Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
nejaké hitovky a evegreeny z (CELEHO) 20 stor. :king:
(a to tích poslucháčov-adresátov aj určite dost šokuje, ked sa im tam zrazu spustí napr.neco zo zlatého fondu cz-sk pop/jazz, neco z ´´50 - ´´60 - ´70, od K.Vlacha-G.Broma-orchestr, al. Y.prenosilovej ;P :dance: :idea: :P :-D (lebo každý by čakal, když-uš, nejaké tuctové obyč.´radiovky´, od klusa, a pod. aj slovenskích chlapeckích kapel :/( :roll: :-@ :spike: :roll:
heh, a kdo to sú, chceme mená ! :twisted: :-P linki pošli :-)
Já zpívám ti ódu pod oknem,
To abys věděl jak moc tě mám rád!
Vím že soused po mě brzy hodí rajčetem,
protože noc už pokročila v dál!
Já však tě vroucně miluji,
A kosti mi zatím žere mráz!
Tak vem mne domů do tepla,
Ať do rána ze mě není sněhulák!
:D
A si píš že tu takoj hodím jej profil...ešte ju tu niekto spozná - aj ked to je nepravdepodobné :D
(by lyncorbray)
inak, pripomenulo mi to 1 podobnú scénku zo Sopránovcov, kde si 1 z Tonyho consigliorov takto pod oblek vopchal v obchodáku celú menšiu rychlovarnú kanvicu,/nejaký čajník pod sako :-D
Sakra to mi připomíná ty šašky od OVB a Partners, pro změnu "finanční poradce" :D Když je vidím v ojetinách bmw v rádobyluxusních nepadnoucích oblecích a nagelovaný tak je mi vždycky trochu blivno, vydělávat na tom, že z lidí dělají debily.