Povídka č. 9 (7. kolo) - Ice & Fire

upraveno 13. března 2014 v Povídky

Komentáře

• upraveno 13. března 2014
    Pekna, plasticky vykreslena poviedka, splnajuca tajne zelanie mnohych z nas.
    "Valarmorghoulis" - to jedine zaskripalo.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Pěkná povídka, dobře se četla a co je pro mě hlavní, vyskytla se tam má oblíbená postava - Kočka kanalova :-D .. Jenom by mě zajímalo, kdo je její královna, proč (jestli tedy opravdu za to mohla ona) vypustila na nevinné lidi mor a co se stalo s Ramseyem? :-)
  • upraveno 13. března 2014
    @Riokai Kralovna je imho Dany, ktora chcela dobyt Yunkai a Ramsay ako prva obet nemal velmi pekny koniec

Ale tej Dany z knihy by sa to asi trochu moralne priecilo...
  • Tenhle typ povídek mám ráda - jedna situace, jenom výjev, skoro žádný děj (ve smyslu akčních honiček či bitek), vlastně se tam skoro nic nestane, a stejně... přitom se toho stane tolik! :-D A ještě potěší čtenáře osudem protagonisty. :)
  • Musela jsem se zasmat u toho, jak Ramsay vztekle hrabnul po rukavicich, ale pak ihned strnul a zklidnil se, jak si uvedomil jejich hebkost :) pekne psycho jak ma byt. Jen ten Dany je tu trochu kruta a nespra no
    "Mel mu vymlatit zuby, aby ho nekousl" :-@ eewww
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Rozkošně zlá povídka, představuju si, že umíral dlouho :twisted:
  • upraveno 15. března 2014
    Slizcí červi jako Ramsay mají obvykle jednu nepříjemnou vlastnost, ze všeho vyváznou živí. Člověk by čekal, že se Ramsíček promění v pěknou kostku ledu nebo kostru zdobící hradby Zimohradu a on si klidně nasedne na loď a odpluje, tak to je vrchol! Ještě, že se objevila kouzelná stařenka s pěkným párem šedivých rukavic :twisted:

EDIT: To, že by Daenerys nechala vymřít téměř celé město, mi k ní moc nesedí. Svému účelu by stejně dobře posloužily rukavičky napuštěné nějakým smrtícím jedem. No jo, ale to by asi nemohly být tak pěkně šedé :-)
  • Tato povídka není vhodná ke snídani :-D
    Krátká, ale poutavá povídka s částečně pozitivním koncem :-)
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
  • upraveno 24. března 2014
    Super, super, super...
    Úžasný příběh, ve kterém navíc vystupuje jeden z nejúžasnějších šílenců ságy...
    Na to jak je povídka krátká, je výborně napsaná, napínavá se spoustou až děsivých detailů. Pisatel dokázal vytvořit úžasnou kulisu pro nový, tichý a stejně zvráceně bestiální život Ramsayho.
    Konečná sladká pomsta je prostě skvělá... Valar morghulis.
  • Ufff, krátké, moc krátké na to jak moc to bylo čtivé. Líbilo. Taková drobná sondička do Ramsíkovy nemocné mysli... No, příběh i konec pěkný nádherný jazyk... jen si říkám, jestli není škoda, že autor nezůstal u procházky Ramsíka městem se zvrácenými úvahami, relativně poklidným životem - to by byl teprve správný výsměch čtenářům, kteří si přejí Ramseyho smrt... A krom toho, ta část byla podle mě nejlepší...
  • Čtivá povídka o mém novém hrdinovi, když Joffrey už není mezi živými :) Nápad s rukavicemi není nezajímavý.
  • Mistrně minimalistická povídka na Hildino oblíbené téma. :twisted: Tady ještě uměla česky - http://www.icefire.cz/komunita/povidky/povidka-c-8-2-kolo/ :-)
    Někdy opravdu stačí jen jeden skvělý nápad a ten utáhne celou povídku jakoby nic. No jo, když někdo ty nápady má, tak je to hračka... ;-)
    Perfektní. :applause:
  • @heavy_head ;)
    Cesky slovem i pismem - musim si prerobit CV :)
  • Povedená, velmi povedená :-)
  • A tady autora už vůbec netuším... :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tady mě také zajímá, který umělec tohle napsal? :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Riokai To jsi byl určitě ty, a teď jenom mlžíš :-)
  • Ahoj všichni, nemám v úmyslu zůstávat v anonymitě, ale moje odtajnění Vám nic moc neřekne. Jsem registrovaný teprve rok a za aktivitu na fóru bych moc bodů nedostal. Pročítal jsem minulé ročníky a přemýšlel, že bych se někdy přidal, což mi na poslední chvilku umožnila nemocenská. I když jsem napsal hodně krátkou povídku, jsem rád že se líbila (37 bodů, 8. místo) a doufám, že příště budu mít víc času napsat něco delšího. Díky za vaše komentáře a body, velmi mě potěšily.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.