Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1969799101102172

Komentáře

• Já se ani nesnažil já to nerozjedu =D
  • @Thorar nepáčilo sa ti to? Mne dal kamoš beta key ale musim teraz iné veci riešiť, ale videá vyzerajú zaujímavo čo sa ti na tom nepáčilo?
  • @JoeGyry videa vždycky vypadají zajímavě :king:
  • @M1on najnovší Witcher ešte nemal zaujímavé video :X :D
  • hral tu prosim nekdo Lotr Online? Někde jsem četl že to je s měsíčními poplatky, někde zase že ne ... moc moudrej z toho nejsem
  • @Marek model f2p možná pay2win nejsem si jistej.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Marek Hrál jsem. Přešli na free to play, nic neplatíš.
  • Thorare tak co ta beta?
    @Blackfish Nelíbilo se mi prostředí, ovládání, grafika, příběh, nebylo tam nic co by mě zaujalo.
    Tak jsem se po skoro dvou letech vrátil do World of Warcraft podívat se na pandy. A ono to není tak špatné. Sice už ani nevim jak to hrát, u svého Death Knighta prostě jen mačkám co mě napadne, nějaké rotace si už ani nepamatuju. Ale kontinent pand mi tam docela sedí, není to tak násilně vložené jak jsem čekal.
  • pro mne WoWko vícemeně umřelo nahozením WOTLKu, stare dobré TBC :-D
  • no mňa nové wow nudilo, expenie bolo dookola random dung a to som hral healera kde pullovanie bolo asi nasledovane: typek mal herlioomy (itemy ktoré sa leveluju s tebbou) tak nabral na seba 40 elít až po prvého bossa, to sa potom dalo dole s AoE a ja som musel asi 4x healnuť. Ked Tank herlioomy nemal tak každý leavol alebo ho vote kickli chudaka. Celkom zábavne boli aj pokemon zápasy s petmi, ale kedže som bol len lv 70-80 tak neskor nebolo možné expiť cez pokemon zapasy keďže som musel chodiť do neutrálnych oblastí kde stále gankovali max lvly.

Aj pre mňa bolo naj obdobie wow práve TBC, WOTLK bol strašne retardovaný čo sa týka pvp, ale je pravda že som hral len prvé 2 hl. patche kde DK a Retardin boli neskutočne op (hral som za retardina a bola to fakt nuda). Momentálne čakám na jeden TBC server worldofcorecraft.com ak by sa nadšencov našlo viac mohli by sme potom trocha poraidovať poprípade skúsiť 5v5 arenky :)
  • upraveno 5. března 2014
    A proč to teda expit přes dungy? :D To je o hovně, to je jen pro rychyl vyexpeni. já si radši procházel oblasti a questil. Mě pandy bavili, bylo to fajn :) nevim jestli zkusim WoD, ale vždy jsem chtěl potkat stare postavy :)
  • @Blackfish Souhlas. Taky jsem radši dělal Q. Furt točit dokola dungeony je sice rychlé, ale nudné.
  • Tak nvm asi som hral na nejakom super extra pvp servery ale ako náhle som vstúpil do nejakej neutrálnej oblasti tak už na mňa čakal nejaký milý rogue.
  • no ja si na WOTLK těch 10lvlů doexpil s cement shamanem klasik přes Q a později jsem si doexpil paladina z 70 na 80 tim že jsem mu dal protect talenty a zbroj, nabral s nim třebas 20mobek a shamanem kterej byl mezitim na folow to zplošnil ... WOTLK mi nepřišel retardovanej jen ze subektivního pohledu že cement shamana celkem zeslabili jak na pve, tak obvzlašt na pvp tak i z čistě oběktivního, kdy upadlo celé pvp. Na TBC měla vícemeně každá class šanci proti jakekoliv jiné classe pokud to člověk hrál dobře a nebyl moc velkej rozdíl eqvipu, maximálně rogun byl malinko op v pvp ale jinak byly všechny classy celkem příjemně vybalancované. Na WOTLKu se to uplně obrátilo, vznikly vícemeně anticlassy takže proti konkretním classam byl moc OP a proti jinejm zase neměl šanci. Najednou všechny postavy měly všechno, papírák (mage (frost OP), priest, warlock) díky aurám vydržel skoro všechno ... no prostě škoda slov, jsem rád že už to nehraju
    PS: doufam že se ten muj IT slovník dal alespon trochu přelouskat.
  • Jakékoliv vyvažování 3 a více stran nevyhnutelně skončí tím, že si používané prostředky (ať už jednotky ve strategiích, nebo schopnosti v RPG hrách) začnou být nápadně podobné, protože kompenzovat deficit v jednom atributu posílením jiného se dá pouze v rámci konkrétního matchupu, s tím že se nevyhnutelně naruší vyváženost těch zbylých. To lze ještě jakžtakž zvládnout pro ty 3 strany (tj. 3 nesymetrické matchupy), pro 4 strany (6 nesymetrických mu) to už prakticky nelze.

V RPG tahle posedlost vyvážeností duelů vede k tomu, že nakonec všichni mohou umět všechno (byť se dotyčná schopnost jmenuje u různých povolání různě), a vytrácí se tak rozmanitost. Nebo je vyváženosti dosahováno za cenu různých umělých omezení a výjimek, přičemž přidání jakékoliv další schopnosti/dovednosti celý systém rozhodí a vynutí si další hromady výjimek.

Systémy, které navíc od začátku nerespektují nějaké elementární "zákony zachování", z principu nikdy rozumně fungovat nemohou.
    @Ugla Ano, Humphrey.

No, jako u každého datadisku mě štve, že vybavení které jsem dával dohromady desítky, možná stovky hodin hodin můžu po pár hodinách questění na novém kontinentu prodat nebo zahodit.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Wau, oni na ten Kingdom Come: Deliverance vyrejžovali 37 mega 8-O
  • @Montezuma3 To je síla, kolik že Vávra původně chtěl? 1/10 z celkové částky, tuším 10 milionů?
  • chtěl 300 000 liber a dostal 1,1 milion liber
  • @Everett_Young Nejlepší je, že ten mód prvně dělali do Oblivionu... a pak jim vyšel Skyrim. takže začali vesměs znova :D

Morrowind jsem upřímně nehrál, začínal jsem na Oblivionech, ale na tom skyrimu si to zahraju :)
    Epizoda 2 již brzy

A jedna smutnější zpráva na závěr. Irrationals Games po vydání tohoto DLC končí. :-(
    @M1on Dobrý večer
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.