Taak bezva pocit ked vás každý ignoruje...jedno dievča sa tvári že je offline, druhá sa ani tým netrápi, ešte tam hodí "Videné", dalšia tak isto...čo robím zle!? ...radšej idem čítať knihu...
@Tom:twisted::-P doporučujem nejaké (ozaj) staršie klasiky, tie sú ešte silné, (nj, z dob, ked muži boli ešte praví džentlmeni, a ženy atd.. :twisted:=D=D nejaké hitovky a evegreeny z (CELEHO) 20 stor. :king: (a to tích poslucháčov-adresátov aj určite dost šokuje, ked sa im tam zrazu spustí napr.neco zo zlatého fondu cz-sk pop/jazz, neco z ´´50 - ´´60 - ´70, od K.Vlacha-G.Broma-orchestr, al. Y.prenosilovej ;P :dance::idea::P:-D (lebo každý by čakal, když-uš, nejaké tuctové obyč.´radiovky´, od klusa, a pod. aj slovenskích chlapeckích kapel :/( :roll::-@:spike::roll:
@Alef_peAlef: Z dob, kdy muží byli opravdoví muži, ženy byly opravdové ženy a malá chlupatá stvoření z Alfa Centauri byla opravdová malá chlupatá stvoření z Alfa Centauri... :o)
@Alef_peAlef má vypnutý chat, a zistíš to tak že lajkne nejakú fotku, čisto teoreticky by to robiť nemala ked nieje na Fb že? :-k A si píš že tu takoj hodím jej profil...ešte ju tu niekto spozná - aj ked to je nepravdepodobné :D
@Nevada :o tak to už je vyšší level, na to V.klaus nemá so svojí tuškou 8-O=D:dance: inak, pripomenulo mi to 1 podobnú scénku zo Sopránovcov, kde si 1 z Tonyho consigliorov takto pod oblek vopchal v obchodáku celú menšiu rychlovarnú kanvicu,/nejaký čajník pod sako :-D
Sakra to mi připomíná ty šašky od OVB a Partners, pro změnu "finanční poradce" :D Když je vidím v ojetinách bmw v rádobyluxusních nepadnoucích oblecích a nagelovaný tak je mi vždycky trochu blivno, vydělávat na tom, že z lidí dělají debily.
Komentáře
nejaké hitovky a evegreeny z (CELEHO) 20 stor. :king:
(a to tích poslucháčov-adresátov aj určite dost šokuje, ked sa im tam zrazu spustí napr.neco zo zlatého fondu cz-sk pop/jazz, neco z ´´50 - ´´60 - ´70, od K.Vlacha-G.Broma-orchestr, al. Y.prenosilovej ;P :dance: :idea: :P :-D (lebo každý by čakal, když-uš, nejaké tuctové obyč.´radiovky´, od klusa, a pod. aj slovenskích chlapeckích kapel :/( :roll: :-@ :spike: :roll:
Já zpívám ti ódu pod oknem,
To abys věděl jak moc tě mám rád!
Vím že soused po mě brzy hodí rajčetem,
protože noc už pokročila v dál!
Já však tě vroucně miluji,
A kosti mi zatím žere mráz!
Tak vem mne domů do tepla,
Ať do rána ze mě není sněhulák!
:D
A si píš že tu takoj hodím jej profil...ešte ju tu niekto spozná - aj ked to je nepravdepodobné :D
inak, pripomenulo mi to 1 podobnú scénku zo Sopránovcov, kde si 1 z Tonyho consigliorov takto pod oblek vopchal v obchodáku celú menšiu rychlovarnú kanvicu,/nejaký čajník pod sako :-D
Sakra to mi připomíná ty šašky od OVB a Partners, pro změnu "finanční poradce" :D Když je vidím v ojetinách bmw v rádobyluxusních nepadnoucích oblecích a nagelovaný tak je mi vždycky trochu blivno, vydělávat na tom, že z lidí dělají debily.