Čekal jsem větší naznačení kdo vtom má prsty, ikdyž to asi všichni víme :) každopádně úžasný scénář epická svatba :) Jen by mě zajímalo jak se Bolton dostal na Hrůzov to jako plul loděma? No asi jo jinou možnost neměl...
2. epizoda: Ramsay na lovu -další důkaz, že Ramsay je úchyl. Ale zahranej TAK dobře.. Ta jiskra šílenství v očích, zároveň jistá inteligence zřejmá z rozhovoru s Roosem Boltonem... velice zajímavá postavička :applause: Jestlipak ta holčina s lukem ví, jak snadno se z ním staně příští lovná zvěř? Z Theona je smraďoch , to už víme. Jaime je smutný , žo nemá ruku, ale Tyrion (podobně jako Tywin) má pragmatický lék na všechno Souboj Jaime vs. Bronn je moc hezký - konktrétně oba představitelé jsou moc hezcí :oops::) Tyrion se rozchází se Šae - proč takhle debilně? Proč jí prostě neřekne, že o ní Cersei a Tywin vědí a že se má na chvíli uklidit? Chápu, že chce, aby odešla a už se nevracela a aby ho raději nenáviděla, než se kvůli němu nechala zabít. Ale měl to udělat jinak... Stannis večeří se svými ženami - maličko nehlídnutí do toho, "jak to tam vlastně maj". Ti jsou teda taky dost "jetí", nechápu, jak to Stannis může takhle nechat... Bran - nebaví ho bejt kripl, baví ho bejt vlk. A ten strom srdce, ke kterýmu mířej je magnificentní ! A ty menhiry kolem, boží. Svatba: Margery to velice sluší. To co má na krku - to má bejt ten nejhezší náhrdelník v Králově přístavišti??? A poč je Joffrey of the house Lannister and Baratheon? Ještě k tomu první Lannister - tím jen podpořej klepy.. Olenna je takovej malej eskamotér. ex-královna-regentka je nadále blbější a blbější. Dělá si nepřítele na každém kroku a pak se diví, že je paranoidní.. No, aspoň je jasný, po kom to Joffík má. Trpasličí souboj urazí každého mocnějšího hosta... až k nevyhnutelného konci, na který jsme se všichni těšili :king::spike::other::onfire:
@Phoebea Myradna je jistě velice oblíbená postava, to je známo. Doufám, že dlouho vydrží. Přece by si Rmasay nezabil někoho, kdo s ním má tolik společného. První postava kterou D&D vymysleli a nemám chuť jí na místě zabít.
@Everett_Young to je dobre, že je oblíbená, :p len mám trochu problém si vobec vybavit, o koho vlastne jde, a kde sme ju videli, a v ktorom dieli sa prvýkrát objavila? :S :anxious:
@Alef_peAlef Je to ta holka s lukem co pomáhala Ramsaymu lovit. Předtím se účastnila i jiných význačných událostí jako byla Theonova kastrace :twisted:
@Oops@Tergas Ten kámen Sanse ZMIZEL. Všimla jsem si toho hned. Seděj s Tyrionem u stolu na svatbě, přijde k nim Olenna Tyrell, něco povídá a přitom hladí Sansu po vlasech. Pak je záběr na Sansu a 1.kámen zprava na náhrdelníku jí chybí. Všimněte si, že každý ametyst je na takovým kovovým trojúhelníčku a na tom úplně vpravo nic nevisí - kámen zmizel. Proto v předchozím komentáři píšu, že Olenna je takovej malej eskamotér :)
Olena kámen ošahávala, a pak mi v jednu chvíli přišlo, že tam neni ale u konečnejch záběrů tam je...Máš pravdu na kraji chybí :D. Pak je zakrytej vlasama ;). Tak to nebylo okatě jak jsem se bál :D. Díky :)
Taky jsem si představoval, že jí tam v knížce spadnul a právě jsem čekal jak to bude vypadat v seriálu. Olena to tam mohla dát když Joffrey ochutnával. Pohár byl přímo u ní. Má nedočkavej pohled, když ho bere Tyrion ze stolu :DD.
