@Azazel ten střih je děsně rychlý, nepamatuju si jestli to tak bylo i u Tudorovců. Lepší by bylo, kdyby si autor vybral méně scén a nechal trošičku delší záběry, takhle z toho mám akorát mžitky před očima :)
@DanielSvatoš no nečuduj sa, napr. najma také Rusko (/ZSSR) by snád ani inak .."nefungovalo", ..alebo ani neexistovalo, by sa rozpadlo na x-nestabilních častí.. bez nejakého autokratického "úzkeho" vedenia, alebo rovno nejakej charizmatickej, autoritárskej tzv. *ikony" tieto smery -hoci sa na ne v posledních pár desiatkach rokov už takmer zabudlo-, ešte vždy majú svoj pozitívny prínos a potenciál.. (najma pri pohlade na to, jako si, od 9-k-5tim, NE-vedú rozne súčasné politické a ekonomické sústavy a modely - v Europe a usa rozne pseudohumanistické,/prehumanizované korupčné a korytárske parlamentné demokracie, už nefunkčné,pokazené, skrachované komunizmy, v strede toho socializmi, potom ešte, ESTE ne-skrachované kapitalizmy, (ono je ich viac typov a poddruhov..), atd..
@Krisa btw. tvoj avatar mi pripomenul 1 podobný pic, to bol taká mačka(al.kocur s tiež takou helmičkou z velkej zelenej šupy grepfruitu, ak si pamataš ;:)
Komentáře
Někdy mám pocit, že mě pořád kdosi sleduje...
nevím jesli to tu už bylo
Tak ani jedno volit nebudu, ale je to zajímavé :-)
tieto smery -hoci sa na ne v posledních pár desiatkach rokov už takmer zabudlo-, ešte vždy majú svoj pozitívny prínos a potenciál.. (najma pri pohlade na to, jako si, od 9-k-5tim, NE-vedú rozne súčasné politické a ekonomické sústavy a modely - v Europe a usa rozne pseudohumanistické,/prehumanizované korupčné a korytárske parlamentné demokracie, už nefunkčné,pokazené, skrachované komunizmy, v strede toho socializmi, potom ešte, ESTE ne-skrachované kapitalizmy, (ono je ich viac typov a poddruhov..), atd..
Jdu se nad sebou hluboce zamyslet...