Hra o trůny 4×02 – Lev a růže - Ice & Fire
Hra o trůny 4×02 – Lev a růže - Ice & Fire
Jaime trénuje s rukou, kterou mu zapůjčil Tyrion. Joffrey a Margaery pořádají velkolepou hostinu. Stanni na Dračím kameni ztrácí trpělivost s Davosem. Ramsay odhaluje záměry se svým mazlíčkem. A na severu Bran pochopí, kam musí jít.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Julian Glover: Grand Maester Pycelle
Noah Taylor: Locke
Iwan Rheon: Ramsay Snow
Pedro Pascal: Oberyn Martell
Ian Beattie: Meryn Trant
Diana Rigg: Olenna Tyrell
Michael McElhatton: Roose Bolton
Tony Way: Dontos Hollard
Kristian Nairn: Hodor
Ellie Kendrick: Meera Reed
Indira Varma: Ellaria Sand
Loras pomrkává po Oberynovi - zlé předtuchy se naplňují.
Jen by mě zajímalo jak se Bolton dostal na Hrůzov to jako plul loděma? No asi jo jinou možnost neměl...
Výraz Joffa byl fajn na konci, ale nelíbilo se mi že všechno krom svatby bylo namačkaný v první půlce epizody a svatba byla v druhý půlce už to jediný na co jsme se dívali. A jsem rád že tam nebyla Grešle, doufám že to tak zůstane, tu postavu jsem v knížkách neměl rád (tak doufám že jí tam nevnutí před branami Meereenu).
Ramsay na lovu -další důkaz, že Ramsay je úchyl. Ale zahranej TAK dobře.. Ta jiskra šílenství v očích, zároveň jistá inteligence zřejmá z rozhovoru s Roosem Boltonem... velice zajímavá postavička :applause:
Jestlipak ta holčina s lukem ví, jak snadno se z ním staně příští lovná zvěř?
Z Theona je smraďoch , to už víme.
Jaime je smutný , žo nemá ruku, ale Tyrion (podobně jako Tywin) má pragmatický lék na všechno
Souboj Jaime vs. Bronn je moc hezký - konktrétně oba představitelé jsou moc hezcí :oops: :)
Tyrion se rozchází se Šae - proč takhle debilně? Proč jí prostě neřekne, že o ní Cersei a Tywin vědí a že se má na chvíli uklidit? Chápu, že chce, aby odešla a už se nevracela a aby ho raději nenáviděla, než se kvůli němu nechala zabít. Ale měl to udělat jinak...
Stannis večeří se svými ženami - maličko nehlídnutí do toho, "jak to tam vlastně maj". Ti jsou teda taky dost "jetí", nechápu, jak to Stannis může takhle nechat...
Bran - nebaví ho bejt kripl, baví ho bejt vlk. A ten strom srdce, ke kterýmu mířej je magnificentní ! A ty menhiry kolem, boží.
Svatba: Margery to velice sluší. To co má na krku - to má bejt ten nejhezší náhrdelník v Králově přístavišti???
A poč je Joffrey of the house Lannister and Baratheon? Ještě k tomu první Lannister - tím jen podpořej klepy..
Olenna je takovej malej eskamotér.
ex-královna-regentka je nadále blbější a blbější. Dělá si nepřítele na každém kroku a pak se diví, že je paranoidní..
No, aspoň je jasný, po kom to Joffík má. Trpasličí souboj urazí každého mocnějšího hosta... až k nevyhnutelného konci, na který jsme se všichni těšili :king: :spike: :other: :onfire:
Za sebe spokojenost :applause:
· Jó, Bronn je typická tichá důvěryhodná osoba... :roll: Pro diskrétní nacvičování šermu ideální...
· Stále mi rve srdce boltnovský modrý prapor kdykoli se objeví v záběru... Kde je nejbrutálnější růžová v celém Západozemí?!!! :evil:
· Hurá! Konečně je po "srdceryvném" románku Tyrion&Šae... :dance:
· Stannise oženili před válkou jenom proto, abychom dostali další bonusovou (takřka romantickou) historku o hladovějící Selyse... :roll:
· Marge na svatbě vypadala skvěle. :applause:
· Svatba (v rámci možností) na jedničku. :applause: :king:
· Závěrečný pac a pusu Gleesonovi za vskutku královský odchod. :spike: eh, :king: :-@ :twisted:
Jinak jsem byl zvědavý jak Jack Gleeson zahraje dušení. Neuměl jsem si to představit jinak než komicky nebo jiným způsobem nepovedeně, ale zahrál to na 1! Maskéři odvedli s posmrtným obličejem brutálnější práci než moje fantazie :D.
Čím dál častěji vidím v seriálu nesrovnalosti a odchylky od knihy (hlavně chronologie :D), ale nejspíš je chápu. Takhle by díly seriálu nešli moc strukturovat s tolika důležitými událostmi. Tak si na železné asi počkám až v další sérii :).
Ten kámen Sanse ZMIZEL. Všimla jsem si toho hned. Seděj s Tyrionem u stolu na svatbě, přijde k nim Olenna Tyrell, něco povídá a přitom hladí Sansu po vlasech. Pak je záběr na Sansu a 1.kámen zprava na náhrdelníku jí chybí. Všimněte si, že každý ametyst je na takovým kovovým trojúhelníčku a na tom úplně vpravo nic nevisí - kámen zmizel. Proto v předchozím komentáři píšu, že Olenna je takovej malej eskamotér :)
Olena kámen ošahávala, a pak mi v jednu chvíli přišlo, že tam neni ale u konečnejch záběrů tam je...Máš pravdu na kraji chybí :D. Pak je zakrytej vlasama ;). Tak to nebylo okatě jak jsem se bál :D. Díky :)
Taky jsem si představoval, že jí tam v knížce spadnul a právě jsem čekal jak to bude vypadat v seriálu. Olena to tam mohla dát když Joffrey ochutnával. Pohár byl přímo u ní. Má nedočkavej pohled, když ho bere Tyrion ze stolu :DD.