@stano Já jsem těma herečkama taky nemyslel žádnou konkrétní postavu. Jen mám tyhle 2 rád, poněvadž obě dokážou samy točit dobrý bojovy scény a sedly by mě k sobě... Prostě random Jedy duo - master/aprentice... :) Nic víc, nic míň.
@ZoiD ono práveže niekde písali, že chloe je práve na výber na dcéru leiy, tak preto som napísal ten comment...ale hej, chloe vie pekne bojovať (kickass 2), aj keď na ňu pozerať trošku hraničí s pedofíliou :D
@stano To v Harry Potteroj hraničilo s Hermionou... :D Tohle bych klidně vydržel. :) Na koho je kdo castěnnej jsem nekoukal, raději se nechám překvapit, co vymyslej. Každopádně oproti prequellum jsou má očekávání vysoká. (No dobře, trojka byla dobrá a dvojka měla taky pár dobrejch momentů, za jedničku bych je postřílel) :)
Tak ,,hejteri hereckého výkonu" EmilieClark si ju vraj budú môcť užiť v nadchádzajúcom Terminátorovi ako Sarah Connor (neviem, či už sa tu o tom náhodou nedebatilo)
čo hovoríte na nového amazing spidermana?? podľa mňa úvod bol velice dobrý, páčila sa mi i motivácia elektra, ale v strede to strašne stratilo šťavu a začlo ma to nudiť extrémne
@Nevada pýtal som sa v našom Cinemaxe či bude aj Spiderman bez ČD a vraj nie. Keď som sa opýtal prečo bol Cpt. America po ang s titulkami a Spiderman s dabingom tak mi povedala že vraj Spiderman je pre deti a Cpt. už nie. Tak neviem, možno to má niečo spoločné s ratingom.
@M1on Clovek si musi ale pockat a cez den nemam pocitac a doma ani ziadne DVD (okrem svadobneho), tak ma to ani nenapadne. Ale predvcerom som u svokrovcov pozerala Frozen s dabingom, az mi to prislo divne davat nieco do mechaniky. :)
@Arutha hej, som z BA, ja len ze bohuzial v inych mestach to nie je s titulkami a aj tu iba s ceskymi. Filmy so slovenskymi titulkami tusim ani nedavaju. No mne sa mozno v decembri podari ist aspon na Hobbita, dovtedy cesta zarubana :)
Komentáře
(mimochodem má tam i dobrý komentáře ke GoT) :)
podľa mňa úvod bol velice dobrý, páčila sa mi i motivácia elektra, ale v strede to strašne stratilo šťavu a začlo ma to nudiť extrémne
Ale predvcerom som u svokrovcov pozerala Frozen s dabingom, az mi to prislo divne davat nieco do mechaniky. :)
@Arutha hej, som z BA, ja len ze bohuzial v inych mestach to nie je s titulkami a aj tu iba s ceskymi. Filmy so slovenskymi titulkami tusim ani nedavaju. No mne sa mozno v decembri podari ist aspon na Hobbita, dovtedy cesta zarubana :)
Chci!