Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1257258260262263354

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Arutha No právě, tragédie. A já netrefil USA na poprvé. Proto jsem to nedal na 100% :D
  • Taak bezva pocit ked vás každý ignoruje...jedno dievča sa tvári že je offline, druhá sa ani tým netrápi, ešte tam hodí "Videné", dalšia tak isto...čo robím zle!? ...radšej idem čítať knihu...
  • @Draconos Nesmíš jim na trávník před dům vypalovat svoje jméno ;-)
  • @Everett_Young já jim pod okny jenom zpívám! Pff
  • @Tom Každý má jiné metody :D A zrovna tobě to věřím že děvčatům pod oknem jenom zpíváš.
  • @Draconos Taky pomáhá, když jich nebalíš víc najednou :D
  • upraveno 1. prosince 2013
    @Tom :twisted: :-P doporučujem nejaké (ozaj) staršie klasiky, tie sú ešte silné, (nj, z dob, ked muži boli ešte praví džentlmeni, a ženy atd.. :twisted: =D =D
    nejaké hitovky a evegreeny z (CELEHO) 20 stor. :king:
    (a to tích poslucháčov-adresátov aj určite dost šokuje, ked sa im tam zrazu spustí napr.neco zo zlatého fondu cz-sk pop/jazz, neco z ´´50 - ´´60 - ´70, od K.Vlacha-G.Broma-orchestr, al. Y.prenosilovej ;P :dance: :idea: :P :-D (lebo každý by čakal, když-uš, nejaké tuctové obyč.´radiovky´, od klusa, a pod. aj slovenskích chlapeckích kapel :/( :roll: :-@ :spike: :roll:
  • @Alef_peAlef já spívám vlastní songy :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Tom Úplne si ťa viem predstaviť v stredovekom kroji s harfou v rukách ako skladáš vlastné ódy na celé sídlisko =D
  • Everett_Young napsal(a):

@Draconos Nesmíš jim na trávník před dům vypalovat svoje jméno ;-)

ÁHA, tak to dělám špatně! Díky Everette!
  • upraveno 2. prosince 2013
    Draconos napsal(a):

Taak bezva pocit ked vás každý ignoruje...jedno dievča sa tvári že je offline, druhá sa ani tým netrápi, ešte tam hodí "Videné", dalšia tak isto...čo robím zle!? ...radšej idem čítať knihu...

hm, to ako sa dá, jakto robí ? :-k (ked vieš, že neni offlin. :anxious:
    heh, a kdo to sú, chceme mená ! :twisted: :-P linki pošli :-)
  • @Branislav_Gepeto
    Já zpívám ti ódu pod oknem,
    To abys věděl jak moc tě mám rád!

Vím že soused po mě brzy hodí rajčetem,
    protože noc už pokročila v dál!

Já však tě vroucně miluji,
    A kosti mi zatím žere mráz!

Tak vem mne domů do tepla,
    Ať do rána ze mě není sněhulák!

:D
  • @Alef_peAlef: Z dob, kdy muží byli opravdoví muži, ženy byly opravdové ženy a malá chlupatá stvoření z Alfa Centauri byla opravdová malá chlupatá stvoření z Alfa Centauri... :o)
  • @Alef_peAlef má vypnutý chat, a zistíš to tak že lajkne nejakú fotku, čisto teoreticky by to robiť nemala ked nieje na Fb že? :-k
    A si píš že tu takoj hodím jej profil...ešte ju tu niekto spozná - aj ked to je nepravdepodobné :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Tom Skús to zaspievať náramne falošne a pozve ťa ešte aj ten sused, aby si stíchol o takých neskorých hodinách. :D
  • skripta ?? (za par rokov to možno pribudne k povinemu čitaniu.... K Eposu o Gilgamešovi, k Božskej komedii...k Romaovi a Julii....k Zločin a trest)
  • Pre-ASOIAF love stories as cheesy romance novel covers.
    (by lyncorbray)
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
  • @MissUtahraptor :-D za tie Steelovky maš u mna like
  • @MissUtahraptor :dance: heh, jaké "červené romantiky, úplne ten štýl :-P =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ty obálky jsou děsivý!!! 8-O
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    image
  • @Nevada :o tak to už je vyšší level, na to V.klaus nemá so svojí tuškou 8-O =D :dance:
    inak, pripomenulo mi to 1 podobnú scénku zo Sopránovcov, kde si 1 z Tonyho consigliorov takto pod oblek vopchal v obchodáku celú menšiu rychlovarnú kanvicu,/nejaký čajník pod sako :-D

• Sakra to mi připomíná ty šašky od OVB a Partners, pro změnu "finanční poradce" :D Když je vidím v ojetinách bmw v rádobyluxusních nepadnoucích oblecích a nagelovaný tak je mi vždycky trochu blivno, vydělávat na tom, že z lidí dělají debily.
  • @Blackfish Partners alespon zafinancovala Rohlíka :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.