Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
19293959798172

Komentáře

• @Arutha ah pane bože, tak to už vidím že každý bude dávať rozhodovanie tak aby uškodil čo najviac skupine friendship! :D
    @Arutha @Thorar a ako je to s classami, sú si vyrovnané? Alebo je napr. Jedi Guardian naj tank a nikto nezoberie Troopera do dungu. Poprípade heal/dmg. Lebo napr. vo wowku som hrával retardina a do dungu ma nikto nebral lebo Ret. Pala ma low dmg :d, tak sa chcem tejto chybe vyvarovať.
  • upraveno 13. ledna 2014
    @JoeGyry Ja som hral síce zatiaľ iba za sentinela takže neviem veľmi porovnať, ale čo som chodil v rôznych skupinkách tak boli zastúpené všetky classy. Healerov je klasicky najmenej a sú najžiadanejší, naopak DPS Jediov je všade ako maku.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 13. ledna 2014
    @JoeGyry jsou vyrovnané a variabilní podle toho jaký strom zvolíš. Když tě uprostřed hraní přestane bavit dps, změníš společníka a je z tebe healer a damage dává tvůj člen posádky. Minimálně dvě možnosti libovolně měnit zaměření máš u každé postavy.

Jinak classy jsou ve frakcích zrcadlově stejné. Trooper je skillama a číslama to samé co Bounty hunter, Imperial agent=smuggler atd.
  • Vyšly brány skeldalu na mobil
  • upraveno 15. ledna 2014
    @M1on inak, ak by si ešte chcel, mám už tích Heroesov - 3, 4, 5. - ktorú zahráme ?

( ak treba, presnú verziu, / datadisk, mi upresni,
    a tiež aj všetko okolo online settings, jak to zapojiť, nastaviť, spojiť, apod.,
    bo zatím som HM&M online moc nezkušal hrát :/ )
  • @Alef_peAlef tedkon neeee =D jsou zkoušky a zavislačim na lajně
  • @M1on jj, tieš to mám taky tak :d
  • @Thorar @Arutha ešte k tomu SW, to obmedzenie na fialový equip je len z raidov? Lebo pozerám že free hráč si musí kúpiť nejaký pass na raidy (tam sa to volá inak ale už som zabudol ako haha). Na raidy sme sa veľmi nechystal len flashpointy a warzones, no otázka je či potom vôbec budeme schopný equipnúť veci z flashpointov alebo veci za pvp na seba. Neviete ako to funguje?
    upraveno 16. ledna 2014
    @JoeGyry Netušim. Zajdi sem http://www.oldrepublic.cz/forum/

Bejt tebou tak si tu hru vyzkouším, když tě bude bavit předplať si ji a nemusíš nic řešit.
  • @JoeGyry Neviem, čo myslíš pod raidami. Obdoba klasických wowkových raidov sú v SWTOR práve Flashpointy.
  • @Arutha Flashpointy niesu len dungy (4 hráči, eq ktorý tam padá slabší)? Raidami som myslel Operations, niekde som čítal že sú pre viac hráčov, tak som predpokladal že aj eq z nich bude lepší.
    @Thorar hmm tak na tom fóre píšu že nejde vôbec žiadny fialový eq nasadiť ak som f2p, škoda :/

My sme sa totiž rozhodovali čo budeme hrať cez leto, najprv sa rozhodovalo medzi Terou a League of Legends, ja som do návrhov pridal SW ale f2p model obmedzuje oveľa viac ako v Tere. Ale ak budem mať čas tak sa na to určite pozriem, lebo to expenie tam vyzerá zaujímavo.
  • @JoeGyry Ahá, Operácie som zatiaľ vôbec neskúšal, keďže sú robené pre high-level postavy, a ja som sa zatiaľ horkoťažko prepracoval na lvl40 :).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tady se chystá nějaký remake Heroesů (kombinace 2, 3 a možná i 5 a 6)
    https://www.facebook.com/ResurrectedHeroes
  • kickstartrový trailer vypadá to nádherně
  • Poraďte nejakú hru na štýl Tony Hawk's alebo Matt Hoffman BMX, proste nejaky free run po meste zopár trikov a podobne, stiahol som si Underground 2 ale tá grafika :/ ako hrateľnosť je perfektná ale mám nový noťas tak mu chcem dať zabrať. Nepoznáte niečo? Alebo už takéto hry niesu v móde? :D
    upraveno 22. ledna 2014
    Tak ať se hlavně ten kickstarter konečně spustí, moje kreditka už je celá žhavá a nadržená.

Tak už je to tam :-)
    http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=live
  • upraveno 22. ledna 2014
    @Thorar Jsem zvědavej, jestli se to podaří.
    @M1on Přál bych jim vybrat trojnásobek :-)

Mejch 30 liber už mají :-D
  • @Thorar jo to by bylo fajn, jaký byl na KS nejdražší projekt?
    @M1on Nejvíc vybrala OUYA 8,5M USD, ale to byl extrem. Jinak 2-4M byly ty nejuspesnejsi.

Kdyz nepocitas Star Citizen ktery vybral vsude mozne, nejen na KS, cca 22M.
  • @Thorar nastesti WH chce jen 500 000USD
    300.000 liber, ale to je +- 500k usd, to vyberou :-) uz ted je tam 23k a to odhaduju jen od nas, za chvilku se prida Evropa a az se proberou v USA a Asii tak to poradne zacne :-)
  • upraveno 22. ledna 2014
    http://www.kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/
    to jsem zvědavej, jestli ten odhad bude správnej.Navíc nechápu (čistě můj názor) Američany proč by měli přispívat na středověkou hru, když jejich kontinent středověk nezažil =D
  • tak už maju 10% za sebou :D ja pozerám že na paypaly mam 16,46 €, ah.. Hodím si tam ešte euro 50centov a prispejem im teda :)
  • ty jo než jsem tedka zkouknul to video tak se to posunulo o 8000 liber :D
    115 000 liber za 8 hodin, to je fakt poradnej start :-)
  • já je podpořím-20 liber a dostanu hru ? se vyplatí jak cyp
  • Inak k tomu príbehu, v Česku ste mali nejakú občiansku vojnu na začiatku 15. storočia? Alebo to nie je inšpirované Českom?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.