Turnaj hrdinů fantastiky

upraveno 26. října 2010 v Akce a hlasování
2»

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. dubna 2010
    Tedy serové, začíná to být vážně napínavé...
  • upraveno 2. dubna 2010
    povedzme si pravdu, dragonlance sú "detská" fantasy. dokonca by som si dovolil povedať, že svet HP, je zaujímavejší ako primerná remeselná séria prepísaných hier na hrdinov.
  • upraveno 2. dubna 2010
  • upraveno 3. dubna 2010
    Alek: já si všiml!!:D Ale je to fakt, že oproti Feistovi nebo jiným je to dětské...ale dobré!
  • upraveno 3. dubna 2010
  • upraveno 3. dubna 2010
  • upraveno 4. dubna 2010
    Ran Althor nebo jak se to pise porazil Drizzta, naprosto neznamej nyyymant porazi legendu, nechapu to !!!!
  • upraveno 4. dubna 2010
  • upraveno 5. dubna 2010
    Proč šešt? Jaime má na své straně Sedm...
  • upraveno 5. dubna 2010
    nj, ale na cizince není spolehnutí :)
  • upraveno 6. dubna 2010
  • upraveno 7. dubna 2010
    Nevím, nevím, jestli se mi líbí takováhle mistrova zainteresovanost tímhle turnajem. Zdá se mi, že trochu moc tlačí na pilu. Takhle to nakonec bude vypadat, že si to Jaimeho vítězství od fanoušků vyprosil. Je možné, že v souboji s Kvothem svým příspěvkem zachránil Králokatovi kejhák, ale co se týče souboje s AlThorem - tady bych to snad nechal na zdravém úsudku fanoušků.
  • upraveno 7. dubna 2010
  • upraveno 9. dubna 2010
  • upraveno 12. dubna 2010
    Tak Drizzta o treti misto porazil i Kvothe. Ty lidi sou vazne blazni. Kvothe...co to je? Nic, naprosty nic oproti Drizztovi.
    obávám se, že jedinné, co se z tohodle hlasování dozvíš je nereprezentativnost výběrové populace.
    Já se zas obávám, že cílem toho turnaje nebylo něco se dozvědět a už vůbec ne z toho něco vyvozovat. Neviděl bych za tím nic víc, než obyčejnou zábavu a snahu o zviditelnění několika děl, autorů a jednoho vydavatelství. :-)
    Pah. Tak Jaime žere písek... Ten Georgův post se mi moc líbil, dokonce tak, že vám ho tady snad v nejbližších dnech přeložím - jenom škoda, že to nakonec nestačilo. Vypadá to nakonec, že i mezi fanoušků fantasy převažuje inklinace k něčemu co bychom s trochou nadsázky mohli nazvat "mainstreamem" - jednoduše řečeno, chcou hrdiny, kteří magií lámou skály, jsou nesmrtelní, bojují s bohy a když už někdy čirou náhodou zaklepou bačkorama, bezradný autor je ze samé nostalgie vrátí do hry nějakou tou deus ex mašinou. No, co už.
  • upraveno 26. října 2010
    No hlasoval jsem pro Horu, ale pravda, pokud by se souboj nekonal rovno na sluncem zalitém nádvoří, nebo ve skladu česneku či fontáně se svěcenou vodou a Gregor neměl místo obouručáku automatický kůlomet, tak bych to viděl spíš na vítězství Drákuly. Nejen že je, kromě výše zmíněných způsobů zabití, nesmrtelný, ale má určitě i mnohem větší sílu a rychlost než Gregor. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. října 2010
    To jo, jak by se Drákula svejma tesákama vůbec prokousal přes Gregorovo železo...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.