Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire

upraveno 27. dubna 2014 v 4. řada
imageHra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire

Dany se rozhoduje mezi spravedlností a milosrdenstvím. Jaime dá Brienne za úkol najít jeho čest. Jon obstarává dobrovolníky, zatímco Bran, Jojen, Meera a Hodor narazí na přístřeší. Scénář: Bryan Cogman Režie: Michelle MacLaren

Read the full story here

«1345678

Komentáře

• Jaime dá Brienne za úkol najít jeho čest - to je nějaká metafora? :-)
  • Nevolá sa Čest jeden z Jaimeho koní? :-)
  • Aaa, já věděla, že mě tahle věta bude pronásledovat. :-) Každopádně tady je to čest s malým č. :-)
  • @sveva to je preklep :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    No nemá Jaime moc krásné blond vlasy? Přesně takhle si je pamatuju z knížky... :roll: :wall:

image
  • @Everett_Young To víš co s tebou neudělá zajetí :-) .
  • @M1on: Ty si z toho děláš legraci, ale já se nedávno vyslechl něco ve stylu "Ty vlasy si nebarvím, jen je holt nemám tak vyšisovaný od sluníčka co dřepím dlouhé dny v kanclu"...
  • mohli mu je trochu probarvit kdyz uz cersei ma zlatou hrivu jako krava
  • V seriálu je má o něco blonďatější než na té fotce. Ale echt blonďák nebyl už od první řady.

Možná by se tady někde hodilo upozornění, že čtenáři, co si nechtějí spoilovat budoucí děj (asi??), by na dnešní epizodu neměli koukat, minimálně na pár posledních minut. :other:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sveva Cože? Už je to tady? Neeee!
  • @Montezuma3 Já nevim, možná je to jen kreativní doplněk D&D(&B), ale týká se to Jiných a v knížkách to bylo při nejlepším jen naznačeno.
  • nemate nekdo screenshoty z posledniho dilu nekde na netu?
  • @sveva Já pořád nevím, co je na tom tak hroznýho.
  • @M1on Záleží na úhlu pohledu, jsou lidi, kteří nechtějí dopředu nic vědět a berou to jako spoiler. Bude se to asi stávat čím dál častěji... já už jsem se s tím jakž takž smířila (radši budu koukat na seriál, než abych si někde na netu náhodou přečetla, co se stane), i když nadšená z toho teda nejsem.

Jinak ta scéna samotná byla skvělá, správnej WTF moment na konec.
  • hodte to do spoileru co se tam stalo prosim :D
  • @up_er Tak se na to rovnou podívej na YT, třeba tady. Akorát ten obraz je, nevím proč, zrcadlově obrácený.
  • me nejde v praci zobrazit youtube
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @sveva Pořád je možné že jde o vlastní nápad D&D a v knize to bude jinak.
  • @Everett_Young Novej avatar :-) ?
  • Pre mňa nudná časť *yawn*
  • upraveno 28. dubna 2014
    sveva napsal(a):

@up_er Tak se na to rovnou podívej na YT, třeba tady. Akorát ten obraz je, nevím proč, zrcadlově obrácený.

Třeba je ten obraz spávně, jen my se pořád koukáme na seriál zrcadlově obráceně :twisted: .
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    U všech bohů! Oni tam určitě souloží, žejo? Néé já to nechcu vidět.
    image

A to už jsem si tu epizodu stáhl. Teď to budu muset zase smazat.

@sveva Zrcadlově otočeno je to nejspíš kvůli právům nebo filtru na YT.
  • Tak ta scéna pro mně nebyla až tak překvapivá.
  • Dil dost nudnej :( branovu linku nevim proc debilne protahujou. By me zajimalo jak se z tohohle vyhrabe... asi se bude muset potkat s Jonem. Locke v nocni hlidce taky nevim co ma za ucel... na bilejch chodcich nic prekvapivyho, jenom zbytecne dlouha a naprosto nenapinava scena. Jinak vpohode, ale nic svetobornyho. Snad bude pristi dil lepsi ;)
  • @LadyTroll Locke ma za úlohu vystopovať Brana. Theon im v minulom diely povedali o tom že je Brana a Rickon na žive z čoho usúdili že šiel za Jonom.
  • sveva napsal(a):

Možná by se tady někde hodilo upozornění, že čtenáři, co si nechtějí spoilovat budoucí děj (asi??), by na dnešní epizodu neměli koukat, minimálně na pár posledních minut. :other:

ajajaj, tak to abych přestala šmírovat diskuze k seriálu :anxious:
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 28. dubna 2014
    takže bílí chodci jsou magií proměnění lidé, zajímavé ...
    Ta scéna mi přišla napínavá hodně, těšila jsem se, jestli uvidím něco ze života bílých chodců a viděla. Spokojenost.
  • upraveno 28. dubna 2014
    Natočeno pěkně, Essos jsem si po dlouhé době zase trochu užil a závěrečná scéna epizody byla podle mě výborná. Až na ten jeden záběr na hlavu Jiného. Takhle jsem si je nepředstavoval, ale myslím si, že takto důležitý design scénaristé konzultovali s GRRM, takže bych to na ně pro tentokrát neházel. ázel. Co už.
    Takže Sam řekl Jonovi o Branovi a ti dva se i nejspíš potkají. A nikoho jaksi nepálí osud Rickona? A co až dorazí Stannis? Padne na něj řeč? Jsem zvědav jak z tohohle vybruslí.
  • Myslíte že ten superjinej mohl být Velký Jiný nebo nějakej jeho ""důstojník""? Já už teda i předpokládal že k něčemu takovýmu ty děcka slouží - buď k jídlu nebo na přeměnu.. Locke mi ani tak neva, ani to že se Bran s Jonem MOŽNÁ uvidí.. Právě kvůli tomu jako čtenář můžu být z něčeho i překvapený - jako dneska a to se mi líbilo. Tahle epizoda se mi líbila zatím nejvíc z s04.

Meereen - další rozpočtově šetrný obléhání a dobývání :-? , cersei zase chlastá a je z ní protivná kráva (paráda), jaime+briene+pod pěkný, dojemný + bronn (škoda že ho knižně neoženili a že se mu nenarodí děťátko) :D .

Co mě trochu štve, kolik toho vykvákali ohledně vraždy Joffa (to vážně nemohli nechat trochu mystery kolem?). Ohledně Brana, jsem rád že mu tam něco přidali, ostatně neměli moc na výběr, když v knížce furt jdou a je to pořád dokola to samé a stejné. Aspoň nějaká zápletka.. Margaery - začíná si omotávat Tommena kolem prsUtu a je to dobře - lepší růže než ta "kráva" viz.výše :)
    A nečekaně - KOŤÁTKO! :D

Stejně se nejvíc těším jak dopadne
    Janos Slynt, resp. kam dopadne jeho hlava, už je tam moc dlouho!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.