Komentáře
Julian Glover: Grand Maester Pycelle
Noah Taylor: Locke
Iwan Rheon: Ramsay Snow
Pedro Pascal: Oberyn Martell
Ian Beattie: Meryn Trant
Diana Rigg: Olenna Tyrell
Michael McElhatton: Roose Bolton
Tony Way: Dontos Hollard
Kristian Nairn: Hodor
Ellie Kendrick: Meera Reed
Indira Varma: Ellaria Sand
Loras pomrkává po Oberynovi - zlé předtuchy se naplňují.
Jen by mě zajímalo jak se Bolton dostal na Hrůzov to jako plul loděma? No asi jo jinou možnost neměl...
Ramsay na lovu -další důkaz, že Ramsay je úchyl. Ale zahranej TAK dobře.. Ta jiskra šílenství v očích, zároveň jistá inteligence zřejmá z rozhovoru s Roosem Boltonem... velice zajímavá postavička :applause:
Jestlipak ta holčina s lukem ví, jak snadno se z ním staně příští lovná zvěř?
Z Theona je smraďoch , to už víme.
Jaime je smutný , žo nemá ruku, ale Tyrion (podobně jako Tywin) má pragmatický lék na všechno
Souboj Jaime vs. Bronn je moc hezký - konktrétně oba představitelé jsou moc hezcí :oops: :)
Tyrion se rozchází se Šae - proč takhle debilně? Proč jí prostě neřekne, že o ní Cersei a Tywin vědí a že se má na chvíli uklidit? Chápu, že chce, aby odešla a už se nevracela a aby ho raději nenáviděla, než se kvůli němu nechala zabít. Ale měl to udělat jinak...
Stannis večeří se svými ženami - maličko nehlídnutí do toho, "jak to tam vlastně maj". Ti jsou teda taky dost "jetí", nechápu, jak to Stannis může takhle nechat...
Bran - nebaví ho bejt kripl, baví ho bejt vlk. A ten strom srdce, ke kterýmu mířej je magnificentní ! A ty menhiry kolem, boží.
Svatba: Margery to velice sluší. To co má na krku - to má bejt ten nejhezší náhrdelník v Králově přístavišti???
A poč je Joffrey of the house Lannister and Baratheon? Ještě k tomu první Lannister - tím jen podpořej klepy..
Olenna je takovej malej eskamotér.
ex-královna-regentka je nadále blbější a blbější. Dělá si nepřítele na každém kroku a pak se diví, že je paranoidní..
No, aspoň je jasný, po kom to Joffík má. Trpasličí souboj urazí každého mocnějšího hosta... až k nevyhnutelného konci, na který jsme se všichni těšili :king: :spike: :other: :onfire:
Za sebe spokojenost :applause:
Ten kámen Sanse ZMIZEL. Všimla jsem si toho hned. Seděj s Tyrionem u stolu na svatbě, přijde k nim Olenna Tyrell, něco povídá a přitom hladí Sansu po vlasech. Pak je záběr na Sansu a 1.kámen zprava na náhrdelníku jí chybí. Všimněte si, že každý ametyst je na takovým kovovým trojúhelníčku a na tom úplně vpravo nic nevisí - kámen zmizel. Proto v předchozím komentáři píšu, že Olenna je takovej malej eskamotér :)
Olena kámen ošahávala, a pak mi v jednu chvíli přišlo, že tam neni ale u konečnejch záběrů tam je...Máš pravdu na kraji chybí :D. Pak je zakrytej vlasama ;). Tak to nebylo okatě jak jsem se bál :D. Díky :)
Taky jsem si představoval, že jí tam v knížce spadnul a právě jsem čekal jak to bude vypadat v seriálu. Olena to tam mohla dát když Joffrey ochutnával. Pohár byl přímo u ní. Má nedočkavej pohled, když ho bere Tyrion ze stolu :DD.