Volby
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Co je to dlouhodobě? 5, 10 let? Co když se plánuju vrátit a není mi jedno do čeho se mám vrátit?
http://hradec.idnes.cz/poslancem-komunista-s-kontroverzni-minulosti-zdenek-ondracek-pvd-/hradec-zpravy.aspx?c=A131028_161536_hradec-zpravy_pos
Nejlepší je, když popisuje, jak třeba osamoceného příslušníka obklopil dav a dostal nějakou tu ránu či kopanec :D Dav ozbrojený pletacími jehlicemi ovšem není radno podceňovat, moje prababička prý takhle připíchla jednomu klukovi dlaň ke školní lavici, když ji dotyčný obtěžoval při hodině ručních prací..
Letos máme "mistra světa v kulturistice", "21 let, DJ, podnikatel, student", chlapa na rodičovské (což mě zaujalo pozitivně), několik studentů 18-19 let, o něco více velmi důvěryhodných studentů 23-25 let bez titulu a jednoho Vošousta.
Je tam ale pár lidí, které znám a mám s nimi kladné zkušenosti, takže ty zaškrtnu a uvidí se :).
No aspoň, že volby do senátu pro mě budou jednoduché - znám tam 2 lidi: jeden z nich je kretén 1. třídy a druhý v HK funguje veřejně již delší dobu bez nějakých obřích skandálů, takže se nebudu muset moc dlouho rozhodovat...
Zaujimava znoska :). A preco si vypichla pdnikatela? To je ich u vas tak malo, ze je to vzacna zver? :)
Podnikatele jsem vypíchla, protože celé ty uvozovky jsou dohromady: "21 let, DJ, podnikatel, student" ;)
Co ty vies, mozno sa hlasi druhy Zuckerberg :)
Zuckerberg dělal DJ?
Jinak kolik se u Vás volí zastupitelů? U nás 15 a nevim koho zaškrtat.
Ale pokud někomu ta recyklace vadí, můžu založit nový...
Jinak u nás se volí zastupitelů 37, na zaškrtání jich mám tak 5-7, zbytek zaškrtnu jednu stranu, jejíž představitelé jsou mi sympatičtí tím, co dělají.
@M1on
@brbr Jop, v HK 37. Ale u nás vytáhla každá strana 37 kandidátů - u některých to sice vypadá, že ten konec posbírali cestou na úřad, ale mají je :D
:-D