Povídka č. 5 (7. kolo) - Ice & Fire

upraveno 13. března 2014 v Povídky

Komentáře

• upraveno 13. března 2014
    Ja by som asi na jeho mieste nechala obe na trone bez jasnych kompetencii a potom by to uz boli jatky :). Ked sa uz chcel zbavit Visenye tym, ze by ju nechal vladnut, toto by bolo jednoduchsie.

Jazyk ani myslienky tohto nedospeleho nafuku mi akosi nezapadaju do sveta Piesne. Mozno keby to bolo odlahcene vtipom alebo formou...Kazdopadne mi pride tazko uveritelne, ze niekto podobneho charakteru by mohol dobyt velkych Sedem. Ale napad s Dornami sa mi pacil.
  • upraveno 14. března 2014
    Zajímavé, jak se do sebe dvě povídky krásně trefily tématem a perfektně do sebe zapadají, náhoda nebo záměr? :D Tahle povídka oproti předešlé vyniká větší lehkostí a vtipem, zemře na kousnutí drakem...ehm. Zatím je mi však stále z téhle trojky nejsympatičtější Visenya. Jsem zvědavá, jestli se dočkáme i pohledu ze třetí strany?
  • =D
    Úplně si představuju, jak se autor při psaní téhle taškařice pochechtával a dobře bavil, stejně jako já při jejím čtení. :-)
    Z takových povídek, které se neberou moc vážně a vznikají za účelem čirého potěšení, mám pokaždé velkou radost. Vždycky mi zlepší náladu - a to není zrovna málo. :-)
    Mizantrop Aegon je prostě perfektní!
  • Tak moje první přečtená povídka.
    Příběh je uvolněný a čtivý, bavil jsem se alternativním pojetím Aegona Dobyvatele. Velmi zajímavé pojetí, proti klasické představě kterou o této události mám.
    Moc mě bavili jeho pletichy ohledně sester a závěr s Dornama je super.
  • Chudák Aegon, mají to ti targaryenští muži ale těžké :-D Pobavilo :-)
  • Aegon na mě v této povídce působil jak gay zamilovaný do Oryse Baratheona, který si v šíleném hnutí mysli vzal hned 2 manželky, protože si myslel, že 2 ho budou otavovat míň než jedna?!! Poněkud neuvěřitelné :)
    Ale styl vyprávění se mi líbil.
  • Aegon Goodbody "Jak jsem vyhrál válku o šest království (Dorne nevyšlo)". Víc neřeknu, přeberte si to jak chcete... :o)
  • =D
    Díky autorovi, že mi prodloužil život o několik minut.
    Myslím, že Aegon z povídky nemá s tím Martinovým mnoho (povahově) společného, ale bavila jsem se královsky. :-)
  • Kdopak psal tuto zábavnou povídku? :-) Přiznávám, jsem děsně zvědavá a toto je jedna ze dvou povídek, u které se mi nepodařilo autora ani tipnout... A to mi samozřejmě nedá spát :-D
  • Já měla za to, že je to pokračování povídky číslo 2? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Tak to jsem v šoku 8-O Pozitivním, samozřejmě :-)
    Teda, tys byla ale plodná :applause: A samí Targaryeni :-)
  • Pecka, obě povídky se krásně doplňují :) a tohle rozšíření je stejně jako předešlá povídka na pět hvězdiček.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    díky :)

@Michelle Ale to jsem nebyla jediná, viď? ;)
  • Kdyby ses nekdy zase nudila, muzes zkusit napsat dalsi nahledy na nejake udalosti v tomto odlehcenem stylu :) mas pro to nadani, je to takove nenucene vtipne
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.