Rozhovor s Georgem R.R. Martinem pro Vanity Fair - Ice & Fire

upraveno 3. dubna 2014 v George R.R. Martin
124»

Komentáře

• Četla jsem, přijde mi hodně podobný tomu pro Vanity Fair. A to nejdůležitější (kdy?!) se tam stejně taky nedozvíme. :-)
  • díky za překlad, myslím, že s tím kolik má Martin nápadů a plánů mu můžou všichni fanoušci popřát hlavně PEVNÝ ZDRAVÍ!!!!
  • Není třeba možný že nás GRRM a HBO tahají za nos? Knížka už může být třeba dokončená a plánují nějaké synchronizované vydání, společnou reklamní kampaň..? Protože ta matematika jestli se to stihne hraje dost silně proti všem - proti Martinovi i proti filmařům.. A rozhodně strategii natáčení musí mít rozhodně danou, takže těma vytáčkama nás tahají za nos a neříkají pravdu :-)
  • upraveno 30. dubna 2014
    nebo spíš tisknou zásoby aby těch knih bylo dost...třeba Hostinu pro vrány jsem scháněl asi po 4 knihkupectvích =D
  • a třeba je GRRM vymyšlenej a lžou nám uplně ve všem :D :D :D :D
  • Já si taky říkal jestli může existovat člověk co nosí pořád jednu a tu samou konkrétní čepici... Podle mě člověk takovou čepici musí chtít zákonitě ztratit...
  • @Ser_Tribun: Jako každý autor - o tom byl jeden díl Simpsonů, jedna z Marginých sester tam přiznala, že umí 47 fiktivních jazyků, včetně klingonštiny, Hadího jazyka z Harryho Pottera a dothrakčtiny...
    @pavel: Má je nakoupeny do zásoby, jako ten lord ve Vinnetouovi...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.