Volby

upraveno 4. října 2014 v Rozličný pokec
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
1202123252636

Komentáře

• Ugla napsal(a):

Navíc jsem přesvědčen, že člověk dlouhodobě pobývající mimo území státu by měl mít úplně pozastavené volební právo. Vím, že z tohohle názoru se může typický "liberál" posrat, tak mě zajímá, s čím kdo přijde..

To souhlasím. Otázka by byla, co znamená dlouhodobě. Mimochodem nevím, proč vůbec ČT považuje hlasy Čechů v zahraničí za tak důležité, že je vypíchne, když na druhou stranu propaguje, že jsme pořád jedna skupina - tak jaký je jejich názor? (ano, sarkasmus)
  • @Ugla Protože bez nich by TOPka skončila pod 10% :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Ugla Jak bys chtel realizovat nemoznost krouzkovat aniz bys ohrozil anonymitu voleb? Jiný volební lístek, bez kandidátů, pro voliče odjinud? to by šlo v Praze, ale ne na vsi kam by přišel takovej člověk jen jeden.

Co je to dlouhodobě? 5, 10 let? Co když se plánuju vrátit a není mi jedno do čeho se mám vrátit?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Pro zájemce doporučuju podívat se na stránku statistickýho úřadu volby.cz, celkem zajímavý data kdo měl kolik preferenčních hlasů, nejstarší a nejmladší poslanec a podobně.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ugla napsal(a):

netančím ani oslavné tanečky s třešničkami za uchem

A tohle bych zrovna docela ráda viděla :P
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. října 2013
    Mě mrzí věcí... Třeba že korupce není korupce, ale "projev ve sněmovně" :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • upraveno 31. října 2013
    @Sederik: A vadí ti jeho minulost nebo současnost? To archivní video v člověku vyvolává takřka nostalgii. Dotazovaný zjevně vylosoval nejkratší slámku, absolvoval kvalitní 5-minutovou průpravu u politruka útvaru a vyrazil osvětlit situaci lidu :-)

Nejlepší je, když popisuje, jak třeba osamoceného příslušníka obklopil dav a dostal nějakou tu ránu či kopanec :D Dav ozbrojený pletacími jehlicemi ovšem není radno podceňovat, moje prababička prý takhle připíchla jednomu klukovi dlaň ke školní lavici, když ji dotyčný obtěžoval při hodině ručních prací..
  • @Ugla Asi chtěl ručně pracovat tam kde neměl =D
  • @Tom skvely članok .. a vysledok je taký, že nemaš koho voliť =D
    Tak už nám ta paráda zase přišla...kromě toho, že je ten zastupitelský lajntuch velký jak půlka pokoje, je to zase hromádka švandy.
    Letos máme "mistra světa v kulturistice", "21 let, DJ, podnikatel, student", chlapa na rodičovské (což mě zaujalo pozitivně), několik studentů 18-19 let, o něco více velmi důvěryhodných studentů 23-25 let bez titulu a jednoho Vošousta.
    Je tam ale pár lidí, které znám a mám s nimi kladné zkušenosti, takže ty zaškrtnu a uvidí se :).

No aspoň, že volby do senátu pro mě budou jednoduché - znám tam 2 lidi: jeden z nich je kretén 1. třídy a druhý v HK funguje veřejně již delší dobu bez nějakých obřích skandálů, takže se nebudu muset moc dlouho rozhodovat...
  • @Krisa Mam pocit, ze na volby a na novy diel ponikov cakas rovnako nedockavo :)
    Zaujimava znoska :). A preco si vypichla pdnikatela? To je ich u vas tak malo, ze je to vzacna zver? :)
    @Hildegarda Volby mě neba, jediné, co mě baví je projít si ty kandidátky. Jinak na ně mám podobný názor jako paní Pohlová na internety =D (Raději dodám, že tohle byl vtip)

Podnikatele jsem vypíchla, protože celé ty uvozovky jsou dohromady: "21 let, DJ, podnikatel, student" ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa ,,Já bych všechny ty volby zakázala!" by náhodou znelo úchvatne :)
    @Gepeto ;)
  • @Krisa Neviem, kto je pani Pohlova, ale urcite je s nou svanda :)
    Co ty vies, mozno sa hlasi druhy Zuckerberg :)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Já už mám rozhodnuto
    @Hildegarda Paní Pohlová: image

Zuckerberg dělal DJ?
  • @Krisa Raz som ho videla v nejakej show na mtv ci inej hudobnej stanice, kde od toho nemal daleko :)
  • upraveno 3. října 2014
    @Krisa Založ si na to vlastní topik. :-)

Jinak kolik se u Vás volí zastupitelů? U nás 15 a nevim koho zaškrtat.
    M1on napsal(a):

Proč? Přišlo mi lepší recyklovat starý na obdobné téma, než zakládat nový.
    Ale pokud někomu ta recyklace vadí, můžu založit nový...

Jinak u nás se volí zastupitelů 37, na zaškrtání jich mám tak 5-7, zbytek zaškrtnu jednu stranu, jejíž představitelé jsou mi sympatičtí tím, co dělají.
  • upraveno 3. října 2014
    Vadilo by vám, kdyby se topic přejmenoval na "Volby"? Ten název je otravně dlouhý a navíc děsně neaktuální... :-)

@M1on
  • Krisa napsal(a):

Jinak u nás se volí zastupitelů 37, na zaškrtání jich mám tak 5-7, zbytek zaškrtnu jednu stranu, jejíž představitelé jsou mi sympatičtí tím, co dělají.

V Hk, ne? To je vtipné, my jsme obec s 3500 obyvateli (plus minus) a volí se 21 zastupitelů. No a když je 70 kandidátů. Se tam dostane skoro každý moula :-)

@sveva Jsem pro, taky mě to napadlo, ale nemohla jsem to udělat (aspoň se tím zrecykluje tenhle a nebude se plevelit fórum dalším topicem).

@brbr Jop, v HK 37. Ale u nás vytáhla každá strana 37 kandidátů - u některých to sice vypadá, že ten konec posbírali cestou na úřad, ale mají je :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 4. října 2014
    M1on napsal(a):

Jinak kolik se u Vás volí zastupitelů? U nás 15 a nevim koho zaškrtat.

U nás 39 a vzhledem k posledním průzkůmům bude sestavení jakékoliv koalice docela sranda http://sanep.cz/sid=5heidiu7ridhqlvfd80t5rlsc7/pruzkumy/komunalni-volby-2014-publikovano-29-9-2014/ Vypadáto, že u nás modroptáci dohráli

:-D
  • upraveno 4. října 2014
    @sveva Ne nevadilo.
  • Když už jsme tady byli u těch povolání kandidátů, co je logistický asistent? Skladník?
  • @brbr: Ne, to je buď asistent skladníka, nebo závozník :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.