Hra o trůny 4x03 - Zbaveni okovů - Ice & Fire
Hra o trůny 4x03 - Zbaveni okovů - Ice & Fire
Scénář ke třetí epizodě čtvrté série napsali David Benioff a D. B. Weiss, režii měl na starost stejně jako u předchozí epizody Alex Graves. Tyrion zvažuje své možnosti. Tywin přichází s nabídkou míru. Sam si uvědomuje, že Černý hrad není … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale proste dany mi je sympaticka a spravne naladena postava a nechapem preco ju niektory jedinci stale ohovaraju,asi jej zavidia jej postavenie-D
V najnovšej sérií nezahrala nič nové, pohľad do blba keď Daario a Červ hrali tu hru s mečmi (stačí si pozrieť tu scénu a porovnať ju so scénou kde liali Viserysovi zlato na hlavu - presne ten istý debilný výraz). A teraz v najnovšej časti ukázala to preafektované kričanie, ona si asi myslí že čím viac otvorí ústa tým lepšie to vyzerá.
To ale muze na to ma pravo to je znamo;)
ano tahle stranka je legendarni a ja nikdy nepochopil proc jeji autor mrhal casem na jeji vytvoreni kdyz tu strasnou herecku tak moc nesnasi :D
ale me nevadi ze jsem v te mensine jen si myslim ze si ta herecka nezaslouzi takovej hate:)
Proti tomu Dany - Knižně naivní, otravná (ale pořád nejhorší kapitola byl Catelynin výstup na Eyrie) s dlouhými kapitolami o skoro ničem. Seriálově ty její linky frčí, souhlas. Jako postava je mi dokonce sympatičtější než v knize (a má vlasy...), ale herecké ztvárnění je otřes.
... proč někdo stvořil tu stránku,... no to se ptáš asi špatného člověka, ale asi to bude podobné, jako proč tady existuje diskuze chyby v seriálu: A to jsem založil proto, že ty chyby tam prostě JSOU, někoho to třeba pobaví, koho ne, ten to číst nemusí, ale ani on nemůže popřít, že tam ta chyba je... :o)
Mám pocit, že právě Dany nějaký pořádný samostatný topik chybí. Jistě by byl zdrojem nekonečné zábavy. Chmur tě jistě podpoří, nemusíš se bát, že bys v tom zůstal osamocen. A za pár let usilovné dřiny... kdo ví? :-)
Day neni zdaleka moje oblibena postava:D ja si jen myslim ze to ta herecka nehraje nijak spatne...kazdy na to ma jiny pohled, me jen prislo ze je tady kolem ni strasnej hate.
Nic zakladat nebudu ja sem prilezitostnej uzivatel, to necham na jinych tady;)
Lena hraje v Sarah v serialu, Emily ji bude hrat v novym filmu.
Pokud jde o herečku, tak mě teda nijak neuchvacuje ale vlasy si kvůli ní neškubu, tak nějak nevybočuje si myslím.. Nejvíc na vině tam podle mě je ta valyrijština, umět hrát to, že mluvíš něco konkrétního, ještě navíc dost citově zabarvenýho jazykem, který vlastně vůbec neexistuje bude asi dost těžký. Vemte si Kraznyse, ten taky mluvil jako dement, i když to byla v podstatě jenom epizodní role...
Jak jsem psal nehodlám se jí zastávat protože to žádná hvězda není, ale rozhodně mi nepřijde objektivní upozorňovat dokola na to jak je příšerná herečka. Jdu se radši dívat na True blood, tam mi HBO dávkuje sex-kozy-krev víceméně najednou..
Oberyna ľúbim viac a viac, vidím, že budem revať v 8. časti (ak to nepokazia), Tyrion a Podrick, sladký boh, toto je úžasná dvojka
Sansa, opitý rytier a Malíček- veľmi dobre spravené
Ohař a Arya- vtipné momenty ale on by už nemal byť taký tuti fruti plný elánu viď kniha...
Dario, kvitujem zmenu herca, tohto by som brala, ten súboj nebol zlý, ale Belwas je Belwas, mal byť
čo ma ubíjalo- wtf prečo Jaime spravil, to čo spravil?? Natiala Dormer a jej špúlenie perí, bože, never more, to bola nudná scéna
a Gilly zvaná Fialka a Sam, prečo? i keď, ako tu bolo hodne spomenuté, výplach kondómu bol taký fajnový
Tywin áno, áno, výborne zahrané, Tommena mačiatka nebudu (škoda, aj som mačkofil....)
okolo a okolo, diel ušiel, ale kniha je hold kniha
brutálny plus je záverečná HUDBA!!
A když se řeší otázka kdo
nejlepší Daenerys matka draků ***** 5 hvězdiček-jako obvykle, pěkně ho Dario složil z toho koně :D
nejhorší Arya a Ohař (ale jen vyjimečně minule v hospodě to bylo dobrý jak dostala zpátky svůj meč, ale dnes s těma sedlákama *
Stannis a čarodějnice * nuuudaaa jako vždy nejhorší
ještě horší Davos a malá-nechápu co všichni mají z toho jak znetvořená holčička učí starocha slabikovat :P 0 hvězdiček
útok divokých byl dobrý, ale ta zrzka je pěkná mrcha doufám že ji za to zabijou :)