Obrázky jsou pěkné a úsměvné, ale občas smutné protože předpokládají, že Ukrajinci chtějí jít s Ruskem. Pokud chtějí tak bych tomu nebránil, ale rozhodně tomu nepomůže ruská armáda.
@Gorgloj Minimálně Krym (který sám vyhlásil autonomii) a kde je ruská většina s Ruskem být chce. Krym dostala Ukrajina od Chruščova asi nějakou nehodou.
@Everett_Young Historie Krymu z minulého století je dost barvitá. Od stalinovské deportace z roku 44 až po darování Ukrajině (což byla hloupost jako prodání Aljašky). Hlavně to musejí chtít obyvatelé (kteří jsou většinou Rusové takže se dá předpokládat, kterou si stranu zvolí).
Podle mě Rusové nemuseli hned posílat armádu, trvalo to sotva dva-tři dny po "zmizení" Janukovyče. Tak rychlí nejsou snad ani Američani :-)
@Gorgloj Tak zatím vše nasvědčuje, že ruská armáda na Krymu by se dala spočítat na prstech jedné ruky neúspěšného pyrotechnika. Ta "domobrana" víc připomíná soukromou kontraktorskou než armádu.
@Everett_Young@Gorgloj já taky, ale jen pokud nezasáhne mne. když už válku s námi na jedné straně, tak bych se asi pokusil opět dobýt ty slovenské rebely...
Komentáře
Podle mě Rusové nemuseli hned posílat armádu, trvalo to sotva dva-tři dny po "zmizení" Janukovyče. Tak rychlí nejsou snad ani Američani :-)
Proč rovnou nevyhlásit válku třeba Rakousku, když tak chcete válku :P