Že to bylo znásilnění si též nejsem úplně jistá. Jako ano, scéna byla zneklidňující a nevkusná, ale že bych se bránila stylem "Tady se to nehodí"? Je to takové na hraně, protože ji evidentně do toho dost natlačil, ale kdyby opravdu nechtěla, bránila by se jinak...
@Jay Na Zimohradu bordel určitě není, možná za hradbami v Zimním městečku. Jo, je to právě nelogické z obou důvodů... Kdykoliv je tam můžou napadnout divocí. A pokud ji chce ochránit před nadrženými bratry, proč jí shání ubytování v nevěstinci, kam se stahují všichni nadržení chlapi z okolí? :-))
Protoze tam bude spousta jinejch (s malym j ;-) ), ktery si budou chtit vydelat a ji spis nechaj na pokoji, nez kdyz by mezi nima byla sama v cernym hradu. Tim nijak nezpochybnuju zbytecnost tyhle "linky"
No tak díl asi na úrovni toho druhého. Dobré: Jon( když vidím Kalísí přestává mi vadit), Tywin a Tomen ( líbilo se mi jak z Tomena udělali trochu debila), Tyrion a Podrick (asi nejdojemnější scéna), Tywin a Oberyn, Arya a Sandor (sice trochu zbytečné ale hrajou to skvěle), Útěk Sansy Špatné: Sam a Fialka (naprosto zbytečné), Útok Divokých, Kalísí (ty plamené projevy jako neskončí?) :D
Tvl co se vam na Dany porad nelibi? Me naopak prislo ze je to dobre natoceny ma to stavu i epicnost dohromady s tou muzikou, valirijstina se me taky libi. ''Dobiva'' treti mesto ma army jako krava a draky tak poc by si nemohla hrat na hustou?:D Podle me to hraje Emily celkem dobre a hlavne si myslim ze hraje to co po ni chteji D&D, jasne ze na maisie nema ale taky sou to uplne jiny postavy ne.
@Slenjoy: Náhodou, k nejlepšímu plamennému projevu měla Kalísííí nakročeno ve 4x01, když se dotkla krmícího se Drogona... Za takový plamenný projev by ji snad jeden i měl rád. :onfire:
@biggris A když jí ukradli dráčky a ona je šla vysvobodit taky přece stála v jejich plamenech, ne? Ale to byli dráčci ještě malí a asi neměli takovou výhřevnost.
@Everett_Young tak ale bohužiaľ v seriály bola nehorľavá aj na konci druhej série (neviem či sleduješ aj seriál). Najhoršie použité CGI v roku 2012
aj keď je pravda že sa jej priamo plamene nedotýkajú ale od toho plameňa by sa chytila aspoň parochňa. Celá táto scéna bola otrasná v seriály, v knihe ma Dany celu 2. knihu nudila ale finále mi to vynahradilo, tu bolo finále otrasné a to nie len kvôli hereckému výkonu Emilie.
pozrel som si prve tri casti zo stvrtej serie prvy a treti diel slabota druhy diel sa este ako tak dal pozerat neviem odkial vyhrabali hercov ktory hraju jona a daeneris ja ked sa pozeram na ich herecke umenie tak sa musim smiat hlavne ta daeneris v tretej casti ako mala ten prihovor pred hradbami to bola dobra komedia , jedine co sa zatial podarilo v tejto serii je oberyn vybrali dobreho herca
S Oberynem naprosto souhlasim. Presne takhle nejak jsem si predstavoval pri cetbe. Jen z nej mohli udelat trochu mensiho sympataka. V knizce to zadnej muj oblibenec nebyl, narozdil od jeho bratra... :-)
Komentáře
Jo, je to právě nelogické z obou důvodů... Kdykoliv je tam můžou napadnout divocí. A pokud ji chce ochránit před nadrženými bratry, proč jí shání ubytování v nevěstinci, kam se stahují všichni nadržení chlapi z okolí? :-))
Dobré: Jon( když vidím Kalísí přestává mi vadit), Tywin a Tomen ( líbilo se mi jak z Tomena udělali trochu debila), Tyrion a Podrick (asi nejdojemnější scéna), Tywin a Oberyn, Arya a Sandor (sice trochu zbytečné ale hrajou to skvěle), Útěk Sansy
Špatné: Sam a Fialka (naprosto zbytečné), Útok Divokých, Kalísí (ty plamené projevy jako neskončí?) :D
Podle me to hraje Emily celkem dobre a hlavne si myslim ze hraje to co po ni chteji D&D, jasne ze na maisie nema ale taky sou to uplne jiny postavy ne.
aj keď je pravda že sa jej priamo plamene nedotýkajú ale od toho plameňa by sa chytila aspoň parochňa. Celá táto scéna bola otrasná v seriály, v knihe ma Dany celu 2. knihu nudila ale finále mi to vynahradilo, tu bolo finále otrasné a to nie len kvôli hereckému výkonu Emilie.