Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire
Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire
Dany se rozhoduje mezi spravedlností a milosrdenstvím. Jaime dá Brienne za úkol najít jeho čest. Jon obstarává dobrovolníky, zatímco Bran, Jojen, Meera a Hodor narazí na přístřeší. Scénář: Bryan Cogman Režie: Michelle MacLaren
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
blbě rozeznávám sarkasmus na netu, ale děláš si legraci, že? :)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kladivo_na_čarodějnice_(román)
a starý český film se stejným názvem je chuťovka.
No začátek- Míííísáá -_- k tomu není co dodat :D
Jon- Docela dobrý
Bran- To vychílení dějové linky nic moc :(
Sansa a Malíček- Super. To se mi líbilo moc
Jinak vše ostatní pořád stejné :D
Jinak co říkáte na pití z Mormontovy lebky? Já si s anatomií moc nerozuměl, ale pokud by se lebku podařilo vypreparovat, odříznout vršek a tak podobně, nemá náhodou ve spinální oblasti (okolo páteře) dost děravo? Vždy, když se někde "pije z lebky", tak si spíš představím "držet ji vzhůru nohama", nápoj místo mozku... a pít tak, aby horní čelist lebky stoupala směrem k čelu (opačně těžko, protože by to párově teklo očima...).
Tohle byl pro mne zatím nejvíc "TOMĚPOSER" díl, na to už ani nestačí staré dobré WTF!
Furt jsem dávala tvůrcům nějakou šanci na záchránu, ale tohle bylo strašný!
Raději to zkrátím - co to sakra bylo v Krasterově vesničce??? Ta lebka? Proč sakra mají Ducha? Proč tam je sakra Bran? Proč Léto spadnul do tý jámy? A proč mají Jiní Minas Morgul a Dartha Maula???
Ale abych nebyla jen nenávistná svině: Lannisterové, Brienne a Podrick mě baví a Jon je aspoň hezkej =D