceptuje ich správanie 2. malé deti (poprípade aj zvieratá) ktoré sú inteligentnejšie/skúsenejšie ako dospeláci.
Kitty je tá 2. kategória. + svojím romantickým životom mi pripomína hlavnú hrdinku Twilightu ktorá vlastne ani nechce s nikým chodiť ale muži sa jej hádžu pod nohy. Samozrejme že má svoje svetlé stránky (jej vzťah s Magnetom, Uncanny Xmen 25 a tá strela cez Zem, alebo ako sa vyhráža Emme Frost že ju zabije tým že ju zhmotni pod zemou), ale ak nemusím nečítam o nej.
@Dreamer Že Batman nie je intelektuálny? Minimálne v dvojke je ukázané, čo vie vyvolať chaos :twisted: A podaktorí našli v jednotke protiiluminátske znaky :D
Komentáře
Představ si ale, že když jsem do googlu napsala Marvel hrdinky a nebylo mi to schopný nic najít, jenom Marvel hodinky a Marvel drinky. Pche pche pche. :-D
http://www.comicvine.com/profile/elderfingolfin/lists/superheroines-from-marvel/18052
Dovolím si jednu zkušenost z dovolené. Jezdili jsme taková ta parta rodin na kola a jeden večer s klukama nebyla rozumná řeč, dívali se na film a mě a kamarádku tam nechtěli, že prý potřebujou chvilku klučičí společnosti. A tak jsme se zeptali maminek, jestli se můžeme jít vykoupat do rybníku. Doprostřed vesnice, nebylo ještě ani jedenáct. Rodiče nám to zakázali, a tak jsme si šli číst a další den dostali kluci náhodou stejný nápad a jim to taky ve dvou pochopitelně dovolili. My jsme slabší pohlaví, mohli by nám ublížit, smiřte se s tím. A rovnou zástěry a k plotně s váma! A bylo nám tehdy třináct a čtrnáct, to už jsme s plínek vyrostly. Mě prostě ty kecy, že holky jsou podřadný a slabý pohlaví vadí. Jsem asi dětinská. ale neskutečně mi vadí.
@Dreamer A tu zase moc nemusím já. A starýho Batmana jsem neviděla. :-)
(..síce, nemuseli byť takmer všetky v čiernom
btw., tak práve ten obrázek kousek nahore, ten je myslím už docela ok.,až strízlivý, víceméne striedmy (no..zvačša), už jen taký bežný fotomodeling.glamour
(okrem tích ich šiat - proč tam majú takmer všetky tak moc čiernej, takmer každá1 v latexovích,/koženich oblečkov :-D
1. starých protivných ľudí, ktorým každí akceptuje ich správanie
2. malé deti (poprípade aj zvieratá) ktoré sú inteligentnejšie/skúsenejšie ako dospeláci.
Kitty je tá 2. kategória. + svojím romantickým životom mi pripomína hlavnú hrdinku Twilightu ktorá vlastne ani nechce s nikým chodiť ale muži sa jej hádžu pod nohy.
Samozrejme že má svoje svetlé stránky (jej vzťah s Magnetom, Uncanny Xmen 25 a tá strela cez Zem, alebo ako sa vyhráža Emme Frost že ju zabije tým že ju zhmotni pod zemou), ale ak nemusím nečítam o nej.
A podaktorí našli v jednotke protiiluminátske znaky :D