Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire

upraveno 27. dubna 2014 v 4. řada
imageHra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire

Dany se rozhoduje mezi spravedlností a milosrdenstvím. Jaime dá Brienne za úkol najít jeho čest. Jon obstarává dobrovolníky, zatímco Bran, Jojen, Meera a Hodor narazí na přístřeší. Scénář: Bryan Cogman Režie: Michelle MacLaren

Read the full story here

1234568»

Komentáře

• @Jay
    blbě rozeznávám sarkasmus na netu, ale děláš si legraci, že? :)
  • Nějak mi přijde, že to myslí vážně. Tak pro informaci:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Kladivo_na_čarodějnice_(román)
    a starý český film se stejným názvem je chuťovka.
  • No tak konečně jsem se dostal k této epizodě :D

No začátek- Míííísáá -_- k tomu není co dodat :D
    Jon- Docela dobrý
    Bran- To vychílení dějové linky nic moc :(
    Sansa a Malíček- Super. To se mi líbilo moc

Jinak vše ostatní pořád stejné :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    celkem souhlas, na druhou stranu to působí dost zlváštně, vzhledem k tomu, cos napsal předtim... ne, to co si myslíš ty, opravdu nemusí každému, kdo má v hlavě mozek, dojít za 5 minut a nám, co se to líbí, nestačí jenom, že se to hýbe a je to na pokračování

Tohle nejsou jenom maličkosti, shované v textu, vytvořené nedbalostí.. tohle je příspěvek, kterej ve slušný diskuzi nemá co dělat
    Však je taky neschovávám =D
  • @flanker.27 +1
  • @pavel: No bohužel úplně ne... Jako Kladivo na čarodějnice mi v narážce přišlo jasný, ale mám to sžitý s tím latínským Malleus maleficarum (dík @Falanel). Že ten český román (nečetl jsem, zato film je jedna z perel českého filmu) napsal Kaplický by za mě nikdo nedostal ani heverem... a ani ve snu bych netušil, že to bylo napsáno až 1963. Nuž, člověk se stále učí.
  • Jay napsal(a):

@Everett_Young: Kaplický? To je ten architekt, co umřel asi před pěti lety?

Mea culpa: @Everett_Young: Kaplický? Ten spisovatel, co umřel asi před třiceti lety?
  • @Jay :applause: Ano, to je on. Nezemřel, jen mu teď modře svítí oči :twisted:
  • @Everett_Young A kdo teda postavil tu knihovnu ve tvaru chobotnice?
  • @M1on Brandon Stavitel. It is Known.
  • Everett_Young napsal(a):

@M1on Brandon Stavitel. It is Known.

A pojebaný Velký Jiný Václav Klaus mu jí zničil...
  • Karl Tanner z Jalovcové uličky - Jméno Tanner si vysloužil podobně jako třeba jiný bastard z KL - Tyrion Tanner? :o)

Jinak co říkáte na pití z Mormontovy lebky? Já si s anatomií moc nerozuměl, ale pokud by se lebku podařilo vypreparovat, odříznout vršek a tak podobně, nemá náhodou ve spinální oblasti (okolo páteře) dost děravo? Vždy, když se někde "pije z lebky", tak si spíš představím "držet ji vzhůru nohama", nápoj místo mozku... a pít tak, aby horní čelist lebky stoupala směrem k čelu (opačně těžko, protože by to párově teklo očima...).
  • @Jay nehledě na to že ta lebka vypadala hůř než ta z kabinetu přírodopisu na základce... ale asi si s sebou vzal nějaký epoxidové lepidlo a díry zalepil..
  • @Jay Jop to mi taky nešlo na rozum. Kde si viděl ještě pít z lebky?
  • JayJay
    upraveno 9. května 2014
    @M1on: Nevím, asi neviděl, spíš jsem to myslel, když to čtu... jinak to mi přijde jako celkem klišé, které se sem tam vyskytuje... Rudý Orm možná, možná byla v nějakém fan obchodu lebka jako pohár, nevím. Prostě tady mě trklo, jak to je nesmyslné... Mimochodem, zajímavý článek i s obrázkem.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Diskusi jsem nečetla, takže se budu pravděpodobně opakovat, ale tento díl ve mne zanechal tak silný dojem, že to potřebuji někde ventilovat, tak to kdyžtak nevnímejte...

Tohle byl pro mne zatím nejvíc "TOMĚPOSER" díl, na to už ani nestačí staré dobré WTF!
    Furt jsem dávala tvůrcům nějakou šanci na záchránu, ale tohle bylo strašný!
    Raději to zkrátím - co to sakra bylo v Krasterově vesničce??? Ta lebka? Proč sakra mají Ducha? Proč tam je sakra Bran? Proč Léto spadnul do tý jámy? A proč mají Jiní Minas Morgul a Dartha Maula???

Ale abych nebyla jen nenávistná svině: Lannisterové, Brienne a Podrick mě baví a Jon je aspoň hezkej =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa To neustále poukazovanie na Dartha Maula ma snáď presvedčí skuknúť Star Wars =D Nie si jediná zrejme,kto si tamvšimolakúsi podobnosť.
  • upraveno 16. června 2014
    @Krisa @Gepeto Proč ne? Když už byl tam i Obiwan.... eh.. chci říst Baristan.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.