Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire
Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire
Dany se rozhoduje mezi spravedlností a milosrdenstvím. Jaime dá Brienne za úkol najít jeho čest. Jon obstarává dobrovolníky, zatímco Bran, Jojen, Meera a Hodor narazí na přístřeší. Scénář: Bryan Cogman Režie: Michelle MacLaren
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Možná by se tady někde hodilo upozornění, že čtenáři, co si nechtějí spoilovat budoucí děj (asi??), by na dnešní epizodu neměli koukat, minimálně na pár posledních minut. :other:
Jinak ta scéna samotná byla skvělá, správnej WTF moment na konec.
A to už jsem si tu epizodu stáhl. Teď to budu muset zase smazat.
@sveva Zrcadlově otočeno je to nejspíš kvůli právům nebo filtru na YT.
Ta scéna mi přišla napínavá hodně, těšila jsem se, jestli uvidím něco ze života bílých chodců a viděla. Spokojenost.
Meereen - další rozpočtově šetrný obléhání a dobývání :-? , cersei zase chlastá a je z ní protivná kráva (paráda), jaime+briene+pod pěkný, dojemný + bronn (škoda že ho knižně neoženili a že se mu nenarodí děťátko) :D .
Co mě trochu štve, kolik toho vykvákali ohledně vraždy Joffa (to vážně nemohli nechat trochu mystery kolem?). Ohledně Brana, jsem rád že mu tam něco přidali, ostatně neměli moc na výběr, když v knížce furt jdou a je to pořád dokola to samé a stejné. Aspoň nějaká zápletka.. Margaery - začíná si omotávat Tommena kolem prsUtu a je to dobře - lepší růže než ta "kráva" viz.výše :)
A nečekaně - KOŤÁTKO! :D
Stejně se nejvíc těším jak dopadne